Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

evet canım sende haklısın Allaha şükür bi sorunumuz yok Bi zamanı var demekki bizde biraz sabırsızız :)) Burda bende bakıyorum okuyorum birşeyler öğrenmeye çalışıyorum umarım mayısda Allahım gönlümüze göre verir :49:

Insallah canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

:)) ilk defa denedik bu ay canım,tarihleri takip edip.8 aylık evliyim.mayısta kırmızıları görecegimm sanırım bende:)sen ne kadarlık evlisin ?

ay canım daha ilk denemi :)) Allahım en kısa zamanda ilk önce göbişine sonra kucağına almayı nasip etsin :)) Bizim bu ay 1 yıl oldu evlenelı bi kaç aydır doğru düzgün çalışma yapıyoruz :))

ay canım daha ilk denemi :)) Allahım en kısa zamanda ilk önce göbişine sonra kucağına almayı nasip etsin :)) Bizim bu ay 1 yıl oldu evlenelı bi kaç aydır doğru düzgün çalışma yapıyoruz :))

sağol canım senin için de hayrlısı olsun inşallah,doktora gittim 1 ay önce bir skıntı var m yok mu kan degerleri ultrason vs. hepsine baktırdım.Folik asit e basladm bir de demirim eksik cktı bıraz onun için hap kullanıyorum 1 aydır.Diş problemlerini hallettim hazr oldum bekliyoruz artık denemelere devam:)İnş sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım.

ya benim anlamadgım bişey var kızlar hamilelik belirtileri var ama cizgi yok kafayı yicem 10 gündür mide bulantısı kasık ağrısı ve kıymadan aşırı decerede tiksinmem var yemek yiyeceğim zamn kırk kere düşünür oldum.oturup kalkerken kasıklarımda sanki bişey varmş gibi hissedyrm yavşca oturp kalkıyorm sanki adet olucakmşm gibi heryerim hassas özellikle göğüslerim.ama iki oldu test yapıyorum negatif en azından ikinci cizgi silik bile cıksa doktora gdp kan testi yaptrcm ama maalesef adetimde bu ay 1 gün önce ve sadece 1 gün geldi oda cok koyu vucudumda bi değişiklik var ama hadi hayırlısı olsaydı zztn smdiye kdr cıkardı diye umuyorm :14:

Gunaydn bebegim nasilsn bakalimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi gibiyim adet sancisina aldirmadan ac karinda su tarcin corek otu bal icin kalktim gittim hazirlayip yiycem :) sen iyisin dimi sagligina ve bebisine dikkat eyle

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ictimm tabikkk cok asiri mide bulantm var ama kuzum yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sinemcim aç kalmamaya çalış aç kalınca dahada azıtıyor bulantılar az az sık sık bişeyler yee çantanda sürekli bişeyler bulunsun kuzum ama 3 ay çekeceksin bu bulantıları bebeğin için değer beeeee :emir_bebek:

Back