• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, birkaç gündür topiği okuyorum yeni üye oldum. Benim de bat bugündü, 2 gün önce pozitif test sonucumu gördüm😊 2. gebeliğim olacak Allah kısmet ederse, 5 yaşında bir oğlum var. Görüyorum ki herkes çok heyecanlı, ben de yardımcı olmak adına bende olan belirtileri yazmak istedim. Klasik kasık ve bel ağrısı bende de var ama bence adet ağrısından daha farklı, adet ağrısı bütün alt karnıma yayılır ama bu ağrı iki kasığımda batma şeklinde hissediliyor. Kirpik karışması hadisesi de var ama benim en net belirtim ağzımda berbat bi tat var. Metal tadı mı diyim ne diyim bilmiyorum ama eğer sizde de varsa kesin anlarsınız. İlk başta oruca bağlamıştım ama iftardan sonra da geçmiyor. Bir de göğüslerimde rahatsız edici bir sertlik, büyüme var. Dilerim hepiniz bu ay bebişlerinize kavuşur, çok sağlıklı bir gebelik sonrasında sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben de tabi 😊
Bebeginiz hayırlı uğurlu olsun 💜💜 ben başka bişey sormak istiyorum , yumurtlma zamanini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yani hergun ilişki mi yoksa gün aşırı mi?

Kızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi 🙏🏻
Gözünüz aydın pik bu. Bugünü değerlendirin. Yarın da test yapıp değerlendirebilirseniz iyi olur.

Kızlar selam, birkaç gündür topiği okuyorum yeni üye oldum. Benim de bat bugündü, 2 gün önce pozitif test sonucumu gördüm😊 2. gebeliğim olacak Allah kısmet ederse, 5 yaşında bir oğlum var. Görüyorum ki herkes çok heyecanlı, ben de yardımcı olmak adına bende olan belirtileri yazmak istedim. Klasik kasık ve bel ağrısı bende de var ama bence adet ağrısından daha farklı, adet ağrısı bütün alt karnıma yayılır ama bu ağrı iki kasığımda batma şeklinde hissediliyor. Kirpik karışması hadisesi de var ama benim en net belirtim ağzımda berbat bi tat var. Metal tadı mı diyim ne diyim bilmiyorum ama eğer sizde de varsa kesin anlarsınız. İlk başta oruca bağlamıştım ama iftardan sonra da geçmiyor. Bir de göğüslerimde rahatsız edici bir sertlik, büyüme var. Dilerim hepiniz bu ay bebişlerinize kavuşur, çok sağlıklı bir gebelik sonrasında sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben de tabi 😊
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.. Sat ne zamandı sizin acaba 😊

Belki geç döllenme falandır bekle canim.adet gününün geçmesini insaAllah tutunmuştur bebegin😍🙏🏾
evet cnm ovulasyon geç oldu bata 11 gün kala şuan 7.gün daha anca 11.12.günde pozitif çıkıyor 5 mayıs batı bekliyorum

Bende olmuştu enfeksiyon demişlerdi çok su içmen lazım dediler. 👍 Ama ne kadar içebilirim ki oruçluyum. Daha sonra iltihap olblr dendi gittim ultasona girdim tahlillerim yapıldı temizdi herşeyim. Kaşıntı vesaire yok da olblr ama enfeksiyon belirtisi bende sürekli oldu bu ay ama zararsızdı. 😏Kaşıntı ağrın var mı kasıklarında belinde filan 🙄
Kaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da :(

Ay ben de 🤣🤣🤣kocam çok durgun biri. Ben de deli bi çocuk istiyorum benim gibi. Her şeyi merak etsin, her şeyi sorsun, her şeyle oynasın 🥰🥰
Benim eşim de çılgın bende öyleyim zaten bizden olacak çocuğu uslu beklemiyorum 😂 zaten öyle seviyorum bende gözü açık merak eden araştıran 😍😍

Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı beni 🙈 alttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani. 😔Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde 🙄kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler 😊ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam 😴
Ya bir doktorun yazısında görmüştüm sebepsiz infertilite yok diye sanki boş yere bakmıyorlar gibi geliyor bazen hayırlısı

Kaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da :KK43:
Ya enfeksiyon olup hamile kalan çok canım ama hamilelikte sıkıntı oluyor başında hallolmazsa ilerliyor ve çocuğa bile geçiyor. O yüzden varsa eğer hemen çözümüne bakılmalı bende de çıktı çok şükür geçti

Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı beni 🙈 alttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani. 😔Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde 🙄kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler 😊ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam 😴
Canım gerçekten çok sinir bozucu 25 gün adetim gecikti adam akıllı ilgilenmediler bile benimle birşey yok dediler niye diyorum her kadının yılda böyle gecikmeler yaşaması normal diyorlar gel de sinir olma. Mesela biliyorsunuz yumurtalara baktırmak için gittim ama noldu çatlamış dedi sıvı var dedi birşey demedi. Ne kadar büyümüş böyle yoğun renkli niye çıkar birşey demedi. Birşey yok madem niye olmuyor demi al karşına bir konuş bu kadın ne istiyor ne beklentisi var illa iyice bakmaları için büyük bir sorun mu olması gerekiyor? İnsanı moral olarak çok düşürüyorlar zaten stresliyiz

Adet sancım geri geldi ya bu hep böylemi olacak kızlar ne zaman bitecek 😁
Ahahahaha buradan doğum ağrısına bağlanacak kuzum o agri bitince başka yerlerin ağrıyacak yani doğuma kadar nene gibi bisey olabilirsin dokuz ay çok takılma metanetli olmaya çalış 😊

Ahahahaha buradan doğum ağrısına bağlanacak kuzum o agri bitince başka yerlerin ağrıyacak yani doğuma kadar nene gibi bisey olabilirsin dokuz ay çok takılma metanetli olmaya çalış 😊
Heran adet oldum saniyorum pazartesi olsa da bir an önce gidip kan versem yine 😀

Back