1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz

Canım valla benimki o kadar değişiyor ki şaşarsın :) Uyanır uyanmaz tartılırsam 500 gr civarı fazla çıkabiliyorum. Biraz dolanırsam falan düşüyor. Uyanır uyanmaz su içmek benim de alışkanlığım. O yüzden tartı günleri zor tutuyorum kendimi :))
bu ciddi mi ya hiç uzun uzadıya bekleyip tartılmadım bu hafta öyle deneyeyim 😂😂

günaydınnn, spor motivasyoncunuz geldi. 6.15 te uyanıp işe gitmeden 15 dk bile olsa yine de sporumu yaptım 💪
ama jo'yu değil şu videoyu yaptım

Sen spora alışık olduğun için jo az mı gedi acaba🤭( ben squati çok severim ama dizimisakatladim artık yapamıyorum)
İyi sen de bunu yap 1 Mayıs'ta sonuç bildirirsin🩷
Dün sizle konuşunca Chloe Ting videosu baktım , daha doğrusu izlediğim kanal onunla sıkılaşmis,tamam dedim bugün iki oldu şu kadına bir bakayım. Vere yeni challenge buldum.
1 mayıstan sonra da belki onu yaparız:KK36:

Sen spora alışık olduğun için jo az mı gedi acaba🤭( ben squati çok severim ama dizimisakatladim artık yapamıyorum)
İyi sen de bunu yap 1 Mayıs'ta sonuç bildirirsin🩷
Dün sizle konuşunca Chloe Ting videosu baktım , daha doğrusu izlediğim kanal onunla sıkılaşmis,tamam dedim bugün iki oldu şu kadına bir bakayım. Vere yeni challenge buldum.
1 mayıstan sonra da belki onu yaparız:KK36:

ya birazcık sıkıldım yaparken aslında bi de ben sürekli aynı şeyi yapamıyorum farklı şeyler arıyorum jo'nun videolarını da haftada 1-2 yapmaya devam edicem ama
Chloe Ting işe gelmeden yapılacak bişi deillll felaket terlerim akşamları deneyebilirim ama :rapci: hareket olsun da ne olursa olsun modundayım bu aralar
geçmiş olsun dizin için de bu arada

Günaydın 💜

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Dün bence toparlamak için adım attım🫣

💢💢💢Çarşamba 💢💢💢

💢Sabah 9
1 yumruk kadar haşlanmış patates az yağda kızartıldi

💢Ara kahve

💢15.30
1 porsiyon su böreği
2 haş yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık,2 zeytin

💢18 1 bardak meyveli kefir+2yk keten tohumu + 12çilek
2 lokma gofret

💢💢💢Spor 3000 adım
30 dk Growwithjo✅💢💢💢

Kitap : 2sayfa şeker portakalı😅

bir de öğle arasında fabrika etrafında yürüyüş yaptım bi tur yaklaşık 25 dk, bugün hava baya güzeldi tadını çıkardım (organize sanayide hahaha)

Purple58 Purple58
@Candysisters
belmayne belmayne
94bassuk 94bassuk

Selam kızlar nasıl gidiyor spor :süslü:
Bu challenge için son 10 gün :KK36:
Ben arada yapmadım, genelde telafisini yaptım ,50 dklik daha uzun versiyonu yaptığım da oldu başka egzersizler de .
Malesef diyet bu sıralar iyi değil.
Umarım o sebeple vücudum kalinlasmaz,sporunun incelttigini göremem yoksa.
Squatlara rağmen dizlerim daha iyi. Yumurta kabuğu kolajen vb de takviye kullanıyorum.
Kendimi her anlamda daha iyi hissediyorum 🥰

günaydın kızlar 🩷
haftasonu şehir dışındaydım yazamadım ama aralıksız devam ettim.
ctesi günü 5 dk cık üst vücut çalıştım. pazar günü ise 15 dk jo yaptım.
bugün de bu saatte kalktım ama bütün kemiklerim ağırıyor, büyük ihtimalle şuan yapamayacağım sporu ama akşam bakalım. ben devam ✌🏻

Back
X