• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ankaradaym canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aktarlarda vardr cnm sen esım ıcın hap ıstıom de hem onlar sperm kalıtesını falan dusenlıomus ii yanı adını bılmıom taneyle alıom bn pahalı cunku tanesı 5 lıra falan bı bak kahverenklı hap cok etkılı mavısıde cok ii ama sor çaya karıstrmalık de adamı oldurmeyelım

Selam kızlaar inşallah anne adayları olarak herkes iyidir:) bat'a iki gün kaldı ama tüm adet belirtilerim var şu an, ümidi kestim ben.. İnşallah sizler hamile olursunuz bu ay.. Bir de benim eşim geçici görevlendirmeyle başka bir şehirde çalışıyor.. Ayda bir görüşebiliyoruz. Bikaç denemeyle hamile kalmaya çalışıyorum.. Aah ah kader

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aktarlarda vardr cnm sen esım ıcın hap ıstıom de hem onlar sperm kalıtesını falan dusenlıomus ii yanı adını bılmıom taneyle alıom bn pahalı cunku tanesı 5 lıra falan bı bak kahverenklı hap cok etkılı mavısıde cok ii ama sor çaya karıstrmalık de adamı oldurmeyelım

Tamam canim bi arastirayim

yok ya sen devam et calısmalara koyu cızgılerı kacrmadın dımı

canım bak testlerım bunlar. bız 16. günün gecesi aslında 17. gunde dıyebılırız cok Eki Görüntüle 1108316 gcti:):) calısma oldu. 19. gun calısma oldu. 20. gün bugun calısma olacak. normalde testlerı oglen saat 1 de yapıyorum. yarım saat once tekrar test yaptım oglenden daha sılık cıktı. yaa kacırmadım ıns yumurtlama gunlerımı. off cok uzulurummmcokkk:(:(:((:(:(:(::18::43:

bnm adamda 30 oldu kız calıs kafan dagılır olmasmı ızın verıosa calıs yanı kendı calısmıomu

Izinlik bisi yok gumushane kucucuk bende grafikerim buyuksehirlerde calisma firsatim var gecen 2 yil hep calistim taki evlenene kadar simdide evde olmak beni boguyo kendi univ. Akademisyen bende oluyum bari diye sinavlara giriyorum bakalim nolcak

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim bende 27 yasnda anne oldum suan 29 yasndayim ve ikinciyi istiyorum iste cok geciktirmemek lazm hayirlisi

Evet iste bende oyle dusunuyorum 30 a kadar cocuk yapip buyutuyum diorum sonrada is guc artikin adam anlamiyo balim anlamiyooo

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkasaslar bu testle bu kadar ugrasmayin internette ovulasyon testi var onu yapin . Tarih veriyor zaten iki uc gun oncesinden baslayin calismaya hemde hergun ara vermeden .calismadan sonra da ayaklari havaya kaldirin kalkmayin hatta sabaha dogru banyo yapin bekleyin . Hemen banyo yapmak bir tür korunma yöntemiymis doktor dedi

canım bak testlerım bunlar. bız 16. günün gecesi aslında 17. gunde dıyebılırız cok Eki Görüntüle 1108316 gcti:):) calısma oldu. 19. gun calısma oldu. 20. gün bugun calısma olacak. normalde testlerı oglen saat 1 de yapıyorum. yarım saat once tekrar test yaptım oglenden daha sılık cıktı. yaa kacırmadım ıns yumurtlama gunlerımı. off cok uzulurummmcokkk:(:(:((:(:(:(::18::43:

inş tutmustur cnm ya

Selam kızlaar inşallah anne adayları olarak herkes iyidir:) bat'a iki gün kaldı ama tüm adet belirtilerim var şu an, ümidi kestim ben.. İnşallah sizler hamile olursunuz bu ay.. Bir de benim eşim geçici görevlendirmeyle başka bir şehirde çalışıyor.. Ayda bir görüşebiliyoruz. Bikaç denemeyle hamile kalmaya çalışıyorum.. Aah ah kader

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde iki gün kaldı canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

KIZLARRR aranızda buharlı temizleyici kullananınız var mı kızcemle kocişim bana anneler günü hediyesi alcaklarmıştaa bi kaç zamandır bu aklımda vardı fakirinkilere baktım hoşumada gitti modeller sizin önereceğiniz bi model var mı yavrularr ????

ben canım fakirin çok memnunum tavsiye ederim

Bacim o hapin adi neymis bana soyle ne diye alicam bizimkine sart artik

ay kızlar öldürdünüz gülmekten beni neymiş valla benmkinede yararı olur belki bugün 16.gün atıştık tüh çalışma vardı olmaz heralde bu gidişle:52:

ay kızlar öldürdünüz gülmekten beni neymiş valla benmkinede yararı olur belki bugün 16.gün atıştık tüh çalışma vardı olmaz heralde bu gidişle:52:

Gulunecek kadar variz canim dun calisacaktik adam kasla goz arasinda uyudu bugun kacirmam ama bende hap olayni duyunca bi deneyim dedim

ya demıstım ya esıme ballı corekotu ıcıyroum bnde sogan kuru yapsam bsey olurmu daha adetıme 11 gn var :(

Bence adetine az kaldgi icin sogan kurune baslama tatlim neticede yumurtlama gununde gecmis sayilir birde hamilelik fln durumu olduysa zarari olabilir

Back