- Emoji Skoru
- 8.066
- Puanlar
- 148
Bayılıyorum o yoruma yaE niye olmuyormuş ya kız? Benim doktorun mikemmel teşhisi doğru mu yoksadenk gelmemiş mi
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılıyorum o yoruma yaE niye olmuyormuş ya kız? Benim doktorun mikemmel teşhisi doğru mu yoksadenk gelmemiş mi
![]()
Sebepsiz demeleri canım tüm hamilelik için tam olan şeyler varken olmuyor olması yani onu diyen doktor biraz gelişine konuşmuş. ne kadar tezler araştırmalar var bunun üzerine bulamadıkları anlam veremedikleri birşey bu. Şundan eminim Allah insana çaresiz dert vermesin başka ne diyeyim hakkımızda hayırlısıYa bir doktorun yazısında görmüştüm sebepsiz infertilite yok diye sanki boş yere bakmıyorlar gibi geliyor bazen hayırlısı
Kan vermezsem kaçar belki cocuk deHeran adet oldum saniyorum pazartesi olsa da bir an önce gidip kan versem yine![]()
Ya ben de anlamadım. Benim modum falan düştü, enerjim yok hiçBayılıyorum o yoruma yakesinlikle insanı sinir de edebilen cok doğru yorum aynı eşimin yorumları gibi
yani adam tüp bebekciydi instada meşhur bir doktor belki kendine özel hasta artırma politikasıdır diyordum da değil bence
![]()
Sen topigin enerjiden sorumlu bakanisin toparlan biraz ayrıca senin batın 10 mayıs yazıyor kuzum teste daha çok erken dun yazamadım sayfa kaçtı ama bekle biraz hatta deneme yap daha var vakit nolur nolmazYa ben de anlamadım. Benim modum falan düştü, enerjim yok hiç![]()
O yüzden hep diyorm ki ver Allahım şunların eline bırakmadan diyormCanım gerçekten çok sinir bozucu 25 gün adetim gecikti adam akıllı ilgilenmediler bile benimle birşey yok dediler niye diyorum her kadının yılda böyle gecikmeler yaşaması normal diyorlar gel de sinir olma. Mesela biliyorsunuz yumurtalara baktırmak için gittim ama noldu çatlamış dedi sıvı var dedi birşey demedi. Ne kadar büyümüş böyle yoğun renkli niye çıkar birşey demedi. Birşey yok madem niye olmuyor demi al karşına bir konuş bu kadın ne istiyor ne beklentisi var illa iyice bakmaları için büyük bir sorun mu olması gerekiyor? İnsanı moral olarak çok düşürüyorlar zaten stresliyiz
Aslında benim yumurtlamadan beridir hafif kramplar şeklinde var ağrım ama bi kac gundur adet ağrısı gibi fazlalaştı oyuzden korkmaya basladimAma ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.
Oyle düşünmeyin. Bellli olmaz her vücudun tepkisi farklıdır. Mesela ben adet olmadan 5 6 gün önce gece sıtma tutar acayip titreyerek uyanırım. Yine aynısı oldu ve çok üşüdüm kesin geldi gelecek derken günüm geçti. Test yaptım.pozitifti bütün adet belirtilerini yasadim
Bazı enfeksiyon az birşeycik oluyor sen en iyisi çook su iç engel olması için yanma kaşıntı olursa ileri derece olur ilaç gerektirir. Senin benim gibi olan birinin hamileyken yaşadığını doktorların normal dediğini duydum canımKaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da![]()
Canım dur bakalım daha değerlendirmeler yeni bitti batlara çok var modumuzu yüksek tutuyoruz bu ay olcak inşallahYa ben de anlamadım. Benim modum falan düştü, enerjim yok hiç![]()
Ay hiç uğraşacak halim yokSen topigin enerjiden sorumlu bakanisin toparlan biraz ayrıca senin batın 10 mayıs yazıyor kuzum teste daha çok erken dun yazamadım sayfa kaçtı ama bekle biraz hatta deneme yap daha var vakit nolur nolmaz![]()
Ay benimki ondan falan değil. Uykum var. Bi salıversem kendimi uyucam deliksizCanım dur bakalım daha değerlendirmeler yeni bitti batlara çok var modumuzu yüksek tutuyoruz bu ay olcak inşallah
Al benden de o kadar kuzu, bugün yine negatif gördüm iyice motivasyonum gitti, az önce bir arkadaş gebelik haberini attı sat 7 Nisan yumurtlama 19 Nisan aynı benim tarihler. Onun çıkmış, benim çıkmadıysa kesin yok diyorum artık. İftarda iki lokma yedim iştahım kaçtıYa ben de anlamadım. Benim modum falan düştü, enerjim yok hiç![]()
Bana bak senin bu uykulu hallerin beni şüphelendiriyor heeeeeAy hiç uğraşacak halim yokbıraksalar 20 saat uyuyacağım
Hayırlı zamanda diyoruz balım ne dicez. Yaradanın da vardır bi bildiği illaki. Bizim istediğimiz zaman değil o istediği zaman oluyor bu işler. Allah bize o zamana kadar sabır versin inşallahAl benden de o kadar kuzu, bugün yine negatif gördüm iyice motivasyonum gitti, az önce bir arkadaş gebelik haberini attı sat 7 Nisan yumurtlama 19 Nisan aynı benim tarihler. Onun çıkmış, benim çıkmadıysa kesin yok diyorum artık. İftarda iki lokma yedim iştahım kaçtı![]()
Ay şüphelenme hiç. Sabahki testten de kaldım. İyi çalışmamışım sınavaBana bak senin bu uykulu hallerin beni şüphelendiriyor heeeee![]()
AmiiiiiiinHayırlı zamanda diyoruz balım ne dicez. Yaradanın da vardır bi bildiği illaki. Bizim istediğimiz zaman değil o istediği zaman oluyor bu işler. Allah bize o zamana kadar sabır versin inşallah
Valla benim içime senin hakkında iyi şeyler doğuyor hayırlısıAy şüphelenme hiç. Sabahki testten de kaldım. İyi çalışmamışım sınavayanlışlar doğruları götürmüş sanırım
![]()
Sen bu ay ovulasyon mu yaptın? Neden eminsin o kadar yumurtladığın tarihtenAl benden de o kadar kuzu, bugün yine negatif gördüm iyice motivasyonum gitti, az önce bir arkadaş gebelik haberini attı sat 7 Nisan yumurtlama 19 Nisan aynı benim tarihler. Onun çıkmış, benim çıkmadıysa kesin yok diyorum artık. İftarda iki lokma yedim iştahım kaçtı![]()
Sağda yumurtalar, Tam sağ tarafım ağrıdı o gece uyuyamadım ben de çatladığını düşündümSen bu ay ovulasyon mu yaptın? Neden eminsin o kadar yumurtladığın tarihten