Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aminn bebeğim bnmmm incir kürü yapacak msn bu ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebegim incire baslarsam su bal tarcin bitince basliycam ikisini bir arada yapmak istemiyorum ama sen ona baslayabilirsin senin icin corek otu bitti reglinin 2gunu baslman lazim esinede ne olur ne olmaz diye kaliteli hucreleri olsun die bence keci boynuzu yap ucuzda bisi usenmeden yap kuzumda bu ay sevinelim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim

sirine82, bal çörek otu tarçın karışımını ben de yapıyorum. Yalnız yapmaya başladıktan bir süre sonra kasıklarımda çok ağrı oldu. Sen yaşadın mı böyle birşey ?

Çooook yoruldummm bu tempoya alışık değilim yarın akşam gidecekler annemler 😊😊kayınvalidemleride yemeğe çağırdım anck işte

Kiyamam ben sana dinlenirsin bunlar tatli yorgunluklar kuzucum :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Merhaba kizlar bende mayis ayini hayirlisiyla bekleyenlerdenim.2 ay sogan kuru, 2 ay incir+havuc kuru,ve bu ayda bal corekotu tarcin yaptim...adetim 5 yada 6 mayis bekliyorum....:50: :36:

Aynen bugn reglin 3.günü ne yapacağız aktara gidemedim bitek incir kürünü yapsam ? Onu ne zmn yapmalıyım

bence hemen başla kuzum en erken vakitte

Hamile kalmak için incir kürü

İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Merhaba kizlar bende mayis ayini hayirlisiyla bekleyenlerdenim.2 ay sogan kuru, 2 ay incir+havuc kuru,ve bu ayda bal corekotu tarcin yaptim...adetim 5 yada 6 mayis bekliyorum....:50: :36:

İnşallah kuzum hayırlı haberler verirsin sağlıklı bir bebişin olur kürlerin hepsini bir arada mı kullandın ?

Bir tatlı kaşığı yeterli olacaktır. Herşeyin azı karar fazlası zarar ne de olsa. Ben ayrıca sabah akşam Bal-polen-arısütü de içiyorum. Şifa niyetine ☺

Çok iyi yapmışsın kuzum bende şu çörek otuna başladım bugün hayırlısı kısmetimde varsa olur inşallah

Back