Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kullanmadım onu pcos da var ama vermedi doktorum. Bende bir yandan salayım artık diyorum bir yandan da 3.ayı tamamlayayım. Rahim filmi de kafamı karıştırıyor ya tüpler tıkalıysa bosuna uğrasıyorsk diye
O benim de kafamı çok kurcalıyor acaba tüpler mi tıkalı diye valla bu ay komple bıraktım ben ama ovülasyon testi almamak için zor tutuyorum kendimi

O benim de kafamı çok kurcalıyor acaba tüpler mi tıkalı diye valla bu ay komple bıraktım ben ama ovülasyon testi almamak için zor tutuyorum kendimi
Valla bilmiyorum kuzu cok da korkuyorum o filmden ben yumurta kontrolünü bile ilk kez bu ay zorla dayanıp baktırdım 🤦‍♀️ Çok yoruldum yine bu sürece girmekten Allah hepimize sabır versin tez zamanda dualarımız kabul olur inş 🤲🏻

Valla bilmiyorum kuzu cok da korkuyorum o filmden ben yumurta kontrolünü bile ilk kez bu ay zorla dayanıp baktırdım 🤦‍♀️ Çok yoruldum yine bu sürece girmekten Allah hepimize sabır versin tez zamanda dualarımız kabul olur inş 🤲🏻
Anestezili yaptırırsan sıkıntı yaşamazsın kuzum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Klomenin etkisi bir sonraki ay devam ediyormuş duydun mu hiç canım?

Anestezili yaptırırsan sıkıntı yaşamazsın kuzum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Klomenin etkisi bir sonraki ay devam ediyormuş duydun mu hiç canım?
Duydum ama emin olamadım kuzum yinede bu ayda son pskoloji kırıntımla doktora gidip sonra kafamı dinlicem yazın

Merhaba öncelikle allah bütün istiyenlere nasip etsin ben 2 ay klomen kulandım bu sefer catlatma ignesi ovirell yaptım bugün 10 gun arada kasik agrisi ve mide bulatisi var sizde belirtiler nasıl

Meraba ben klomen ve ovitrelll yaptım ayın 7 de ve bugün 14 günüm kasik agrisi çok var ve göğüslerde hassasiyet hiç test yapmadim sizde belirtiler nasıl cevap verirmisiniz

Merhaba bende klomene başladım bu 3. ve son ayım. Ama sizden okuduklarıma göre doktor ilacı kullandıktan sonra tekrar sizi kontrole cagirmis. Ama benim doktorum 3 ay kullan öyle gel dedi. O yüzden aklımda soru işareti kaldı. Bı de klomeni kullanırken de birliktelik oluyo mu ya da ilaç bittikten sonra mi günleri değerlendiriyorsunuz ?

Back
X