• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet yumurta olgunlaştığında içindeki sıvı keseciğini yırttıyor ve şeffaf akıntın geliyor 3.4 gün sürüyor bu akıntı bitince yumurtamada bitmiş oluyor test kullanıyormusun
Evet 8 gün yapmaya başladım silik çıktı ama bugün yapmadım

Morm Morm cnm kaset test adet günü yada geçince inş.3 güne tekrarla çıkar moral bozma cnm bende yaptım sabah negatifti 5 mayısı bekliycem

Benim artarak devam ediyor sanirim adet olacağım 😪
Ama ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.
Oyle düşünmeyin. Bellli olmaz her vücudun tepkisi farklıdır. Mesela ben adet olmadan 5 6 gün önce gece sıtma tutar acayip titreyerek uyanırım. Yine aynısı oldu ve çok üşüdüm kesin geldi gelecek derken günüm geçti. Test yaptım.pozitifti bütün adet belirtilerini yasadim

Ama ayın 26 sinda adet olmam lazımdı 10 undan itibaren kasiklarimda ağrım vardi adet gününe kadar sürdü.
Oyle düşünmeyin. Bellli olmaz her vücudun tepkisi farklıdır. Mesela ben adet olmadan 5 6 gün önce gece sıtma tutar acayip titreyerek uyanırım. Yine aynısı oldu ve çok üşüdüm kesin geldi gelecek derken günüm geçti. Test yaptım.pozitifti bütün adet belirtilerini yasadim
aynı bende çok titreyerek üşüyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor bugün test yaptım negatifti 4 gün var daha

Adet sancım geri geldi ya bu hep böylemi olacak kızlar ne zaman bitecek 😁

Back