- 23 Kasım 2020
- 334
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Hayırlısıyla sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza.Merhaba Canim, 14 mayista catlatma ignesi vuruldum ve bekliyorum
Kizlar bende 17 Mayıs'ta iğne vuruldum dayanamadım test yaptim pozitifmi ilaçlardan mi bilemedim
Eki Görüntüle 2853132
İnşallah canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısıyla sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza.şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 10 haftada. İlk adeti olduktan beri deniyorum hala olmadı. Bu ay ikinci kullanışım klomen ve çatlatma iğnesi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bende karıştırdım 13 Mayıs'ta vuruldum.canim bakalımcanım bence daha çatlama iğnesinden pozitif çünkü ben 14 mayısta vuruldum testlerim hala pozitif…
Kuzum iğnenin etkisi o. 12 gün den sonra çift olursa pozitif oluyorKizlar bende 17 Mayıs'ta iğne vuruldum dayanamadım test yaptim pozitifmi ilaçlardan mi bilemedim
Eki Görüntüle 2853132
Çok az kalmış öğrenmene canım inşallah 14. Gün de pozitifi görürüzBende karıştırdım 13 Mayıs'ta vuruldum.canim bakalım
İnşallah canimÇok az kalmış öğrenmene canım inşallah 14. Gün de pozitifi görürüz
Bende 18 mayısta iğne vurdum ikinci iğnem. İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırızMerhaba canlar,
7 Mayıs’ta adet oldum. 17 mayısta çatlatma iğnesi vurdum.
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesini ikinci kez deniyorum. Geçen ay tutmamıştı.
Sizde durumlar nasıl? Birbirimize destek olalım istedim
İnşallah kuzum benim de ikinci bu ayBende 18 mayısta iğne vurdum ikinci iğnem. İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız
Kasık ağrın var mı? Benim geçen ay yoktu fakat bugün sol kasığımda bi ağrı var bel ağrısıyla beraber birde dolgunluk var kasığımda.. Çatladığının belirtisi mi acabaİnşallah kuzum benim de ikinci bu ay
enim de 13 mayıs, vurduğunuz günü sayıyor musunuzBende karıştırdım 13 Mayıs'ta vuruldum.canim bakalım
Benim geçen ay da oldu bu ay da var canım . Bi geçiyor bi başlıyorKasık ağrın var mı? Benim geçen ay yoktu fakat bugün sol kasığımda bi ağrı var bel ağrısıyla beraber birde dolgunluk var kasığımda.. Çatladığının belirtisi mi acaba
Evet kuzum sayılıyorB
enim de 13 mayıs, vurduğunuz günü sayıyor musunuz
Sağol canımBenim geçen ay da oldu bu ay da var canım . Bi geçiyor bi başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?