- 23 Kasım 2020
- 334
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Elimden geleni yapıyorum kuzumkuzum herşeyin hayırlısı. Allah bu ayda nasip etmediyse vardır bir bildiği. Bizler de aylardır heyecanla bekleyip sonra mafoluyoruz Üzülme desem de insan üzülüyor biliyorum ama sen gönlünü ferah tut
Günaydın kuzum. Benim de testler bi tuhaf kan verdim cuma günü 0.727 çıktı dün başka yerde verdim <2.30 çıktı araftayımGünaydin canlar, bu sabah adet oldum ...
Sizin testler nasil cikti?
Kacinci günün?Günaydın kuzum. Benim de testler bi tuhaf kan verdim cuma günü 0.727 çıktı dün başka yerde verdim <2.30 çıktı araftayım
14. Günün sonucu o bugün 15. GünKacinci günün?
az degilmi :-(?
Insallah yükselir canim benim ♥14. Günün sonucu o bugün 15. Güninşallah yükselir
Yarın tekrar kan vericem bakalım inşallahInsallah yükselir canim benim ♥
ne yaptın canım son durum ne ?Yarın tekrar kan vericem bakalım inşallah
Hayırlısı olsun kuzum doğacak vakti var daha demek kiNegatif
Yaa inşallah pozitif devam ederKızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum
İnşallahYaa inşallah pozitif devam ederçok ara bir değer erken yapıyoruz sürekli sonrada kafada soru işaretleri Emin olabilmen için iki gün bekleyip kan testini yinelemen lazım sanırım
Zor uyudum, Şimdi gebelik testi yaptım, hayali de olsa bir çizgi var mı ? Ben mi yanlış görüyorum ? İlaç etkisi olsaydı geçerdi herhalde ?Kızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Öyle kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeHayırlısı olsun kuzum doğacak vakti var daha demek ki
Var var çok net görünüyorZor uyudum, Şimdi gebelik testi yaptım, hayali de olsa bir çizgi var mı ? Ben mi yanlış görüyorum ? İlaç etkisi olsaydı geçerdi herhalde ?
bende aynısını yapıcam sanırım. bugün dayanamayıp 13.gündü test yaptım sözde 16.günü bekleyecektim koca bir negatifÖyle kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeBiraz farklı şeylere yönelip ara vermeye karar verdim
İnşallah yanılmıyoruzdur yaVar var çok net görünüyor
Var kuzum kanda netleştirZor uyudum, Şimdi gebelik testi yaptım, hayali de olsa bir çizgi var mı ? Ben mi yanlış görüyorum ? İlaç etkisi olsaydı geçerdi herhalde ?
Kuzum 15. Gün kanda baktırırsın inşallah pozitife dönerbende aynısını yapıcam sanırım. bugün dayanamayıp 13.gündü test yaptım sözde 16.günü bekleyecektim koca bir negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?