- 26 Aralık 2022
- 66
- 61
- 18
Çıktı mı sonuçlarrAy okul tatil oldu kızlaren azından gidip alabileceğim. Çok yakın değilde ikinci kanı gidip devlette vereceğim. Sen acilden mesai saatlerinde mi verdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı mı sonuçlarrAy okul tatil oldu kızlaren azından gidip alabileceğim. Çok yakın değilde ikinci kanı gidip devlette vereceğim. Sen acilden mesai saatlerinde mi verdin
inşallah sağlıkla artarKızlar 70.13 çıktı. Az geldi bana yageçen hamileliğimde yine aynı bugün de vermişim 100 çıkmıştı
Yok hiç bir şey, inşallahinşallah sağlıkla artar
az deme hiç belli olmaz
kanama, lekelenme yok dimi
inşallah tutunur
Canım bugün daha 12. Gün değil mi ? 14. Gününe kadar ortalama 150 170 falan olacak. Bence normal. Ki zaten önemli olan düzenli artışı. Hiç moralini bozmaYok hiç bir şey, inşallah![]()
Çok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla ilerler süreçYok hiç bir şey, inşallah![]()
Bugün 13. Gün herhalde. Bir an moralim bozuldu görünce de artış önemli hayırlısı olsun bakalım.Canım bugün daha 12. Gün değil mi ? 14. Gününe kadar ortalama 150 170 falan olacak. Bence normal. Ki zaten önemli olan düzenli artışı. Hiç moralini bozma![]()
inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla ilerler süreç![]()
ben 59 ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi adetimden 2 gün geçmişti geç döllenmeydi artması önemli inşallah sağlıcakla geçirirsin hamileliğiniBugün 13. Gün herhalde. Bir an moralim bozuldu görünce de artış önemli hayırlısı olsun bakalım.
inşallah çok teşekkür ederim![]()
İnşallah canım çok sağolben 59 ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi adetimden 2 gün geçmişti geç döllenmeydi artması önemli inşallah sağlıcakla geçirirsin hamileliğini![]()
inşallah sağlıklı geçer dua edelimİnşallah canım çok sağolbenim geç döllenme olmadığını biliyorum o yüzden üzüldüm
Kızlar 70.13 çıktı. Az geldi bana yageçen hamileliğimde yine aynı bugün de vermişim 100 çıkmıştı
inşallah sağlıklı geçer dua edelim![]()
İnşallah kızlar çok teşekkür ederim hepinizeEki Görüntüle 3543059
İnternette şöyle bir şey görmüştüm. Çoğu kaynak da bu şekilde diyor. İçini ferah tut. Çok sevindim senin adına hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin. Bebeğini sağlıkla kucaklarsınBence canını sıkmak yerine mutluluğunu yaşa doya doya
Allah senden de razı olsun. İnşallahİnşallah kızlar çok teşekkür ederim hepinizeAllah razı olsun allah gönlünüze göre versin
inşallah 2 gün sonra size güzel haberler verebilirim
dua edin bana da
![]()