- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 18
Pik görünüyor canım bence değerlendirKızçeler bu iyice koyuladı iftara yetişir inşEki Görüntüle 2838906
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik görünüyor canım bence değerlendirKızçeler bu iyice koyuladı iftara yetişir inşEki Görüntüle 2838906
Hm o zaman değerlendirmeye başlayımKoyulasmis canim ben degerlendirmistim ama çatlamalari degerlendiremedim maalesef
Haklsiin cnm ya. Allah korusun kanser mi olmakmk lazm ciddiye almak icin ben de bilmiyorm. Hastaneye geliyorsak bir sikayetimiz var demekki yani. Bilemiyorm ki bir hastalk olsa tedavi ararsin. Zor canm senin durum bisi yok diyip gonderiyorlar.Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı benialttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani.
Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde
kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler
ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam
![]()
İltihap olabilir bazı vücutlar kendiliğinden iltihabı bu şekilde atıyor diye duymuştum.Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
Bat 5 Mayıs canım. Adet sancısı gibi sancım var ama belime daha çok ağrı vurmaya başladı. Normalde böyle olmazsı. Ufak tefek batmalar hissediyorum bir de o kadar. Çok teşekkür ederim canımYaaa tebrik ederim belirtilerin varmıydı bat nezamandi canım
Yumurtlama öncesi yumurtlama ve yumurtlama piki değerlendirdim ama çatlamada olmadi esim gece vardiyasında idi kısmet bekliyorum 6 gün bitti catlama uzerindenHm o zaman değerlendirmeye başlayım![]()
Bu ay da dusunmeden deneyelm bakalm ne olacak dedm ya. İnsallh tutmustr cnm senin.Canım benim bata 10 gün var.. degerlendirdim bakalım ama pek de ümidim yokyani kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum .. hep içimde gene olmadı mı hissiyatı var. Başka şeylere de kafa yoramiyrum bakalım
![]()
Kesin hamilesin. Sabah benim testim de böyleydi. Öğleden sonra bir baktım hamileyimKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
Mis gibi 2. Silik çizgi maşallah inşallah güzel haberler ile ❤ her hangi belirtin varmıKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
Ayy hadi inşallah canımKesin hamilesin. Sabah benim testim de böyleydi. Öğleden sonra bir baktım hamileyim![]()
Ay canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
İnşallah canımMis gibi 2. Silik çizgi maşallah inşallah güzel haberler ile ❤ her hangi belirtin varmı
Amin canım ümit edip bekleyen herkese rabbim nasip etsinAy canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun![]()
Son adet gününüz ne zamandı acaba ?Hep aynıydı![]()
Bakalım benim daha 14 gun var inşallah ben ve diğer arkadaşlarımada boyle test atmak nasip olurİnşallah canımbende adet belirtilerimi yaşıyorum göğüslerim acıyo karnım ağrıyo arada belim
Ya maşallah hayırlı olsun canım benimKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
İnşallah kuzum bu grupta olan ve duasında bebek hayali olan herkese nasip olsunBakalım benim daha 14 gun var inşallah ben ve diğer arkadaşlarımada boyle test atmak nasip olur
Evet aşilama ilkinde tuttu iki kese gözüktü hatta ikiz hamile kaldım. Sonra biri düştü birini sağlıklı kucagima aldim şükürAşılama ilkinde mi tuttu Bnde femara kullandım bu ay olmazsa direk aşılama aşamasına geçmek istiyorum çünkü