Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

estağfirullah canım benim bende bişey bilmiyodum ki hooşş anadan doğmada bilinmez sora sora öğrendik bizdee cahil de değilsin asla cahillik başka bişey kuzum sen yanlış hatırlamıyorsam adet döngüm (süresi) farklı demiştin kaç günde bir adet oluyorsun söle bakimm hem bak dr bişeyciğin yok demiş mutlu ol

cok tesekkur ederm cnm saolun ıyıkı varsınız szler bılgıme bılgı katyrm burada szlerle ben az once paylastım butun dngumu oradan bakbılırmısın cnm aynen ole oldu ıste

bak soyle anlatıyım ıstersen benım esım aralık ayında askerden geldı ondan once 6 ay askerdeydı bz aralık ayında basladık bebıs ıcın ama esım geldı adetlerım dzensız oldu aralık ayında adet olmadım ocagın 5ınde oldum subat ayındada olmadım martın 5ınde oldum nısanda degıl mayısın 5ınde olmam gerekıyodu dktra gttgm gun adet oldum 18 nısanda ve 4 gun surdu cok az surdu su anda mayıstayız ve 5ınde mı 18ınde mı adet olacm blmıyrm bu ovu testınıde ne ıcın kullanıcagımı bılmıyrm ben ne ıse yaryr onuda bılmıyrm

Ovulasyon testi adet döngünün ortasını yani hamile kalmanın en yüksek olduğu günü anlatcak sana yumurta çatlyacağı zaman lh diye bir hormon yükseliyor test bunu tespit edio, yükselincce yumoş gelio dmek anldnmı tatlm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozmn tatlm şunu öneririm 60 tane olanlardan yap 1 ay boyunca günde 2 tane yap anlarsn hangi gün yumurtladığını bence labuquick aldm bendee o iyi diolar bendede işe yarıyo gibi

oyle olanı nasıl bulucam gttı gdyorda 2 kaset 2o tane falan yazıyo anlamadım o yuzden almadım

Ovulasyon testi adet döngünün ortasını yani hamile kalmanın en yüksek olduğu günü anlatcak sana yumurta çatlyacağı zaman lh diye bir hormon yükseliyor test bunu tespit edio, yükselincce yumoş gelio dmek anldnmı tatlm :)

anladım burda paylasılıyo resımler zaten cızgı az oldugunda calşmalr baslıyo degılmı koyulasıncaya kadar koyulaşncada dewm edılıyo degılmı ondan snra bebısmı demek bırde benm prolaktıınm var ama cok yuksek degıl 23 cıktı degerler

anladım burda paylasılıyo resımler zaten cızgı az oldugunda calşmalr baslıyo degılmı koyulasıncaya kadar koyulaşncada dewm edılıyo degılmı ondan snra bebısmı demek bırde benm prolaktıınm var ama cok yuksek degıl 23 cıktı degerler

Çok iyi prolaktin koruyo çünkü süper işte önemli olan günü bulmak aynen öyle :)

Back