- 19 Kasım 2016
- 5.448
- 4.091
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Oructan hehrlde bukadar attı geriye anlamadımAdet gelmeyince umut vardır cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oructan hehrlde bukadar attı geriye anlamadımAdet gelmeyince umut vardır cnm![]()
Maşallaaaah canım ilişki gunlerrınde yüz üstü de yatmayı bi dene mutlakafreewoman1
seniseviyorum-
Yi serumu
12.gün kontrole geldim 4 yumurta büyümüş sağda 19mm solda 15 14 13 mm bu hayırlı ramazan günlerinde inşallah bu sefer güzel haberleri alacağız kızlar![]()
Benimde geç başlamıştı ya hava değişiminden olabilir kuzumOructan hehrlde bukadar attı geriye anlamadım
Yüz üstü mü ilk kez duyuyorum etkisi olurmu acabaMaşallaaaah canım ilişki gunlerrınde yüz üstü de yatmayı bi dene mutlaka
Aynen stres sıkıntı zaten başlı başına etkenBenimde geç başlamıştı ya hava değişiminden olabilir kuzum
Dene bi canım ayaklarımı dikerdim yüz üstü yatardım ilk gebeliğimde burda duymuştum bunuYüz üstü mü ilk kez duyuyorum etkisi olurmu acaba
Nasıl deniycem bilmiyorum kı ilişki yasak dedi doktorDene bi canım ayaklarımı dikerdim yüz üstü yatardım ilk gebeliğimde burda duymuştum bunu
Aaaa o neden ki çoğul gebelik olmasın diyee miKızlar benim 4 yumurtam var diye doktor ilişkiyi yasakladı![]()
Eveet çok saçma değil mi yaAaaa o neden ki çoğul gebelik olmasın diyee mi
Benim tek yumurta oldu diye üzülmüştüm doktorum 3 den fazla olsa tedaviyi iptal edicektim bi de öyle düşün demişti çoğul gebelik riski olduğu için yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafındanKızlar benim 4 yumurtam var diye doktor ilişkiyi yasakladı![]()
Ben bebek istiyorum artık onlar yasaklasa bile denemeye devam edeceğim bu ay içimde güzel enerjiler var geçen ay da 3 yumurta vardı yine olmamıştı bu sefer na olur bakacağızBenim tek yumurta oldu diye üzülmüştüm doktorum 3 den fazla olsa tedaviyi iptal edicektim bi de öyle düşün demişti çoğul gebelik riski olduğu için yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafından
Aman bakma sen ona yap gitsin ikiz olur belki hepsi catlar catlamaz neymşşşş oEveet çok saçma değil mi ya
Ben devam edeceğim zaten o kadar emek verdik ne güzel yumurta oluşmuş bebiş olup olmayacağı belli değil en azından elimizden geleni yapmış oluruzAman bakma sen ona yap gitsin ikiz olur belki hepsi catlar catlamaz neymşşşş o
Ben bu ay ilaç kullanmamıştım ilaçsız bakalım demişti .12.gün gittim bir tane 20 mm yumurta gelişmiş dedi .Catlayip catlamadigini görmek için iki gün sonra kontrol dedi ama ben bu ay biraz boş bırakmak istedim gitmedim .
Aynen canım bol bol çerez kecıboynuzu yedır eşineBen devam edeceğim zaten o kadar emek verdik ne güzel yumurta oluşmuş bebiş olup olmayacağı belli değil en azından elimizden geleni yapmış oluruz
İyi yaptın dinlenme de önemli güzel sonuç alırsın inşallahBen bu ay ilaç kullanmamıştım ilaçsız bakalım demişti .12.gün gittim bir tane 20 mm yumurta gelişmiş dedi .Catlayip catlamadigini görmek için iki gün sonra kontrol dedi ama ben bu ay biraz boş bırakmak istedim gitmedim .
İnşallah çok sevindim canım e çatlatma oldun mu ben bu ay gitmedim hiç bıraktım akışına oruçtan sonra devam ederimfreewoman1
seniseviyorum-
Yi serumu
12.gün kontrole geldim 4 yumurta büyümüş sağda 19mm solda 15 14 13 mm bu hayırlı ramazan günlerinde inşallah bu sefer güzel haberleri alacağız kızlar![]()
Kısmet diğer ay inşallah herkes hamileHadi yaa kaybedenler kulübü olduk resmen kimsede yok