Ayyyy böyle gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum valla ya hayırlı olsun canımKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
Bende de çatlama ağrısı oluyor bak mesela Nisan 25 i ovulasyondu 28 çok ağrım olduKuzum ben çatladığını şöyle anladım. sabaha karşı kasıklarım çok ağrıdı, yumurtalıklarım falan o kadar ağrıdı ki iki büklüm kaldım. Ben de çok etki oldu. Bazısı da hiç hissetmiyor ama çatlatıyor. Bi de senin yumurtaların bayağı büyüktü. Ondan olmasa da kendi çatlardı zaten bikaç güne
Bende hep çatlama ağrısı yaşarım mesela bu ayda olduEvet doğru diyorsun ablamda hamileyken ben her ay adet zamanımda ağrı çekip ağladım ağrıdan diyor normal ama içimde bir korku var atamıyorum bir türlü niye böyle bilmiyorum
Amin hepimiz insallah. Anneliği hakeden ve yapabilecek herkes tatsin bu duyguyuAllah uzun ömür versin inşallah bir daha tadarsınız bu duyguyu
Hayırlı olsun kuzum benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
TebriklerKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
Benim catladiginda kasık ağrısı yapıyor çünkü ovulasyon testi negatif cikiyorevet yumurta olgunlaşırken ağrı kasıkta batma yapar ben 5 gün çekerim
Bende bugün test yaptim negatif çıktı regli da olmadım@Morm cnm kaset test adet günü yada geçince inş.3 güne tekrarla çıkar moral bozma cnm bende yaptım sabah negatifti 5 mayısı bekliycem
Bir yanlışlık oldu sanırım kuzum, sayfa yöneticisi müdahale edecek :)))
Birde çok görünüşe bakıyorlar çook ya tamam turp gibi bir kadın olabilirimHaklsiin cnm ya. Allah korusun kanser mi olmakmk lazm ciddiye almak icin ben de bilmiyorm. Hastaneye geliyorsak bir sikayetimiz var demekki yani. Bilemiyorm ki bir hastalk olsa tedavi ararsin. Zor canm senin durum bisi yok diyip gonderiyorlar.
Belki geç döllenme falandır bekle canim.adet gününün geçmesini insaAllah tutunmuştur bebeginaynı bende çok titreyerek üşüyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor bugün test yaptım negatifti 4 gün var daha
Yok öyle demedim mesela klomen filan ilaç alsan doktor kontrolünde olmaz mı o yönden demiştim. Bende aynıyım da gerçi bende çok anlamış değilim bu işiEvet tabii her seye bakıldı esime de
Bende olmuştu enfeksiyon demişlerdi çok su içmen lazım dediler.Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
Yaa canım öyle olsa onu satan da herşeyi göze alır ayrıca nerden anlamışlar sağlıksız sprem döllediğini o tutunması için işe yarıyor orada sprem vucud seçer o sıvıyla tutundurur ben katılmıyorum böyle birşeye. Çok içinde kötü düşünce varsa vazgeç canım o zaman. Testin var negatif çıkıyorsa adetin sökülemiyor olblr yarın sabaha da adet olblrsin bazen öyle de oluyor insan.Anladım o zaman adet olucam galiba. Aslında çok testim var ama böyle lekelenme hiç beklemiyordum sadece o kafamı karıstırdı ama benim kistim var olmuyor bayadır eğer varsa bir mucize olmustur. Prefert le çok yorum okudum hep kimyasal yapıyor yazmıslar sağlıksız spermi döllüyormus hızını artırıp ama Allahtan artık bilmiyorum ki
Evet canım öyleymiş isim benzerliğiBir yanlışlık oldu sanırım kuzum, sayfa yöneticisi müdahale edecek :)))
Teşekkür ederim canımAyyyy böyle gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum valla ya hayırlı olsun canım
Amin canım çokk teşekkür ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun kuzum benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Pik gibi bugünü değerlendirin ama yarın da test yapın derimKızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi
Yumurtlama gibi ama yarın daha koyu olabilir degerlendir derimKızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?