• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım normal test yaptım iki tane peş peşe. Hatta sabah buraya atmıştım. İkinci çizgi silik çıktı. Sonra gidip kan testi verdim. Orda da kesinleşti 🥰Sen de sabah yapabilirsin.
Ben öğlen idrarımla yaptım etkisi olur mu acaba, nede olsa en son içtiğim su sahurdan beri içimde, ha sabah ha öğlen fark etmez diye düşündüm

Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var 😔😔😔
Sıvı yağ iç yemek kaşığı ile iyi geliyor diyorlar

Haha yaa yavrum kabız olacak kadar hamile olsam testte çıkmaz mı yaaa 😂
Banane oğlum çıkmaz çıkmaz manyak bunlar 🤣🤣🤣🤣 demin ovitralle kullananlardan biri yazmış. 13. Gün hamile olmayan kadın 15. Gün hamileymiş erken test yapmayın yıpranmayın diye 😉😉😉 hadi ben manyağım yapıyorumm sen nedeb yapıyorsun

Sıvı yağ iç yemek kaşığı ile iyi geliyor diyorlar
Onu da yapam bu saatten sonra içimde sıkıştılarsa nolcak bilmiyorum ama 😂 hatta sabah regl oldum sandım Bi baktım peçeteye kan geldi afedersin o kadar kötü durumdayımmm ağlıcam sinirden, ilaç da içmek istemiyorum ne olur ne olmaz

Ben öğlen idrarımla yaptım etkisi olur mu acaba, nede olsa en son içtiğim su sahurdan beri içimde, ha sabah ha öğlen fark etmez diye düşündüm
Sabah idrarı 6 7 saat tutulan idrar ya canım ondan daha fazla şey içeriyır. Onla yapmak daha güvenli

Banane oğlum çıkmaz çıkmaz manyak bunlar 🤣🤣🤣🤣 demin ovitralle kullananlardan biri yazmış. 13. Gün hamile olmayan kadın 15. Gün hamileymiş erken test yapmayın yıpranmayın diye 😉😉😉 hadi ben manyağım yapıyorumm sen nedeb yapıyorsun
Kızım ikimizde manyağız hala anlamadın mı, 😂 😂

Onu da yapam bu saatten sonra içimde sıkıştılarsa nolcak bilmiyorum ama 😂 hatta sabah regl oldum sandım Bi baktım peçeteye kan geldi afedersin o kadar kötü durumdayımmm ağlıcam sinirden, ilaç da içmek istemiyorum ne olur ne olmaz
Devamı gelmedimi ? Yerleşme olduğu icindir belki içme ilaç kuzum

Devamı gelmedimi ? Yerleşme olduğu icindir belki içme ilaç kuzum
Yok kız kan ondan değil işte, kan zorlamaktan geldi afedersin hemoroid sanırım 😭 off kızlar bol bol su için ot yiyin valla sanırım ramazan başından beri çok ekmek et tarzı tükettim ondan böyle oldu

Canım afedersin ama sağlığın affı olmaz, makat bölgene zeytinyağı ya da başta bi yağ varsa onu peçeteyle sürüp bi rahatlat orayı. Kanadıysa basura çevirebilir çok sancılı bi durum o. Küvet varsa ona yoksa leğene sıcak su doldurup otur biraz. Hem karnına iyi gelir hem makata yoksa yırtık ya da meme oluşabilir orda. Allah korusun. Tedavisi zor onun.

Eğer bebiş falansa bu çocuk dolandırıcı olur diyim sana, 🤣 gebelik testlerinden ayrı lh lardan ayrı kaçıyor 🤣 anasına zulmediyor yetişiiin
Kız öyle deme benim oğlan 15 gün kaçtı enson dr gittimde kan testi verdim söktürücü alıcaktım bi baktım hamileyim
Üstelik 1 gün önce kaset tes yapmıştım buz gibi bembeyaz tek çizgiydi

Canım afedersin ama sağlığın affı olmaz, makat bölgene zeytinyağı ya da başta bi yağ varsa onu peçeteyle sürüp bi rahatlat orayı. Kanadıysa basura çevirebilir çok sancılı bi durum o. Küvet varsa ona yoksa leğene sıcak su doldurup otur biraz. Hem karnına iyi gelir hem makata yoksa yırtık ya da meme oluşabilir orda. Allah korusun. Tedavisi zor onun.
Ayyy gizem çok korktum şuan oluştuysa yaaaa 😭😭 allahım çok korkarım öyle şeylerden, eğer regl olursam ilaç içerim muhsil tarzı şuan yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz

O kadar sıkındıdaysan bir lavman al eczaneden rahatlarsın en azından digerlerini sonra denersin

Ayyy gizem çok korktum şuan oluştuysa yaaaa 😭😭 allahım çok korkarım öyle şeylerden, eğer regl olursam ilaç içerim muhsil tarzı şuan yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz
İçme onlar daha beter yapar. Sen beni dinle. 3 4 sene önce benim oldu. Başka bir salak doktor bana duphaloc verdi. Verirken ısrarla dedim ki bağırsak tembelliği yapar mı hayır şöyle böyle dedi. Ama yaptı. Geçirene kadar canım çıktı. Basuru da bi şekilde kendi çabamla geçirdim o yüzden beni dinle. Dediklerimi yap. Sakın zorlama. Yumuşak tutmaya bak

Kız öyle deme benim oğlan 15 gün kaçtı enson dr gittimde kan testi verdim söktürücü alıcaktım bi baktım hamileyim
Üstelik 1 gün önce kaset tes yapmıştım buz gibi bembeyaz tek çizgiydi
Hayırlısı kuzum ya valla artık o moddayım varsa vardır yoksa yoktur. Olmazsa da doktora bi daha gideriz geliriz biraz daha dua ederiz. Allahım tez vakitte versin inşallah da vermediyse de duadan başka yapcak neyimiz vsr

Back