• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı beni 🙈 alttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani. 😔Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde 🙄kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler 😊ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam 😴
Haklsiin cnm ya. Allah korusun kanser mi olmakmk lazm ciddiye almak icin ben de bilmiyorm. Hastaneye geliyorsak bir sikayetimiz var demekki yani. Bilemiyorm ki bir hastalk olsa tedavi ararsin. Zor canm senin durum bisi yok diyip gonderiyorlar.

Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
İltihap olabilir bazı vücutlar kendiliğinden iltihabı bu şekilde atıyor diye duymuştum.

Kızlar bir soluk teste benden😊 normalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım 🎈🎈
IMG_20210501_173051.jpg

Yaaa tebrik ederim belirtilerin varmıydı bat nezamandi canım
Bat 5 Mayıs canım. Adet sancısı gibi sancım var ama belime daha çok ağrı vurmaya başladı. Normalde böyle olmazsı. Ufak tefek batmalar hissediyorum bir de o kadar. Çok teşekkür ederim canım 🥰

Canım benim bata 10 gün var.. degerlendirdim bakalım ama pek de ümidim yok 😐😐 yani kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum .. hep içimde gene olmadı mı hissiyatı var. Başka şeylere de kafa yoramiyrum bakalım 🤪🤪🤪
Bu ay da dusunmeden deneyelm bakalm ne olacak dedm ya. İnsallh tutmustr cnm senin.🙏 Hamile olup cok yogun belirti var diyen de olmuyor zaten😄Benm denemelere var daha.

Kızlar bir soluk teste benden😊 normalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım 🎈🎈
Eki Görüntüle 2838922
Kesin hamilesin. Sabah benim testim de böyleydi. Öğleden sonra bir baktım hamileyim 🤣

Eki Görüntüle 2838922
Mis gibi 2. Silik çizgi maşallah inşallah güzel haberler ile ❤ her hangi belirtin varmı

Eki Görüntüle 2838922
Ya maşallah hayırlı olsun canım benim😘😍 mayıs topiği coşturmaya devam ediyor😍

Aşılama ilkinde mi tuttu Bnde femara kullandım bu ay olmazsa direk aşılama aşamasına geçmek istiyorum çünkü
Evet aşilama ilkinde tuttu iki kese gözüktü hatta ikiz hamile kaldım. Sonra biri düştü birini sağlıklı kucagima aldim şükür

Back