- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.501
kızz burcu gerdeğe girecek bilmiyormusun bilmeyenlerde söle burcunun yanında olsaydım didiklerdi beni herhall
Bnde bugn yumurtlucam :)dün baya belirgindi bugn daha koyulaşır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyim canımcım ya salı çarşamba vardı çalışma bugün mola .acımaya başladım adamcagıza . son gaz devam tatlım adete kadar gün aşırıda devammm.pekmeze devammı
tamam sabredcm allahın ıznıyle bırtek adet olmayı beklıyorum olursam ovü testı alıcm fakat olmazsam bakıcaz bebıs varmı varsa bebıs tmmdr demek ama yoksa clşmaya dewmm ınsallah hayrlısı olsn pkı bn adet dznleyıcı tarlusal var o ılacı kullanıyımmı sımdı yoksa daha bekleıım mı
kızz burcu gerdeğe girecek bilmiyormusun bilmeyenlerde söle burcunun yanında olsaydım didiklerdi beni herhall
:))) ayyy alemsn :) kız utanıom öle deme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok kullanma canım baktın adet olmuyon kan verirsin bebiş yoksa kullanırsın zaten dr a gidince sor dr unada onlar dr sonuçta bebeğim
senin ki akıllı adam beee :) keçi boynuzu mu yedircem ben kocama şu apartmandan atlayayım desem sen bilirsin der gene yemez öküz çok pis midelidir çok seçer herşeyi ama allahtan gerek yok kızzz spaydırmendir benim ki
Olcak kuzum bunun stresini yapma amann de ben bu ay cok rahat gibiyim gecen ayki gibi cok dusunmuyorum acikcasi sende rahat ol yavrum senin topigin sana sans getirecek insallahhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ha anladım sen ne zman giricen adam epeydir bekliyodur bence .hiç bize söylüyon sen boş duruyonnn +18 e bagladık bu arada
anladım canım hadi kolay gele bugün yarın devammm aman sabahlar olmasınn
elifcimmmm maşallah adamlar saldık valla . alışıp hep isterlerse yandık bu sefer
ayyy şaka yapıyom kızz utanma yerimm seniii tatlımmmm :))))
benim kociş nöbetçi bugün benden bişey olmaz sölimmm olumm biz gerdeğe girsekte adam korunuyor nasıl çocuk olcekkk uleynnn :))) kız şu adetimide göreyim hayırlısıyla haziranda inşşşş
Ayy ondan korkuyorum iste bendee :) dedim dur dun yedirmeseydin napim hormonlar tavan yapti dio oda hakli ama olmazsa diye kesmemek gerekiyo dimi yine onunkine devam edicez
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
yaa bende korkuyom . adete kadar devam sonra bebiş gelirse beklicek valla epey
Merhabalar sekerler nasilsinz bakaljmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldimmmmm
hadi canım hakkına hayırlısı inşallah haziranda sana ugurlu gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?