• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kızım ne hastası ne hastasııııııı bebe diyorum bebeee valla yaaaaa bütün belirtiler var ateşşşşş 🤩
Hasta olacağımdır ay 🤣🤣🤣 o testler beni ikna etti 🤣🤣🤣 covid bari olmasam diye dua ediyorum 🤣🤣🤣 hayır da önce tüm belirtileri kabullenip sonra hepsini yok saymam 🤣🤣🤣 yok anam adamlar boşa demiyor gününden önce test yapmayın diye. 🤣🤣🤣 Sen de yapma kız bi daha

Aman minnakım gitmesin bı yere teyzesi 😔 ya ben hala şu an heran adet olcm kafasındayım bebişim sağlıkla dursunda ağrı olursa olsun 😀
Allah korusun kuzum aynen öyle mide bulantısı agri belirtisi sağlıklı olduğuna işaret diyecegiz😊

Hasta olacağımdır ay 🤣🤣🤣 o testler beni ikna etti 🤣🤣🤣 covid bari olmasam diye dua ediyorum 🤣🤣🤣 hayır da önce tüm belirtileri kabullenip sonra hepsini yok saymam 🤣🤣🤣 yok anam adamlar boşa demiyor gününden önce test yapmayın diye. 🤣🤣🤣 Sen de yapma kız bi daha
Günüm geldi aha artık istediğim kadar yaparım sen otur bekle gününü 😂 ama aha buraya yazıyorum var sende bir iş

Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var 😔😔😔
Sahurda yemekten önce ılık suya balla ve az limon kuzum ac karnına yap yani eğer oruç tutmuyorsun sabah ilk yemekten öncesi yani

Yaaa gerçekten mi tebrik ederim canım çok mutlu oldum kendi degerimden korkuyordum hemde senin adına da çok mutlu oldum sağlıkla gelsin inşallah ❤️ ağrın varmı peki
Amin canım inşallah hepimizin 😍 3 gün gecikince test yaptım bende çok silik gölge gibi çıktı ışıkta bile zorla görmüştük bu sabah daha belirgindi yani ışığa tutmadan görünüyodu öğleden sonra dayanamayıp kan verdik 🤭 yumurtlamaya alakalıdır bence o değer daha erken tutmuştur seninki dünden önce yaptığım test kar gibi bem beyazdı yani 2 gün geciktiğimde...

Amin canım inşallah hepimizin 😍 3 gün gecikince test yaptım bende çok silik gölge gibi çıktı ışıkta bile zorla görmüştük bu sabah daha belirgindi yani ışığa tutmadan görünüyodu öğleden sonra dayanamayıp kan verdik 🤭 yumurtlamaya alakalıdır bence o değer daha erken tutmuştur seninki dünden önce yaptığım test kar gibi bem beyazdı yani 2 gün geciktiğimde...
Ya bak şimdi umutlandım yine, benim bata 1 gün var bugün yaptım kocaman negatif. Hala umut var mı yani 🙃

Back