Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Iki aydir bebek diye tutturduk kürler vitaminler :) 28 gunde adet olan normal saglikli bir insanim ve bu ay 23 nde olmali idim iki gündür test yapiyorum evde negatif
Mide bulantisi haric agri sanci halsizlik kramplar goguste sislik ne ararsan var ama negatif negatif daraldim yazdim artik ceket atsan hamile olan kadinlara imreniyorum dogrusu :)

elif özelden de yazmıstım kuzum doktor ısını naptın ben gıdemedım de

Cevap verdim kuzum bak bide ben sana soru sordum onu cevapla feci endiseliyim bide bugun corek otu bal karisimina basladim Allahin izniyle bakalim bu ay nolcak calismalarimi bekliycem dualarimi edicem insallah olur

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Iki aydir bebek diye tutturduk kürler vitaminler :) 28 gunde adet olan normal saglikli bir insanim ve bu ay 23 nde olmali idim iki gündür test yapiyorum evde negatif
Mide bulantisi haric agri sanci halsizlik kramplar goguste sislik ne ararsan var ama negatif negatif daraldim yazdim artik ceket atsan hamile olan kadinlara imreniyorum dogrusu :)

Bende imreniyorum uzagima gerek yok annnem ve kiz kardesim masallahlari var ama ben tikandim sanki ya anlamiyorum kendimi onlarla kiyaslayinca nasip demekki diyorum

Bendee bendeee..... Mayıs ayında bende hamile kalmak istiyorum. Benide alın aranıza :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende imreniyorum uzagima gerek yok annnem ve kiz kardesim masallahlari var ama ben tikandim sanki ya anlamiyorum kendimi onlarla kiyaslayinca nasip demekki diyorum

Aynen oyle ben filmlerde ki gibi kolay saniyordum olur ne olacak filan diye sma ne kadar onemli oldugunu yeni yeni anliyorum hergun dua ediyorum kendimiz yetmedigi gibi birde torun isteyen yegen isteyen onlar daha da canimi sıkıyor of :( Allah herkese hayirlisini versin hersey de.

Aynen oyle ben filmlerde ki gibi kolay saniyordum olur ne olacak filan diye sma ne kadar onemli oldugunu yeni yeni anliyorum hergun dua ediyorum kendimiz yetmedigi gibi birde torun isteyen yegen isteyen onlar daha da canimi sıkıyor of :( Allah herkese hayirlisini versin hersey de.

Hic sorma ayni dertten muzdaribiz emin olabilirsin canim benimmm

Bendee bendeee..... Mayıs ayında bende hamile kalmak istiyorum. Benide alın aranıza :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. .

Yaşasnnn git gide çoğalmak ne güzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim insallah kuzum hepimizin yuzu gulsun :)

Kızlar iyi aksamlar nasılsiniz bakalim .ben bugün eczaneden yaki aldım .faydasi olur diyr yapmadigim kalmicak bu ay:27::52:

Hosgeldin kuzum naptin bakim annenlerle guzel vakit gecirebildin mi canim

Çooook yoruldummm bu tempoya alışık değilim yarın akşam gidecekler annemler 😊😊kayınvalidemleride yemeğe çağırdım anck işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back