Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum

Kızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Yaa inşallah pozitif devam eder😍 çok ara bir değer erken yapıyoruz sürekli sonrada kafada soru işaretleri 🤷‍♀️ Emin olabilmen için iki gün bekleyip kan testini yinelemen lazım sanırım

Yaa inşallah pozitif devam eder😍 çok ara bir değer erken yapıyoruz sürekli sonrada kafada soru işaretleri 🤷‍♀️ Emin olabilmen için iki gün bekleyip kan testini yinelemen lazım sanırım
İnşallah 🙏🏻 Evet bu sabırsızlık çok fena bir şey gerçekten 🙈 Cuma günü tekrardan gidip kan testi yaptırıcam ama nasıl geçecek bu 2 gün hiç bilmiyorum...

Zor uyudum, Şimdi gebelik testi yaptım, hayali de olsa bir çizgi var mı ? Ben mi yanlış görüyorum ? İlaç etkisi olsaydı geçerdi herhalde ?

Eklentiler

• 561FBDB3-8AE4-4B45-905E-A159F939397D.webp
    561FBDB3-8AE4-4B45-905E-A159F939397D.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 51
Back
X