Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Merhabalar sekerler nasilsinz bakaljmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyiz kuzum gordugun gibi burcuya sardik yumurtluycak insallah bugun :) ayy bendede yumurtlama belirtileri bas gosterdi gogusler hassaslasti kasiklarda batmalar ve akinti suanlik hersey normal gunu bekliyorum yumos gunum die pazar pazartesi die tahmin ediorum dr randevu aldim belki buyukluk iyi olursa catlama ignesi isteyip catlaticam kendi catlamasini beklemiycem bakalim dokrorcugum ne diyecek :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bende belki girerim hic belli olmaz hahahaha bi ara verdik zor tuttum adami :) keciboynuzu yedirdim yedirdim ustume saldim resmen sende yedir kiss

Bebğim ben kürünü yapıyrm günlük çocuğuma içiriyorum ama pekmez daha mı iyi acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi gidio tatlm senin ?

iyi tatlım ya adamın iliği kurudu bugün mola Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ya ben ovulasyon testi almıcam beceremedim gibi dünde yaptım koyu gibiydi ee çatlamadımı diye kafam karıştı:44::44:

Son düzenleme:

İnşallah bebeğim ya :)

kızlarrr selam nabersiniz çalışmlar nasıl gidiyo

Son gaz devam kocisi besliyorum ve calismalara devam ediorum dun calisma yoktu artik dur dedim bi gun arayla olsunda durdu bu aksam bi aksilik olmazsa calisma var sen napion kuzum nasil gidio senin ?iyimisin

adetin bir iki düzensizleşmiş ama dikkat ettimde son aylarda sanki düzene girecek yani nisanda adet olmuşsun bak sen varya ovülasyon testi mutlaka al canım çünkü adet günün net değil inş adet olmazsında ama olursan adetten bence sen 10 gün sonra ovü testi yap sanki senin adet süren biraz uzun gibi geldi bana ama hepimiz farklıyız benimde bir ara 3 ayı buluyordu sonra düzene girdi şükür bak streste çok etkiliyor rahat ol canım şu an bekleyeceksin adet olmayı inş olmazsın kuzum yardımcı olcaz biz sana sadece biraz sabırlı ol taam canım

iyiyim canımcım ya salı çarşamba vardı çalışma bugün mola . acımaya başladım adamcagıza . son gaz devam tatlım adete kadar gün aşırıda devammm.pekmeze devammı

Son düzenleme:
Bebğim ben kürünü yapıyrm günlük çocuğuma içiriyorum ama pekmez daha mı iyi acaba ?

Bak benimki bide kendine mesir macunu aldi pekmezin tadinida pek sevmedi ama iciyo iki yemek kacigi ondan yediriyorum aksamlari dun kurude yaptim bu aralar hem kur hemde pekmezi dayiyorum kendide farketti bu ne ya diyo ust ustte yapinca perti cikardi gecen 4 gun ust uste oldu hic ara vermis gibi pekmezde ucuz migrosta var ozunu bulursan ozunude icir diycemde olmazsa bi dahaki aya ole yaparsin sende balim ama tutucak bu ay insallahhhh

tamam sabredcm allahın ıznıyle bırtek adet olmayı beklıyorum olursam ovü testı alıcm fakat olmazsam bakıcaz bebıs varmı varsa bebıs tmmdr demek ama yoksa clşmaya dewmm ınsallah hayrlısı olsn pkı bn adet dznleyıcı tarlusal var o ılacı kullanıyımmı sımdı yoksa daha bekleıım mı

canım bugün gerdek mi varrrrr oooooo kolay gele

Bende belki girerim hic belli olmaz hahahaha bi ara verdik zor tuttum adami :) keciboynuzu yedirdim yedirdim ustume saldim resmen sende yedir kiss

senin ki akıllı adam beee :) keçi boynuzu mu yedircem ben kocama şu apartmandan atlayayım desem sen bilirsin der gene yemez öküz çok pis midelidir çok seçer herşeyi ama allahtan gerek yok kızzz spaydırmendir benim ki

elifcimmmm maşallah adamlar saldık valla . alışıp hep isterlerse yandık bu sefer

iyi tatlım ya adamın iliği kurudu bugün mola Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ya ben ovulasyon testi almıcam beceremedim gibi dünde yaptım koyu gibiydi ee çatlamadımı diye kafam karıştı:44::44:

Bnde bugn yumurtlucam :)dün baya belirgindi bugn daha koyulaşır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…