Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

iyiyim canımcım ya salı çarşamba vardı çalışma bugün mola . acımaya başladım adamcagıza . son gaz devam tatlım adete kadar gün aşırıda devammm.pekmeze devammı

Isin acigi ben gunasiriyi hic sevmiyorum yani ben geceleri seviyorum gece yapiyorum gerci bi kackez oglen aksam ustude olduda :) ama pekmez iciriyorum dunde tekrardan suyuunu hazirladim onu icirdim sabahta pekmez su icti bu ara iyi doping almasi lazim diye dayadim agzinin tadini duzeltsin diye kendide bir tatli kacigi mesir macunu yiyo :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok kullanma canım baktın adet olmuyon kan verirsin bebiş yoksa kullanırsın zaten dr a gidince sor dr unada onlar dr sonuçta bebeğim

Kuzucum benimkide oyleydi suyuna mirinkirin etti ama zorladim bayagi napim dedim tek tarafli olmuyo su corek otu bal yuzunden 1 kilo almisim istahimi bir acti ben buna dayaniyorum sen napion dedim saolsun insanligi tuttu :)

Olcak kuzum bunun stresini yapma amann de ben bu ay cok rahat gibiyim gecen ayki gibi cok dusunmuyorum acikcasi sende rahat ol yavrum senin topigin sana sans getirecek insallahhh

Bende bu ay çok rahatım cnm çok şükür :) inşallah bebğm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ha anladım sen ne zman giricen adam epeydir bekliyodur bence .hiç bize söylüyon sen boş duruyonnn +18 e bagladık bu arada

benim kociş nöbetçi bugün benden bişey olmaz sölimmm olumm biz gerdeğe girsekte adam korunuyor nasıl çocuk olcekkk uleynnn :))) kız şu adetimide göreyim hayırlısıyla haziranda inşşşş

elifcimmmm maşallah adamlar saldık valla . alışıp hep isterlerse yandık bu sefer

Ayy ondan korkuyorum iste bendee :) dedim dur dun yedirmeseydin napim hormonlar tavan yapti dio oda hakli ama olmazsa diye kesmemek gerekiyo dimi yine onunkine devam edicez

Ayy ondan korkuyorum iste bendee :) dedim dur dun yedirmeseydin napim hormonlar tavan yapti dio oda hakli ama olmazsa diye kesmemek gerekiyo dimi yine onunkine devam edicez

yaa bende korkuyom . adete kadar devam sonra bebiş gelirse beklicek valla epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…