• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Gulunecek kadar variz canim dun calisacaktik adam kasla goz arasinda uyudu bugun kacirmam ama bende hap olayni duyunca bi deneyim dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewt canım sen kaçırma kuzum.:37: adamları bide hap map öldürmeyelim

aynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır

Ayyy yoruma çok güldüm :) bende veninkine zor yaptiriyom bazen :)))( yorgunluk tan uyuyo çünkü ama benim sorunum var iliskiden sonra kalkmiyorum hemen ama erkende geçte kalksam ayağa içimde olanlar hep cikiyo :( ne kadar sperm varsa

Aynen dun benimkide yorgunum diyerek erkenden uyudu bu aksamda uyusun bakalm bogarim onu

Canım senin batin 14-15 mayis degil mi biz coktan yumurtladik senin calismana gerek yok ki zaten yanlis hatirlamiyorsam beklenen adet tarihinden 14 gun once yumurtluyoruz 2 de sonrasi

Gulunecek kadar variz canim dun calisacaktik adam kasla goz arasinda uyudu bugun kacirmam ama bende hap olayni duyunca bi deneyim dedim

Uyudugunda dürterek uyandirin bir ses duydum deyin korkup sarilin gerisini de getirin artik:))))))

Ayyy yoruma çok güldüm :) bende veninkine zor yaptiriyom bazen :)))( yorgunluk tan uyuyo çünkü ama benim sorunum var iliskiden sonra kalkmiyorum hemen ama erkende geçte kalksam ayağa içimde olanlar hep cikiyo :( ne kadar sperm varsa

Ben de merak ediyorum. Normal mi acaba? Ayaklarim havadayken yok bir sey. Yavas ve kademeli indiriyorum. Yine de hepsi gidiyor :-(

Rabbim herkesi başka yollardan sınıo napalım canım bir kere de oldu ama sonuç hüsran kader de kısmette ne zamansa alırız kucağımıza dua edicem canım sana bunaltma kendini

çok sağol canım derdi veren rabbim dermanımızı da verecektir dualarım bebek isteyen herkese inşallah iyi haberlerini yaz bana mutlaka

Hahahaha dimi kellesti ay evlendikten sonra 7 ayda adam kilo aldi saclar dokuldu bende tam tersi olunca adami cokerttin kendine bakiyon diolar :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hehe benimki kiloya dikkat ediyor aksine ben 45 kilodan 55 e fırladım laf söz edip duruyor yeme kilo ver diye..saçlar dersen gitmeye başladı adam dırdırıma dayanamadı 2 sene de çöktü :1::1:

Ben de merak ediyorum. Normal mi acaba? Ayaklarim havadayken yok bir sey. Yavas ve kademeli indiriyorum. Yine de hepsi gidiyor :-(

Tabiki normal sadece guclu olan spermler ulasir yumurtaya milyonlarca sperm var orda ancak 100 tanesi ulasiyormus digerleri ayaga kalkinca dokulur hatta ped koyarsaniz ara ara da kalanlar dokuluyor

Uyudugunda dürterek uyandirin bir ses duydum deyin korkup sarilin gerisini de getirin artik:))))))

haha bu çok iyimiş yaaaa :1::1: benimkine de elini veren kolunu kaptırıyor ama mecbur şu günleri atlatsak rahatlıcaz galiba

Tabiki normal sadece guclu olan spermler ulasir yumurtaya milyonlarca sperm var orda ancak 100 tanesi ulasiyormus digerleri ayaga kalkinca dokulur hatta ped koyarsaniz ara ara da kalanlar dokuluyor

Tesekkurler cevap için canım :-) aryik kizmayayim cikanlara o zaman..

haha bu çok iyimiş yaaaa :1::1: benimkine de elini veren kolunu kaptırıyor ama mecbur şu günleri atlatsak rahatlıcaz galiba

Arkadaslar bir de kocaniza su yontemi uygulayin ben bir muddet korunacagim sıkıldım deyin dogum kontrol hapi kullanacagim deyin.Adam rahatlasin yumurtlamanjzi siz takip edin erkekler de stres oluyor cunku hamile kalmak icin seks olunca.adamin kafasi rahat olursa iliski de rahat olur. Sonra da surpriz yaparsiniz hamile kalinca hap alin iciyormus gibi yapin cope atin

Arkadaslar bir de kocaniza su yontemi uygulayin ben bir muddet korunacagim sıkıldım deyin dogum kontrol hapi kullanacagim deyin.Adam rahatlasin yumurtlamanjzi siz takip edin erkekler de stres oluyor cunku hamile kalmak icin seks olunca.adamin kafasi rahat olursa iliski de rahat olur. Sonra da surpriz yaparsiniz hamile kalinca hap alin iciyormus gibi yapin cope atin

bu yöntem iyimiş ama benim koca zaten rahat ilişkiyi de seviyor onun için yok problem :D geçen ay hamile kaldım testi gösteriyorum silik çıktı diye diyor bu test yanlış heyyy allahım ya dedim gel de öldürme:1::1::1:

Slm kizlar ben aynisini yapiypdum hap iciyodum haberi yokken esimin biraktim olmadi iki ay smdi durduk yere ' sen bu hapi artik birak yan etkisi ckk dedi bebek olur deyince olsun bkalim diyo ama belimn altina yastik falan koyunca kiziyo sacma sapan seyler diyo' bkalim bu ay nolcaz?!!!

Günaydın sevgili hamile adayları. Keyifler yerindedir inşallah. Bu başlıkta hepimiz mutlu hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize. .bat 15 mayıs heyecanla bekliyorum.

Back