• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim içime senin hakkında iyi şeyler doğuyor hayırlısı 😊😊😊
İnşAllah hayırlısı kuzum ama eğer olduysa bana veren allah sana da versin tez zamanda. Birlikte anne olmayı, gaz problemleri konuşmayı nasib etsin. Sevindirecekse inşallah ikimizi hatta hepimizi birden sevindirsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın,içi burkulmasın. Bi yandan sevinerek okuduğumuz haberler bi yandan Allahım bana da ver diye yalvarışlara dönmeden versin inşallah. Hep birlikte sevinelim kuzum 🥰🥰🥰

İnşAllah hayırlısı kuzum ama eğer olduysa bana veren allah sana da versin tez zamanda. Birlikte anne olmayı, gaz problemleri konuşmayı nasib etsin. Sevindirecekse inşallah ikimizi hatta hepimizi birden sevindirsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın,içi burkulmasın. Bi yandan sevinerek okuduğumuz haberler bi yandan Allahım bana da ver diye yalvarışlara dönmeden versin inşallah. Hep birlikte sevinelim kuzum 🥰🥰🥰
Oy oy oy geldi içimin neşesi işte 😊 diline sağlık yavrummmm inşallah inşallah

Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var 😔😔😔
Canım köprü pozisyonu ile masaj işe yarıyor. Sırt üstü yatıp bacaklarını kır, poponu kaldır ve karın kaslarını sık bi 5 dk aralarda dinlenerek yap. Bi de süt ısıt muhakkak bi tatlı kaşığı kadar şeker at iç. Laktoz anında bozar

O yüzden hep diyorm ki ver Allahım şunların eline bırakmadan diyorm 😔çok saçma sapan ilgisizlikleri var.iyisi çok iyi ya işte yine bunlara denk gelelim 😍peki ilaç aldın mı kuzum sen olmak için?
Evet kuzum iyisi gerçekten iyi oluyor inşallah en kısa sürede Rabbim bize de nasip eder kontrole gideriz bebeğimiz için😍 evet kuzum duphaston verdi doktor ilacın bittiği gün de oldun zaten

Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var 😔😔😔
Liptunun kayısılı form çayı iyi geliyor bana düzenliyor baya tavsiye ederim normal kayısıdan daha etkili

Canım aç karnına kayısı çayı içebilirsin çok iyi geliyor

Oy oy oy geldi içimin neşesi işte 😊 diline sağlık yavrummmm inşallah inşallah
🥰🥰🥰🥰 Ay kendi kendime dua ederken bu kadar içten olamıyorum ama sizlere dua ederken cidden içimden gelerek ediyorum.allahım kabul eder inşallah

Canım bir çay kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı sirke bunlar da iyi geliyor

Canım köprü pozisyonu ile masaj işe yarıyor. Sırt üstü yatıp bacaklarını kır, poponu kaldır ve karın kaslarını sık bi 5 dk aralarda dinlenerek yap. Bi de süt ısıt muhakkak bi tatlı kaşığı kadar şeker at iç. Laktoz anında bozar
Masaj olayını yapayım canım, ama benim süte karşı sıkıntım var direk kusarım içemem 😌
Liptunun kayısılı form çayı iyi geliyor bana düzenliyor baya tavsiye ederim normal kayısıdan daha etkili
Yaa keşke sabah yazsaydım bak yaırn marketler de kapalı tüh

Kızlar normalde adetim 5.günde tam anlamıyla biter, akşamına abdestini alırım. Bugün 8.gün hala damla şeklinde lekelenme devam ediyor. Hiç olmazdı böyle, neden acaba? Bu yüzden her gün gusül alıyorum oruç tutuyorum diye

Masaj olayını yapayım canım, ama benim süte karşı sıkıntım var direk kusarım içemem 😌

Yaa keşke sabah yazsaydım bak yaırn marketler de kapalı tüh
Ayrıca al sana

Eklentiler

• Screenshot_20210501_213019_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210501_213019_com.android.chrome.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 24
Ekren gebelik testi mi yaptın canım?
Hayır canım normal test yaptım iki tane peş peşe. Hatta sabah buraya atmıştım. İkinci çizgi silik çıktı. Sonra gidip kan testi verdim. Orda da kesinleşti 🥰Sen de sabah yapabilirsin.

Hayır canım normal test yaptım iki tane peş peşe. Hatta sabah buraya atmıştım. İkinci çizgi silik çıktı. Sonra gidip kan testi verdim. Orda da kesinleşti 🥰Sen de sabah yapabilirsin.
Kaç çıktı kuzum hcg sabah konuşmuştuk ama tekrar hayırlı olsun diyeyim inşallah sağlıklı sıhhatli bi yavruşun olur 🥰🥰

Kan vermezsem kaçar belki cocuk de 😂😂 Allah korusun kiz valla oyle bir istek var ki içimde hiç şikayet etmeyeceğim ağrıya siziya diyorum da insallah olurda tutabilirim sözümü 😊
Aman minnakım gitmesin bı yere teyzesi 😔 ya ben hala şu an heran adet olcm kafasındayım bebişim sağlıkla dursunda ağrı olursa olsun 😀

Back