- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah hayırlısı kuzum ama eğer olduysa bana veren allah sana da versin tez zamanda. Birlikte anne olmayı, gaz problemleri konuşmayı nasib etsin. Sevindirecekse inşallah ikimizi hatta hepimizi birden sevindirsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın,içi burkulmasın. Bi yandan sevinerek okuduğumuz haberler bi yandan Allahım bana da ver diye yalvarışlara dönmeden versin inşallah. Hep birlikte sevinelim kuzumValla benim içime senin hakkında iyi şeyler doğuyor hayırlısı
Oy oy oy geldi içimin neşesi işteİnşAllah hayırlısı kuzum ama eğer olduysa bana veren allah sana da versin tez zamanda. Birlikte anne olmayı, gaz problemleri konuşmayı nasib etsin. Sevindirecekse inşallah ikimizi hatta hepimizi birden sevindirsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın,içi burkulmasın. Bi yandan sevinerek okuduğumuz haberler bi yandan Allahım bana da ver diye yalvarışlara dönmeden versin inşallah. Hep birlikte sevinelim kuzum
Canım köprü pozisyonu ile masaj işe yarıyor. Sırt üstü yatıp bacaklarını kır, poponu kaldır ve karın kaslarını sık bi 5 dk aralarda dinlenerek yap. Bi de süt ısıt muhakkak bi tatlı kaşığı kadar şeker at iç. Laktoz anında bozarKızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var
Evet kuzum iyisi gerçekten iyi oluyor inşallah en kısa sürede Rabbim bize de nasip eder kontrole gideriz bebeğimiz içinO yüzden hep diyorm ki ver Allahım şunların eline bırakmadan diyormçok saçma sapan ilgisizlikleri var.iyisi çok iyi ya işte yine bunlara denk gelelim peki ilaç aldın mı kuzum sen olmak için?
Kızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var
Liptunun kayısılı form çayı iyi geliyor bana düzenliyor baya tavsiye ederim normal kayısıdan daha etkiliKızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var
Canım aç karnına kayısı çayı içebilirsin çok iyi geliyorKızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var
Oy oy oy geldi içimin neşesi iştediline sağlık yavrummmm inşallah inşallah
Canım bir çay kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı sirke bunlar da iyi geliyorKızlar çok afedersiniz bende çok fena kabızlık var. 10 gündür 3 defa falan çıkmışımdır. Her sahurda kuru kayısılar yiyorum bana mısın demiyor. Var mı bildiğiniz işe yarar yöntemler çok ihtiyacım var
Benim 5 Mayıstı çıktı canımBat 4 Mayıs test yapsam diyorum çıkar mı ki
Masaj olayını yapayım canım, ama benim süte karşı sıkıntım var direk kusarım içememCanım köprü pozisyonu ile masaj işe yarıyor. Sırt üstü yatıp bacaklarını kır, poponu kaldır ve karın kaslarını sık bi 5 dk aralarda dinlenerek yap. Bi de süt ısıt muhakkak bi tatlı kaşığı kadar şeker at iç. Laktoz anında bozar
Yaa keşke sabah yazsaydım bak yaırn marketler de kapalı tühLiptunun kayısılı form çayı iyi geliyor bana düzenliyor baya tavsiye ederim normal kayısıdan daha etkili
Ekren gebelik testi mi yaptın canım?Benim 5 Mayıstı çıktı canım
Sal kendini yat dinlen belki bebiş uykusudurAy benimki ondan falan değil. Uykum var. Bi salıversem kendimi uyucam deliksiz
Ayrıca al sanaMasaj olayını yapayım canım, ama benim süte karşı sıkıntım var direk kusarım içemem
Yaa keşke sabah yazsaydım bak yaırn marketler de kapalı tüh
Hayır canım normal test yaptım iki tane peş peşe. Hatta sabah buraya atmıştım. İkinci çizgi silik çıktı. Sonra gidip kan testi verdim. Orda da kesinleştiEkren gebelik testi mi yaptın canım?
Eğer bebiş falansa bu çocuk dolandırıcı olur diyim sana,Sal kendini yat dinlen belki bebiş uykusudur
Kaç çıktı kuzum hcg sabah konuşmuştuk ama tekrar hayırlı olsun diyeyim inşallah sağlıklı sıhhatli bi yavruşun olurHayır canım normal test yaptım iki tane peş peşe. Hatta sabah buraya atmıştım. İkinci çizgi silik çıktı. Sonra gidip kan testi verdim. Orda da kesinleştiSen de sabah yapabilirsin.
Eğer bebiş falansa bu çocuk dolandırıcı olur diyim sana,gebelik testlerinden ayrı lh lardan ayrı kaçıyor anasına zulmediyor yetişiiin
Haha yaa yavrum kabız olacak kadar hamile olsam testte çıkmaz mı yaaaAyrıca al sana
Aman minnakım gitmesin bı yere teyzesiKan vermezsem kaçar belki cocuk deAllah korusun kiz valla oyle bir istek var ki içimde hiç şikayet etmeyeceğim ağrıya siziya diyorum da insallah olurda tutabilirim sözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?