Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben folik asit kullaniyorum gecen ay basladim bu ayda devam edicem insallah ovulasyon gebelik testi gibi dogru gusel aslinda bu ayda kullanicam ben yumurtlama gunum 11 nisandi bugun 25 nisan ve ben regli oldum testler dogru cunku yumurtlamadan 14 gun sonra regli oluosun kullanmani tavsiye ederim eger yumurtlama dongunu bilmiyosan

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bi kaç kere ovulasyon günümü hesapladim ama sanirim ben beceremedim:) bu ay adet olursam bende bi tane alicam bi de onu deneyelim yoksa doktora gidicem

Ayyyy durun geri kalmıyım banada özelden yaz kuzummm😊adetim salı biter 5 gün sürüyo :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum bak simdi sen adetin kacinci gunundesin corekli karisima adetin 2 veya 3.gunu baslaniyo sen iyisi mi incire kocanada keci boynuzuna basla
Corek otu bal tarcin karisimi 12 gun uyguluyosun ardindan incire basliyosun onun kacgun oldugunu bilmiom bebisim
Keci boynuzuda
Yarim litre suya 7 tane keci boynuzunu atip kaynatiyosun fokurdayinca altini kisip biraz daha kaynio sonra kapat ilik olunca sabah aksam ac karinda kocise iciriosun ve bunu gunluk yapiosun sennin gibi tembele gore degil ama bakalim :) ahahaahaah

Kuzum bak simdi sen adetin kacinci gunundesin corekli karisima adetin 2 veya 3.gunu baslaniyo sen iyisi mi incire kocanada keci boynuzuna basla
Corek otu bal tarcin karisimi 12 gun uyguluyosun ardindan incire basliyosun onun kacgun oldugunu bilmiom bebisim
Keci boynuzuda
Yarim litre suya 7 tane keci boynuzunu atip kaynatiyosun fokurdayinca altini kisip biraz daha kaynio sonra kapat ilik olunca sabah aksam ac karinda kocise iciriosun ve bunu gunluk yapiosun sennin gibi tembele gore degil ama bakalim :) ahahaahaah

Ayyy bendr hiç biri yok aldırayım yarın :(:(

Bende onu almistim kac taneli aldin ben 60 adetli almistim 26 tanesini gecen ay bitirdim yedim sanki ahahahah gunde 2 kez yapinca bazen 3 ayy ayyy

20 adet 35 tl kuzuucmm :):)

Elifim ben çıkmak zorundayım annemlere yatak açacağım öpyrmmm siziii kocamannn umutla uyuuyun kesinlikle bu ay stres yapmayacağız

Bye bye :):)

20 adet 35 tl kuzuucmm :):)

Elifim ben çıkmak zorundayım annemlere yatak açacağım öpyrmmm siziii kocamannn umutla uyuuyun kesinlikle bu ay stres yapmayacağız

Bye bye :):)

Tamm kuzucum optum kocamannn iyi uykular bebisim sabah gorusuruzzzz

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım inşallah bizede şans güler ben bu ay daha regl olmadım ama bu aydan umudum yok inşallah bidaki ay kısmet Allahım hepimize nasip etsinnn cicişler :)))

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım inşallah bizede şans güler ben bu ay daha regl olmadım ama bu aydan umudum yok inşallah bidaki ay kısmet Allahım hepimize nasip etsinnn cicişler :)))

Insallh kuzum hepimizin dilegi o :) test yaptin mi regline kc gunun kaldi ?

Insallh kuzum hepimizin dilegi o :) test yaptin mi regline kc gunun kaldi ?

yok canım yapmadım 4 gün var kasıklarımda çok batmalar oluyor dün gece ağrısından uyuyamadım ama içimde bu ay olmadığına dair bişey var inşallah Allahım en kısa zamanda nasip eder hepimize canım

yok canım yapmadım 4 gün var kasıklarımda çok batmalar oluyor dün gece ağrısından uyuyamadım ama içimde bu ay olmadığına dair bişey var inşallah Allahım en kısa zamanda nasip eder hepimize canım

Insllah canim olsun kirmizi kart yemeden bence umudunu kesme ama arastirmalarida ihmal etme derim :)

ay canım okadar alıştım ki kırmızı kart görmeye bu ayda yine onu bekliyorumm :)

Yok kuzum oyle hic dusunme her ay senin icin yeni bir umut olsun tabiki canim bende oyle dusunuyodum hemen olur die hani her ay regli goruyorum saglikliyim olmamasi icin bir sebep yok diye dusunuyorum bu siteye uye olali iki ay oldu ve cok am cok sey ogrendim en sasirdigimda kendi yumurtam vucudumda 24 saat yasiyo adamdan gelen 72 saat :)

ay az kalmış Allahım nasip eder inşallah ne kadarlık evlisin ay burda görünce böyle diyorum tek biz dilmişiz bebek işini beceremeyen artık her ay kırmızıları görmekden umudumu kaybedicem :))

:)) ilk defa denedik bu ay canım,tarihleri takip edip.8 aylık evliyim.mayısta kırmızıları görecegimm sanırım bende:)sen ne kadarlık evlisin ?

Yok kuzum oyle hic dusunme her ay senin icin yeni bir umut olsun tabiki canim bende oyle dusunuyodum hemen olur die hani her ay regli goruyorum saglikliyim olmamasi icin bir sebep yok diye dusunuyorum bu siteye uye olali iki ay oldu ve cok am cok sey ogrendim en sasirdigimda kendi yumurtam vucudumda 24 saat yasiyo adamdan gelen 72 saat :)

evet canım sende haklısın Allaha şükür bi sorunumuz yok Bi zamanı var demekki bizde biraz sabırsızız :)) Burda bende bakıyorum okuyorum birşeyler öğrenmeye çalışıyorum umarım mayısda Allahım gönlümüze göre verir :49:

Back