Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeginiz hayırlı uğurlu olsun ben başka bişey sormak istiyorum , yumurtlma zamanini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yani hergun ilişki mi yoksa gün aşırı mi?

Kızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi
Gözünüz aydın pik bu. Bugünü değerlendirin. Yarın da test yapıp değerlendirebilirseniz iyi olur.

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.. Sat ne zamandı sizin acaba

Belki geç döllenme falandır bekle canim.adet gününün geçmesini insaAllah tutunmuştur bebegin
evet cnm ovulasyon geç oldu bata 11 gün kala şuan 7.gün daha anca 11.12.günde pozitif çıkıyor 5 mayıs batı bekliyorum

Kızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi
Koyuluk pike yakın olmuş değerlendir yinede derim bu arada ojen çok dadluymuş rengi

Kaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da

Ay ben de kocam çok durgun biri. Ben de deli bi çocuk istiyorum benim gibi. Her şeyi merak etsin, her şeyi sorsun, her şeyle oynasın
Benim eşim de çılgın bende öyleyim zaten bizden olacak çocuğu uslu beklemiyorum zaten öyle seviyorum bende gözü açık merak eden araştıran

Ya bir doktorun yazısında görmüştüm sebepsiz infertilite yok diye sanki boş yere bakmıyorlar gibi geliyor bazen hayırlısı

Kaşıntı herhangi bir şey yok, idrarımı yaparken de yanma olmuyor. Enfeksiyon olsa bile bu gebeliğe engel olabilir mi?
Öyle şeyler okudum da
Ya enfeksiyon olup hamile kalan çok canım ama hamilelikte sıkıntı oluyor başında hallolmazsa ilerliyor ve çocuğa bile geçiyor. O yüzden varsa eğer hemen çözümüne bakılmalı bende de çıktı çok şükür geçti

Canım gerçekten çok sinir bozucu 25 gün adetim gecikti adam akıllı ilgilenmediler bile benimle birşey yok dediler niye diyorum her kadının yılda böyle gecikmeler yaşaması normal diyorlar gel de sinir olma. Mesela biliyorsunuz yumurtalara baktırmak için gittim ama noldu çatlamış dedi sıvı var dedi birşey demedi. Ne kadar büyümüş böyle yoğun renkli niye çıkar birşey demedi. Birşey yok madem niye olmuyor demi al karşına bir konuş bu kadın ne istiyor ne beklentisi var illa iyice bakmaları için büyük bir sorun mu olması gerekiyor? İnsanı moral olarak çok düşürüyorlar zaten stresliyiz

Adet sancım geri geldi ya bu hep böylemi olacak kızlar ne zaman bitecek
Ahahahaha buradan doğum ağrısına bağlanacak kuzum o agri bitince başka yerlerin ağrıyacak yani doğuma kadar nene gibi bisey olabilirsin dokuz ay çok takılma metanetli olmaya çalış

Ahahahaha buradan doğum ağrısına bağlanacak kuzum o agri bitince başka yerlerin ağrıyacak yani doğuma kadar nene gibi bisey olabilirsin dokuz ay çok takılma metanetli olmaya çalış
Heran adet oldum saniyorum pazartesi olsa da bir an önce gidip kan versem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…