- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.361
Kan testi de olsa drlar gunu gecince istiyorlar.lekelenmen de var batini bekle hamissindir insallah
Kan testi de olsa drlar gunu gecince istiyorlar.lekelenmen de var batini bekle hamissindir insallah
Okudum cnm.aman sakn yapma brz daha bkle valla bnde ikimz adina heycnlym.bzde bgn esmle doktorq gdcktk ama nasp olmadi.ins cuma gunu bakalm bi problemimiz var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bnde senin gibiym cnm.cok heycnli ve umutlym.bu arada iki gundur siddetli bas agrm var.bat e daha 10 gun var bu bat belrtsi degldr demi
14 mayıs yani 1 hafta var daha
Bat i 19 Mayis olanlar kervanindayim. Ilacla 2 yumurtam olustu. Kendiliğinden catladi. Meraklar, heyecanlar, hafakanlar...
batdaşmışızhadi birlikte beklemeye başlıyalım daha henüz geri sayıma geçemedik ama olsun
Kızlar
Ben geçen ay erken hasta oldum. Ayın 15 inde siyah lekelenme oldum. 20 sinde sadece 1 gün hasta oldum. .bat tarihi olarak lekelenmenin başladığı günü mu, yoksa hasta olduğum türk günü mu baz almalıyım ?
Bekleyelim canim. Gunler zor geciyor. Birlikte kolaylasir insaallah. Her ay yasadigim psikolojik belirtiler bile yokbir tuhafim bu ay.
Günaydınlarrrrr canmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç bir fikrim yok canım belki de hamilesindir. o şekilde hamile adet olman normal değil çünkü. doktora gidip bir sorun var mı diye baktırabilirsin inşallah yoktur.
bende tam tersi bu ay inanılmaz bi umut var içimdebahardan da olabilir:2:
bende tam tersi bu ay inanılmaz bi umut var içimdebahardan da olabilir:2:
Evlilik yildonumu hediyeniz olur inşallah
Hayirli ve guzel habrrler veririz insaallah birbirimize. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?