slm kızlar bendeki gelişmelerde histereskopi oldum,polipler vardı ufak çapta onlar temizlendi,yine ufak bir yapışıklık konkavlaşma vardı açıldılar...bebişlerin büyümesine ne engel oluyor bilinmez belkide ufakta olslar zararlarını gördüm..içim rahat etti anlıyacağınız,temiz çıksa daha tedirgin olucaktım,sanki bir adım daha yaklaştım,anestezi alTındada ilk aşımı oldum.bu lenfositler üzerine çok konuştuk ama kimse bana bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti:))anestezi altında vurulmama rağmen 3 gün kolum sızladı
ayıkken nasıl olurum bilmiorum
neyse bu yolda elimizden geleni yapcaz,iyileşirken tekrardan yapışıklık olmasın diyede estrofem başladı o bitincede progestan kullanacağım,işlem sonrası antibiyotiktir,foliktir vitamindir sabahları 6 kalem ilaç yutmaya başlamışım,haliyle mide bulantısı yapıyor aç gezemiyorum kahvaltıma dikkat etmek zorundayım...bendede bunlar var kızlar hepinize kolay gelsin,hepimiz kendi hikayemizde debelenip duruyoruz,rabbim yardımcı olsun inşallah,bu kadar uğraş didin eminimki er yada geç bizde istediğimiz sonuca kavuşacağız,öpüyorum sizi