• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E niye olmuyormuş ya kız? Benim doktorun mikemmel teşhisi doğru mu yoksa 🤣🤣🤣 denk gelmemiş mi 🤣🤣🤣
Bayılıyorum o yoruma ya 😂kesinlikle insanı sinir de edebilen cok doğru yorum aynı eşimin yorumları gibi😂😂 yani adam tüp bebekciydi instada meşhur bir doktor belki kendine özel hasta artırma politikasıdır diyordum da değil bence 😂

Ya bir doktorun yazısında görmüştüm sebepsiz infertilite yok diye sanki boş yere bakmıyorlar gibi geliyor bazen hayırlısı
Sebepsiz demeleri canım tüm hamilelik için tam olan şeyler varken olmuyor olması yani onu diyen doktor biraz gelişine konuşmuş. ne kadar tezler araştırmalar var bunun üzerine bulamadıkları anlam veremedikleri birşey bu. Şundan eminim Allah insana çaresiz dert vermesin başka ne diyeyim hakkımızda hayırlısı 🙏🏼😔

Heran adet oldum saniyorum pazartesi olsa da bir an önce gidip kan versem yine 😀
Kan vermezsem kaçar belki cocuk de 😂😂 Allah korusun kiz valla oyle bir istek var ki içimde hiç şikayet etmeyeceğim ağrıya siziya diyorum da insallah olurda tutabilirim sözümü 😊

Bayılıyorum o yoruma ya 😂kesinlikle insanı sinir de edebilen cok doğru yorum aynı eşimin yorumları gibi😂😂 yani adam tüp bebekciydi instada meşhur bir doktor belki kendine özel hasta artırma politikasıdır diyordum da değil bence 😂
Ya ben de anlamadım. Benim modum falan düştü, enerjim yok hiç 😪

Sen topigin enerjiden sorumlu bakanisin toparlan biraz ayrıca senin batın 10 mayıs yazıyor kuzum teste daha çok erken dun yazamadım sayfa kaçtı ama bekle biraz hatta deneme yap daha var vakit nolur nolmaz 😉

Canım gerçekten çok sinir bozucu 25 gün adetim gecikti adam akıllı ilgilenmediler bile benimle birşey yok dediler niye diyorum her kadının yılda böyle gecikmeler yaşaması normal diyorlar gel de sinir olma. Mesela biliyorsunuz yumurtalara baktırmak için gittim ama noldu çatlamış dedi sıvı var dedi birşey demedi. Ne kadar büyümüş böyle yoğun renkli niye çıkar birşey demedi. Birşey yok madem niye olmuyor demi al karşına bir konuş bu kadın ne istiyor ne beklentisi var illa iyice bakmaları için büyük bir sorun mu olması gerekiyor? İnsanı moral olarak çok düşürüyorlar zaten stresliyiz
O yüzden hep diyorm ki ver Allahım şunların eline bırakmadan diyorm 😔çok saçma sapan ilgisizlikleri var.iyisi çok iyi ya işte yine bunlara denk gelelim 😍peki ilaç aldın mı kuzum sen olmak için?

Ama ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.
Oyle düşünmeyin. Bellli olmaz her vücudun tepkisi farklıdır. Mesela ben adet olmadan 5 6 gün önce gece sıtma tutar acayip titreyerek uyanırım. Yine aynısı oldu ve çok üşüdüm kesin geldi gelecek derken günüm geçti. Test yaptım.pozitifti bütün adet belirtilerini yasadim
Aslında benim yumurtlamadan beridir hafif kramplar şeklinde var ağrım ama bi kac gundur adet ağrısı gibi fazlalaştı oyuzden korkmaya basladim

Kaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da :KK43:
Bazı enfeksiyon az birşeycik oluyor sen en iyisi çook su iç engel olması için yanma kaşıntı olursa ileri derece olur ilaç gerektirir. Senin benim gibi olan birinin hamileyken yaşadığını doktorların normal dediğini duydum canım 🙄

Sen topigin enerjiden sorumlu bakanisin toparlan biraz ayrıca senin batın 10 mayıs yazıyor kuzum teste daha çok erken dun yazamadım sayfa kaçtı ama bekle biraz hatta deneme yap daha var vakit nolur nolmaz 😉
Ay hiç uğraşacak halim yok 🤣 bıraksalar 20 saat uyuyacağım

Al benden de o kadar kuzu, bugün yine negatif gördüm iyice motivasyonum gitti, az önce bir arkadaş gebelik haberini attı sat 7 Nisan yumurtlama 19 Nisan aynı benim tarihler. Onun çıkmış, benim çıkmadıysa kesin yok diyorum artık. İftarda iki lokma yedim iştahım kaçtı 😭😭😭

Al benden de o kadar kuzu, bugün yine negatif gördüm iyice motivasyonum gitti, az önce bir arkadaş gebelik haberini attı sat 7 Nisan yumurtlama 19 Nisan aynı benim tarihler. Onun çıkmış, benim çıkmadıysa kesin yok diyorum artık. İftarda iki lokma yedim iştahım kaçtı 😭😭😭
Hayırlı zamanda diyoruz balım ne dicez. Yaradanın da vardır bi bildiği illaki. Bizim istediğimiz zaman değil o istediği zaman oluyor bu işler. Allah bize o zamana kadar sabır versin inşallah

Hayırlı zamanda diyoruz balım ne dicez. Yaradanın da vardır bi bildiği illaki. Bizim istediğimiz zaman değil o istediği zaman oluyor bu işler. Allah bize o zamana kadar sabır versin inşallah
Amiiiiiiin

Sen bu ay ovulasyon mu yaptın? Neden eminsin o kadar yumurtladığın tarihten

Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var 😔😔😔

Back