Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

vay adiiiiii, valla hakkını aramak lazım Lafonten'in dedeği gibi ''Her uyanık bir alığın sırtından geçinir.'' ayrıca aramakla çok iyi etmişsin, istasyon sahibinin de işin içinde olmadığını bilemezsin ama içinde değilse en azından elemanı korkutur

içim rahatladı menac canım sağol, anestezi ile olunca zaten ne olabılır ki. Hiç bir sey hissedilmeyecek sonucta.
plan yapmadan yaşayamam, öğretmenım ben doğama aykırı

aha da bir meslektaş daha :)))))) ben plan yapmadan yaşamayı öğrendim meslekte 7.yılım bunu yeni başardım, akışına bırakıyorum herşey daha güzel oluyordene bence

aha da bir meslektaş daha :)))))) ben plan yapmadan yaşamayı öğrendim meslekte 7.yılım bunu yeni başardım, akışına bırakıyorum herşey daha güzel oluyordene bence

aaa meslektaş ha,sevındım :)) Benım de 6.yılım. plansız daha güzeldir emınım. Oluruna bırakmakk insanı da rahatlatır, birgun başarmak dileğiyle inş

nihayet.sorun bebek olmuyor.buraya üye oldum.aynı detten muzdarip arkadaşlar var teselli bulurum diye ama siteyi kullanamıyorum

31 yaşındayım. 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum.eşim 2 defa varikoselden ameliyat oldu.1 ay sonra yine tüp deniycem.eşime yedirmediğim bişey kalmadı.6 yıllık evliyim

nihayet.sorun bebek olmuyor.buraya üye oldum.aynı detten muzdarip arkadaşlar var teselli bulurum diye ama siteyi kullanamıyorum

canım siteyi kullanmak için ekstra bi bilgiye gerek yok açıkçası sürekli oku farklı başlıklarada bak biçok şey öğrenebilirsin. Ayrıca kaç yaşındasın canım, ne kadarlık evlisin ve doktorlar neden olmadığını söylüyorlarmı yani sorun neymiş

31 yaşındayım. 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum.eşim 2 defa varikoselden ameliyat oldu.1 ay sonra yine tüp deniycem.eşime yedirmediğim bişey kalmadı.6 yıllık evliyim

pardon canım bilgilerini yazmışsın. hangi merkezde tedavi görüyorsun?

eşim de ileri hareket hızı 0.ve yerinde hareket 5% cansız.morfolojisi bozuk.clinart ta yaptırmayı düşünüyorum.6.denemem olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…