Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

sinemcim aç kalmamaya çalış aç kalınca dahada azıtıyor bulantılar az az sık sık bişeyler yee çantanda sürekli bişeyler bulunsun kuzum ama 3 ay çekeceksin bu bulantıları bebeğin için değer beeeee :emir_bebek:

Elbette kuzum için herşeye değer canım çekcez napalım bu yolda çekilen her acıya razıyım yedim az bişiler işte öyle yapıorum bende az az yemeye çalışıorum :nazar::nazar:

ya benim anlamadgım bişey var kızlar hamilelik belirtileri var ama cizgi yok kafayı yicem 10 gündür mide bulantısı kasık ağrısı ve kıymadan aşırı decerede tiksinmem var yemek yiyeceğim zamn kırk kere düşünür oldum.oturup kalkerken kasıklarımda sanki bişey varmş gibi hissedyrm yavşca oturp kalkıyorm sanki adet olucakmşm gibi heryerim hassas özellikle göğüslerim.ama iki oldu test yapıyorum negatif en azından ikinci cizgi silik bile cıksa doktora gdp kan testi yaptrcm ama maalesef adetimde bu ay 1 gün önce ve sadece 1 gün geldi oda cok koyu vucudumda bi değişiklik var ama hadi hayırlısı olsaydı zztn smdiye kdr cıkardı diye umuyorm :14:

canım batın geçti mi peki??? bazen çıkmayabiliyor geç döllenme vs ise

Üff bn de nasl alacağımı düşünyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alirsin al yaparsin macun kivaminda oluyo tadi kotu degil ben sevdim 2 tatli kasigi yedim walla corek otu ve tarcina bayilirim zaten bi baldan haz etmiyorum iste ama bakalim Allah hayirlisini versin :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kızlar adetime 4 gün kaldı dün gece uzun bir adet sancım oldu ama adet olmadım ama sağ kasığımda inanılmaz bir acı var.eğilip kalkarken resmen canım acıyo.ama başka hiç bir belirti yok.acaba bebiş varmıdır ya :)

Kızlar adetime 4 gün kaldı dün gece uzun bir adet sancım oldu ama adet olmadım ama sağ kasığımda inanılmaz bir acı var.eğilip kalkarken resmen canım acıyo.ama başka hiç bir belirti yok.acaba bebiş varmıdır ya :)

Benim de 3gun kaldi.ben de bugün adet belirtileri var gibi;(başka da HIV birşey yok
Hakkimizda hayirlisi canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım senin için de hayrlısı olsun inşallah,doktora gittim 1 ay önce bir skıntı var m yok mu kan degerleri ultrason vs. hepsine baktırdım.Folik asit e basladm bir de demirim eksik cktı bıraz onun için hap kullanıyorum 1 aydır.Diş problemlerini hallettim hazr oldum bekliyoruz artık denemelere devam:)İnş sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım.

inşallah canım ya Allahım en kısa zamanda yüzümüze güler.Allaha şükür benımde doktorda bi sorunum çıkmadı bu ay yumurta takibi yaptı doktor gayet güzel büyüdü ama çatladımı bilmiyoruz o yüzden adeti bekliyorum 30unda adet olucam normalde diğer aylar heyecanlanırdım beklerdım adeti ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum bidaki aya kısmet ınşallah :))

inşallah canım ya Allahım en kısa zamanda yüzümüze güler.Allaha şükür benımde doktorda bi sorunum çıkmadı bu ay yumurta takibi yaptı doktor gayet güzel büyüdü ama çatladımı bilmiyoruz o yüzden adeti bekliyorum 30unda adet olucam normalde diğer aylar heyecanlanırdım beklerdım adeti ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum bidaki aya kısmet ınşallah :))

Daha 30 unda det olucakmissin bence umudunu kaybetmemelisin bence insallah tutar bu ay ve hamis olursun canim

Adetim ayin 29 unda ama idrar testi yaptim a önce.koskaca bir tek çizgi gördüm; (anladim ki hamile deglm

Adetim ayin 29 unda ama idrar testi yaptim a önce.koskaca bir tek çizgi gördüm; (anladim ki hamile deglm

üzulme kuzum Allah saglik versin olur insallah dua edip sabirla beklemekten baska yapabildigimiz bisey yok insallah bu ay olacak :)

Biraz erken yapmissn ama gebelik varsa adet gunu kesin olarak cikar tekrar dene

Back