Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle kuzum. Artık gücüm kalmadı ben pes ediyorum.
Ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsun?
Hayır pes etme, sadece sal biraz kendini. Çok kafaya takma, bak bende 5 aydır deniyorum henüz klomen vs gibi aşamalara gelmedim, bende üzülüyorum ama herşey nasip ve nasipten öte yol yok. Önce bunu idrak etmemiz gerekiyor

Kuzum 1 buçuk yıldır evliyim. İlk bebeğimi kaybettim 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. İyice evlat acısıyla isteğiyle kavruluyor ciğerim. Kürtajdan sonra hemen denemeye başladık ama olmuyor 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum yok olmuyor

Ama biraz sabır lütfen.
Bende 20 aydır evliyim, ben 6 ay önce babamı kaybettim. Unutma, veren de Rabbim, alan da Rabbim. Elimizden geleni yapıp gerisini yaradana bırakacağız. Mucizemize kavuşacağız. Kendini üzme

Başın sağ olsun kuzum. Mekanı cennet olsun Ben de 2 yaşında kaybettim Rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin

Başın sağ olsun kuzum. Mekanı cennet olsun Ben de 2 yaşında kaybettim Rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin
Seninki ayrı zor, benimki ayrı zor.
Sen hiç baba nedir bilmedin belki de, hep yokluğunu hissettin.
Ben ise 27 yıl boyunca bebek oldum, çocuk oldum, genç oldum, hep yanımdaydı. Çok alıştım, çok sevdim ve biranda avuçlarımdan kaydı gitti.
Çok zor olsa da , herşeyden önce alanın da verenin de Rabbim olduğunu kabul etmemiz lazım

Rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor. Dediğin gibi veren de alan da Allah. Her halimize şükürler olsun

Bugün 12. Gün akşamı kan verdim 0.727 çıktı. O kadar yoruldum ki. Ağlaya ağlaya kahroldum
kuzum herşeyin hayırlısı. Allah bu ayda nasip etmediyse vardır bir bildiği. Bizler de aylardır heyecanla bekleyip sonra mafoluyoruz Üzülme desem de insan üzülüyor biliyorum ama sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…