Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy böyle gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum valla ya hayırlı olsun canım

Bende de çatlama ağrısı oluyor bak mesela Nisan 25 i ovulasyondu 28 çok ağrım oldu

Evet doğru diyorsun ablamda hamileyken ben her ay adet zamanımda ağrı çekip ağladım ağrıdan diyor normal ama içimde bir korku var atamıyorum bir türlü niye böyle bilmiyorum
Bende hep çatlama ağrısı yaşarım mesela bu ayda oldu

Hayırlı olsun kuzum benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar selam, birkaç gündür topiği okuyorum yeni üye oldum. Benim de bat bugündü, 2 gün önce pozitif test sonucumu gördüm 2. gebeliğim olacak Allah kısmet ederse, 5 yaşında bir oğlum var. Görüyorum ki herkes çok heyecanlı, ben de yardımcı olmak adına bende olan belirtileri yazmak istedim. Klasik kasık ve bel ağrısı bende de var ama bence adet ağrısından daha farklı, adet ağrısı bütün alt karnıma yayılır ama bu ağrı iki kasığımda batma şeklinde hissediliyor. Kirpik karışması hadisesi de var ama benim en net belirtim ağzımda berbat bi tat var. Metal tadı mı diyim ne diyim bilmiyorum ama eğer sizde de varsa kesin anlarsınız. İlk başta oruca bağlamıştım ama iftardan sonra da geçmiyor. Bir de göğüslerimde rahatsız edici bir sertlik, büyüme var. Dilerim hepiniz bu ay bebişlerinize kavuşur, çok sağlıklı bir gebelik sonrasında sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben de tabi

Haklsiin cnm ya. Allah korusun kanser mi olmakmk lazm ciddiye almak icin ben de bilmiyorm. Hastaneye geliyorsak bir sikayetimiz var demekki yani. Bilemiyorm ki bir hastalk olsa tedavi ararsin. Zor canm senin durum bisi yok diyip gonderiyorlar.
Birde çok görünüşe bakıyorlar çook ya tamam turp gibi bir kadın olabilirim hastaneye gelir gibi gelmiyor olblrm ama adet olmuyorum Yaani içimden vuruluyorum ben gel anlat leb demeden insanın ağzına tıkıyorlar. Birtane kadın doktora denk geldim çocuk istyrm dedim rutin muayeneye gittim yaptı herşeyi al şu kağıtları dedi elime tutuşturdu hiçbirşeyin yok dedi yolladı beni. Ama kendileri kakara kikiri içeride canı ne zaman isterse çağırıyorAllah nereye gidersek halden anlayan nasip etsin yaa.

Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
Bende olmuştu enfeksiyon demişlerdi çok su içmen lazım dediler. Ama ne kadar içebilirim ki oruçluyum. Daha sonra iltihap olblr dendi gittim ultasona girdim tahlillerim yapıldı temizdi herşeyim. Kaşıntı vesaire yok da olblr ama enfeksiyon belirtisi bende sürekli oldu bu ay ama zararsızdı. Kaşıntı ağrın var mı kasıklarında belinde filan
Yaa canım öyle olsa onu satan da herşeyi göze alır ayrıca nerden anlamışlar sağlıksız sprem döllediğini o tutunması için işe yarıyor orada sprem vucud seçer o sıvıyla tutundurur ben katılmıyorum böyle birşeye. Çok içinde kötü düşünce varsa vazgeç canım o zaman. Testin var negatif çıkıyorsa adetin sökülemiyor olblr yarın sabaha da adet olblrsin bazen öyle de oluyor insan.

Ayyyy böyle gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum valla ya hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım umudunu kaybetme rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun kuzum benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım çokk teşekkür ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Kızlaar selam benim bat 9 mayıs ovulasyonla deniyorum 20. Ovulasyonda bu koyuluğu yakalayabildim sizce pik mi

Eklentiler

• 6C3413D2-0B7B-4B84-ADB4-F663D26892BF.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 56
Evet yarını da merak ediyorum ya daha da koyulaşır pik olur. Silinirse de bugün pik olmuştur değil mi. Yanıtın için teşekkürler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…