Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bizde de hic bir sekilde sorun yok ama yine de olmuyor. Doktorum klomen almami önermisti, ilk iki ay klomenden dolayi catlama olmadi, bu ay da catlama ignesiyle denedik.

Bazen bir ay catlama olmaya bilirmis, stresten dolayi, yorgunluktan dolayi vesayre.. istersen bir doktorunla görüs onun tavsiyesi olmadan bir sey alma.
Ben sormustum catlama icin bisey yapiyo musunuz catlamiyosa aorun olur mu diye adetinin sonunda gel bi bakalim igne yapip yapmayacagimiza karar verelim demiati bu ay o sekilde denemeyi dusunuyorum insaAllah dileyen herkese nasip olur saglikli bir gebelik🤲🤗

Az once adetim basladi gercekten takmadim bu ay taksaydim cok uzulurdum sanirim ama bu ay yine rahat kafayla kendime odaklanicam doktora gidip yumurta takibi dusunuyorum catlamama sorunum varsa kiste donmesini de istemiyorum en iyisi bu sanirim catlayip catlamadigini ogrenmis olurum catlamiyosa da igne isterim bakalim🤗
Kuzum adetin üçüncü günü git ilaç başlatıyorlar üçüncü ya da beşinci günde. Takiple ilerle bakalım inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Kizlar size bir sorum olacak: Ben gecen yil türkiyeden klomen almistim almanyada ücreti fazla oldugu icin. Siz catlama ignesi almak istediginizde recete olmadan da veriyorlarmi eczanede, ve fiyatlari nasil? Progestan ignesi de veriyorlar mi? Almanya da sadece hap olarak veriyorlar.
Kuzum çatlatma iğnesini 157 TL almıştım. Reçetesiz veriyorlar o iğneleri Progestanı da

Belirli ilaçları alıyorlar fazla olmamak şartıyla ama bilmiyorum ki onu arayıp öğrenin ondan sonra alsın boşa o kadar para vermesin kuzum

Kizlar size bir sorum olacak: Ben gecen yil türkiyeden klomen almistim almanyada ücreti fazla oldugu icin. Siz catlama ignesi almak istediginizde recete olmadan da veriyorlarmi eczanede, ve fiyatlari nasil? Progestan ignesi de veriyorlar mi? Almanya da sadece hap olarak veriyorlar.
Merhaba canım bende fransadayım klomen kullanıyorum fransada klomen 2_3 euro anca ama catlatma iğnesi burda daha sonra veriliyor çatlatma igneside burda 200-300 euro ama bi kaç kagıt doldurursan ücretsız alabiliyosun ama burda hem klomenı hemde catlatma ignesini recetesiz almak imkansız ve saçma

Ve klomen doktor kontrolünde alınmayınca kist yapabiliyor ve kişiden kişiye kullanım süresi ve adedi değişiyor

Canım benimde boleydi 14 gün kan verdim 0.100 çıktı adetime 4 gün var hala içimde bir umut bekliyorum.Allah yardımcımız olsun
Şu an 14.günüm testim böyle sence nasıl

Eklentiler

• 8E661F5D-A405-4638-9482-C7A48EE72DFA.webp
    8E661F5D-A405-4638-9482-C7A48EE72DFA.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 34
  • BE070E9C-E8E5-4DFA-9C30-5C900DA7A700.webp
    BE070E9C-E8E5-4DFA-9C30-5C900DA7A700.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 879CB8B0-BF14-48D8-B3AD-271557D1B964.webp
    879CB8B0-BF14-48D8-B3AD-271557D1B964.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
Şu an 14.günüm testim böyle sence nasıl
Benim erken gebelik 8. Gün silikti bugün 14 gün kan verdim 0.100 çıktı bende bekliyorum kafam karışık kimilerinde birkaç güne artmış kimilerinde yüksekmiş düşmüş en iyisi beklemek kendinide sıkma inşallah Allah vizede nasip edicek anneliği inanıyorum 😘

Benim erken gebelik 8. Gün silikti bugün 14 gün kan verdim 0.100 çıktı bende bekliyorum kafam karışık kimilerinde birkaç güne artmış kimilerinde yüksekmiş düşmüş en iyisi beklemek kendinide sıkma inşallah Allah vizede nasip edicek anneliği inanıyorum 😘
Peki benim testim nasıl

Walla seni unutlandirmak istemem ben Aralık 354 beta HCG ile adet oldum kesen oluşmadı kimyasal gebelik dediler.İnsallah en kısa sürede bebeklerimizi bizde kucağımıza alırız.Ama seninki bana pozitif gibi geldi inşallah öyledir
İnşalalh canım pozitif oluşunda allah devamını varsa nasipte getirtir

Back
X