Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kan testi de olsa drlar gunu gecince istiyorlar.lekelenmen de var batini bekle hamissindir insallah

Ben kan testini hemsireye guvenerek yaptirdim iliskiden 6 gun sonra cikar mi dedim cikar cikar dedi. Cunku kollarimda morluklar vardi anemi icin kan aldirmam gerekiyordu bari kolum delinmisken ikisi bir ciksin dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kan testi de olsa drlar gunu gecince istiyorlar.lekelenmen de var batini bekle hamissindir insallah

Ben kan testini hemsireye guvenerek yaptirdim iliskiden 6 gun sonra cikar mi dedim cikar cikar dedi. Cunku kollarimda morluklar vardi anemi icin kan aldirmam gerekiyordu bari kolum delinmisken ikisi bir ciksin dedim

Okudum cnm.aman sakn yapma brz daha bkle valla bnde ikimz adina heycnlym.bzde bgn esmle doktorq gdcktk ama nasp olmadi.ins cuma gunu bakalm bi problemimiz var mi

Günaydnn canmm :) Ne açıdan bi probleminz var mı die bakcksnz ?? Ben de cumartesi bi kan testi yapmayı düşünüorm

💕✨

Kızlar
Ben geçen ay erken hasta oldum. Ayın 15 inde siyah lekelenme oldum. 20 sinde sadece 1 gün hasta oldum. .bat tarihi olarak lekelenmenin başladığı günü mu, yoksa hasta olduğum türk günü mu baz almalıyım ?

hiç bir fikrim yok canım belki de hamilesindir. o şekilde hamile adet olman normal değil çünkü. doktora gidip bir sorun var mı diye baktırabilirsin inşallah yoktur.

hiç bir fikrim yok canım belki de hamilesindir. o şekilde hamile adet olman normal değil çünkü. doktora gidip bir sorun var mı diye baktırabilirsin inşallah yoktur.

O ay antibiyotik serumlar çok kullanmistim ben biraz da ona bağladım, test felan yaptırmadım o yüzden. Bu ay da herzaman olan akintim hiç olmadı. Yumurtlama akıntısı da dahil
Şimdi yeni koyu süt kesigi akintim oluyor.
Antibiyotik akintiyi kesermis arastirmama göre
Inşallah yine de yumurtaya ulasmistir bu ay
15 inden hesaplarsak haftaya salı adet olmam gerek. O gün de memlekete gidiyoruz, inşallah olmam da test yapar oradakilere de hayirli haberi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…