• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayni durumdayiz kuzum emin ol bende diyorum yas gidiyo bilmem ne olur kafana takiosun alternatif tip uyguluyosun denek faresi gibi aaa deyip duruyo ama bos beni yildiramazzz hahahaha :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
salla gitsin bende takmıyorum dediklerini bildiğimi okuyorum walla allahtan çalışıyorum yoksa çok kavga çıkardı :1::1:

hehehehe sende alemsin valla bırak geç gelsin geldiği gibi başlarsın çalışmaya :1::1::1:allahtan ben çalışıyorum yoksa daha çok takardım iyice bunaltırdım adamı ki ona rağmen diyor çok takıyorsun...gelde vurma

aynn ya bnde daha yenı basladım ıse ıs olmasydı kafayı yemek usereydım

kizceler nasılsınız :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyiz kuzum benim ic darligim disinda hersey iyi calismalarada devam hala koyulasmadi ovulasyon ama olsunn :) elbet koyulasacak pazartesi yumoslari doktora gostericemmmm insallah gusellerdir bu ay okadar kur keciboynuzu yaptim ve yapiom bosa gitmesinnnnnn

salla gitsin bende takmıyorum dediklerini bildiğimi okuyorum walla allahtan çalışıyorum yoksa çok kavga çıkardı :1::1:

Hicc umrum degil aynen bende onu takmiyom keciboynuzu suyuyla pekmezi dayiyorummm pasalar gibide yiyo yoksa yolarim o az kalmis saclarinii :)biliyo karisini :)

Bunlarin kodlarinda salla gitsinlikvar olursa olur olmazsa olmaz ayy benimkinin korkmasi lazim eltimlerin 6 yildir olmuyo insan bi tirsar yok anam yokk

aynn bnm eltımınde kız bn dıom ama arada irsimisnz nesınız dıe de bişi diemıo ne dersem yapıo zaten mecbur :))))))

Back