Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cok tesekkur ederkm canim anlattigin icinn. Kafama takildi simdi benimde sol tarafimda bobrek kisminda agri var bayadir dun hatta agridan agladm doktora gtmek istemedim ilac flan verirde icemezsem diye belirsiz oldugu icin. Bu bir belirti mi ki acaba bilemedim bende simdi :/ bu arada bat ım 15 mayis bir hafta var adetime belirtiler hemen baslarmi

Cnm bnm geçmişti adetim ama bn yapmıcm test dedim ama böbrek ağrısı bni maffetti iş yerinde arkadaşlar kum döküyo olabilirsin dedi korktum gittim tahlillere ama allahım göndermiş beni öğrenim diye inş seninde öyle olur kzm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akıntın var mıydı canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Var hala var kuzm bazen koyu beyaz koku yok bazen açık sarı ama genelde beyaz koyu kıvamlı ama bnm akıntım hep olurdu bu sefer koyuluğu bile farklıydı

Hayirdir canm herkes dertli zaten :) stresss stress stresss lanet birseeyy

Ya benim bat 12 mayis ama benim 4 ü ve 5 inde lekelenmelerim oldu hatta burdada yazdım galiba kırmızılar geliyor diye sonra geçti dün sabah kalktım lavaboya gidince kahverengi sürülmüş he adet oldum dedim ama sadece o kadar o lekeden sonra hiç birşey gelmedi yine, muallakta bıraktı beni :S

Var hala var kuzm bazen koyu beyaz koku yok bazen açık sarı ama genelde beyaz koyu kıvamlı ama bnm akıntım hep olurdu bu sefer koyuluğu bile farklıydı

Hakkını Helal Et çok soru sorduk ama bu akıntı ilişkiden sonra yani yumurtlamadan sonra hemen başladı mı adete yakın mi başladı benim ilişkinin üzerinden beş gün gecti akıntı yok henüz

Insallah ya su corek otu bal tarcin incir sisirdi beni ya insan 2 haftada 1 kilo mu alir anam bu sabah 51 dedim durrr kilo alip hamile lkalirsam dahada sisip moralim hepten bozulur ondan simdi zayif kaliyimda hamileyken dengelenir belki :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok kızz kilon iyi ama sen yinede dikkat et ben kızıma 56 kiloyla hamiş kaldım doğduktan sonra habire aldım baktım 80 lere gelmişim çok şükür şimdi 68 kiloyum ama daha vercem inş

Cnm bnm geçmişti adetim ama bn yapmıcm test dedim ama böbrek ağrısı bni maffetti iş yerinde arkadaşlar kum döküyo olabilirsin dedi korktum gittim tahlillere ama allahım göndermiş beni öğrenim diye inş seninde öyle olur kzm

sağlıkla gelsin bebeğin canım darısı bizlere inş :)

çok mutsuzum bugün aslında 1 3 5 ilişki oldu ama 5 ve 6 si ovulasyon testi pozitifdi 6 da ben 7 de eşim nobetciydi bugün ilişki olsa iyi olacaktı yanlış anlasilmasin tek istediğim bebegimn olması ama olmadı galiba umutlar tükendi haziran listesine eklendim

Hakkını Helal Et çok soru sorduk ama bu akıntı ilişkiden sonra yani yumurtlamadan sonra hemen başladı mı adete yakın mi başladı benim ilişkinin üzerinden beş gün gecti akıntı yok henüz
Nedemek cnm herzamn cevaplarım cnm bnm vardı akıntısz günüm geçmezdi ama adetime yakın ve geçtikten sonra her sabah iç çamaşırm kalktığımda doluyodu koyu beyaz akıntı doluyodu hep hastalandm gene diye uyanıyrdm şükürler olsn nasip oldu sizede olur inş cnm bnm buay

Insallah yaa insallahh dedigin gibi olurr..

Anlattım kuzmm sor tekrar anlatım :)))

Soruyorum tatlim.simdi siz burda hep konusuyorsunuz ya yumurtlama,dollenme,ovulasyon testleri asamalari,iliskiye girilecek gunler vs... butun bunlar hakkinda detayli bilgi almak istiyorum.iki yillik evliyim ama bir defa hamile kalip ucuzlerimi dusurdum.beta hcg nin yukselik dusmesinden baska bisey bilmiyorum.

Soruyorum tatlim.simdi siz burda hep konusuyorsunuz ya yumurtlama,dollenme,ovulasyon testleri asamalari,iliskiye girilecek gunler vs... butun bunlar hakkinda detayli bilgi almak istiyorum.iki yillik evliyim ama bir defa hamile kalip ucuzlerimi dusurdum.beta hcg nin yukselik dusmesinden baska bisey bilmiyorum.

Bnm yurtlama takibim yapıldı hep cnm 1 yıl aralıksız bnde 2,5 yıllık evliyim dr adetin 2. Günü çağırıyr tabi buyün testleri istiyo eşinin senin hormon hsg vs bunlarda sorun yoksa yumurta olması için klomen veriyo sonra takip sonra ilişki günleri :) gerek görürse çatlama iğneside veriyo 12 gün 18 gün adetinin ilişki öneriyo sonra bekliyon işte :)))

Bnm yurtlama takibim yapıldı hep cnm 1 yıl aralıksız bnde 2,5 yıllık evliyim dr adetin 2. Günü çağırıyr tabi buyün testleri istiyo eşinin senin hormon hsg vs bunlarda sorun yoksa yumurta olması için klomen veriyo sonra takip sonra ilişki günleri :) gerek görürse çatlama iğneside veriyo 12 gün 18 gün adetinin ilişki öneriyo sonra bekliyon işte :)))

Cok tesekkur ederim sevgiler.

Back