- 21 Kasım 2022
- 1.669
- 7.475
- 88
- 35
- Konu Sahibi Cicekbocekkaktus
Yürüyüş de yapcam bugünn esim evde cikcam inşallahbugün bebeleri öğlen uykusuna yatır da videoyu yap go girrlll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş de yapcam bugünn esim evde cikcam inşallahbugün bebeleri öğlen uykusuna yatır da videoyu yap go girrlll
ben de öğle arasında 30 dk yürüdümmmm çok iyi geldi, akşam da jo'ları yapıştırıyor muyuz30 dk yürüdüm geldim nasıl terledim amaaa termal tayt da giyiyorum akıyor resmen![]()
Yapistirak kiz tamamben de öğle arasında 30 dk yürüdümmmm çok iyi geldi, akşam da jo'ları yapıştırıyor muyuz
günaydınnn, spor motivasyoncunuz geldi. 6.15 te uyanıp işe gitmeden 15 dk bile olsa yine de sporumu yaptım
ama jo'yu değil şu videoyu yaptım
her gün üzerine biraz daha koyarak gidelimmmmm
Cok isterim fazlasını yapamam muhtemelen kuzuher gün üzerine biraz daha koyarak gidelimmmmm
bugün 40 dk yürüyüş yaptım ben de öğle arasında, akşam da videooo
bugün diiil canım yavaş yavaş yapabildikçe demek istedim. vücut bunu yapmaya alışınca fazlasını isteyecekCok isterim fazlasını yapamam muhtemelen kuzu
Sonra bana kızma dabugün diiil canım yavaş yavaş yapabildikçe demek istedim. vücut bunu yapmaya alışınca fazlasını isteyecek![]()