- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Sence testte çıkmış mı ve iğne etkisi değil inşallhKuzum hayırlı olsun kan ver netleştir
Kuzum 14. Gün iğne etkisi olmuyor bebekten oluyor. Rabbime şükürler olsun sana tattırdı bak. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSence testte çıkmış mı ve iğne etkisi değil inşallh
Yaaa güzelim sıkma canını hiiççç, demek ki henüz zamanı gelmemiş. Unutma herşey nasipBugün 12. Gün akşamı kan verdim 0.727 çıktı. O kadar yoruldum ki. Ağlaya ağlaya kahroldum
Öyle kuzum. Artık gücüm kalmadı ben pes ediyorum.Yaaa güzelim sıkma canını hiiççç, demek ki henüz zamanı gelmemiş. Unutma herşey nasip
Allahım üzülme yavrum senin kaset testte çıktı mı bugün peki yani silik falanBugün 12. Gün akşamı kan verdim 0.727 çıktı. O kadar yoruldum ki. Ağlaya ağlaya kahroldum
Çıkıyor gibiydi ama ben görmek istediğim için görüyormuşum demek ki. Kanda negati çıktıAllahım üzülme yavrum senin kaset testte çıktı mı bugün peki yani silik falan
Sağol canım bende 3 yıldır hep dua ettim tüp bebek yaptım bir defa negatif iki aşılama negwtaif 3 çatlatma negatif belki bu tutmuştur bende yani öyle umıyırumKuzum 14. Gün iğne etkisi olmuyor bebekten oluyor. Rabbime şükürler olsun sana tattırdı bak. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsun?Öyle kuzum. Artık gücüm kalmadı ben pes ediyorum.
Rabbim isteyen hak eden isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah. Rabbim gönlüne göre versin kuzumSağol canım bende 3 yıldır hep dua ettim tüp bebek yaptım bir defa negatif iki aşılama negwtaif 3 çatlatma negatif belki bu tutmuştur bende yani öyle umıyırum
Hiç gözükür gibi değildi yani mesela benim böyleydi 13.günÇıkıyor gibiydi ama ben görmek istediğim için görüyormuşum demek ki. Kanda negati çıktı
Sağol canım ama bende iğne etkisi değil diyorum artık bende zaten 14. Gün bitiyor akşamına yapmıştım testiRabbim isteyen hak eden isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah. Rabbim gönlüne göre versin kuzum
Kuzum 1 buçuk yıldır evliyim. İlk bebeğimi kaybettim 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. İyice evlat acısıyla isteğiyle kavruluyor ciğerim. Kürtajdan sonra hemen denemeye başladık ama olmuyor 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum yok olmuyorNe kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsun?
Hayır pes etme, sadece sal biraz kendini. Çok kafaya takma, bak bende 5 aydır deniyorum henüz klomen vs gibi aşamalara gelmedim, bende üzülüyorum ama herşey nasip ve nasipten öte yol yok. Önce bunu idrak etmemiz gerekiyor
Yok kuzum benim böyle değil hiç görünmüyor Bu şekildeHiç gözükür gibi değildi yani mesela benim böyleydi 13.gün
Anladım canımYok kuzum benim böyle değil hiç görünmüyor Bu şekilde
Ama biraz sabır lütfen.Kuzum 1 buçuk yıldır evliyim. İlk bebeğimi kaybettim 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. İyice evlat acısıyla isteğiyle kavruluyor ciğerim. Kürtajdan sonra hemen denemeye başladık ama olmuyor 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum yok olmuyor
Başın sağ olsun kuzum. Mekanı cennet olsunAma biraz sabır lütfen.
Bende 20 aydır evliyim, ben 6 ay önce babamı kaybettim. Unutma, veren de Rabbim, alan da Rabbim. Elimizden geleni yapıp gerisini yaradana bırakacağız. Mucizemize kavuşacağız. Kendini üzme
Seninki ayrı zor, benimki ayrı zor.Başın sağ olsun kuzum. Mekanı cennet olsunBen de 2 yaşında kaybettim Rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin
Rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor. Dediğin gibi veren de alan da Allah. Her halimize şükürler olsunSeninki ayrı zor, benimki ayrı zor.
Sen hiç baba nedir bilmedin belki de, hep yokluğunu hissettin.
Ben ise 27 yıl boyunca bebek oldum, çocuk oldum, genç oldum, hep yanımdaydı. Çok alıştım, çok sevdim ve biranda avuçlarımdan kaydı gitti.
Çok zor olsa da , herşeyden önce alanın da verenin de Rabbim olduğunu kabul etmemiz lazım
Bugün 12. Gün akşamı kan verdim 0.727 çıktı. O kadar yoruldum ki. Ağlaya ağlaya kahroldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?