Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz kaç defa denediniz
siz kaç defa denediniz
Menac.cım günaydın canım nasılsın :)
valla dersteyim konu iyelik ekleri, hem ders anlatıyorum hem size yazıyorum sen ne alemdesim datlım?
istanbulda değilim
wuuwwwww harikasın :)) öğretmen olduğunu bilmiyordm canım nerdesin peki okul mu dersane mi? ben evdeyim canım ya ev hanımlığı işte :)
merhaba canım hoşgeldin.. kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak ve nerede tedavi görüyosun bu bilgileri arkadaşlar listeye ekleyecekler :)
hoş geldin canım, listemiz ilk sayfada seni ekledim, eksik bilgilerini de yaz ekleyeyim, hayırlı olsun
:))) en zor meslek ev hanımlığı, ev işinin çocuk bakımının en iyisini yapmak zorunda olduğun düşnülür bütün gün evdeydin ne işin vardı soruları, Allak kolaylık versin :) ortaokul öğretmeniyim canım devlet okulu
merhaba nesli
benim eylul 2012 de ilk tup bebek denemem oldu. maalesef sonuc negatif.. yasim 32.. bu ikinci denemem olacak. 3 adet dondurulmus embriyom var onlar transfer edilecek. Ben Anadolu Saglik Merkezi Gebze'de tedavi goruyorum
canim benim sagolasin gördüm listede. Yüce Rabbim hayirlisi ile teker teker hamile listelerine gecmemizi nasip eyler insallah. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin. gönülden diliyorum isteyen her kadinin anneligi tatmasini. daha öncekilerde pozitif sonucu hic yakalayamamistik ama bu sefer farkli olacak diye düsündük 3 gün boyunca. gercekten atlatmak hic kolay degil. hala etkisindeyim desem yalan olmaz.
icmeyin kizlar nolur. ben yaptim ayni hatayi. ilk 2 denemede birakmadim bu illeti. hem yumiler kaliteli degildi hem de hic tutunmadilar. degerlerim ilkinde 0'a yakinda ikincisinde de 2 idi ama o da igne yüzünden. ekim basinda biraktim sigarayi ve hemen yumilerin kalitesinde fark oldu. belki yeteri kadar degildi Yüce Rabbimin taktiri ne de olsa ama bu sefer 1 tane yumi 5 güne gitti hemde süper kalitede. diger ikisi de iyi durumdaydi. ve ilk etapta tutundular da ilk kan testim 19.7 degerdeydi hem de transferin 8.günü ama devam etmedi. ikinci testte deger düsmüstü. kismetten ötesi olmaz. ama cok pismanim bastaki denemelerde neden birakmamistim diye. ah keske. belki 1 yil önce kavusacaktim daha saglikli yumilere. zararin neresinden dönülürse kardir unutmayin. cok uzun oldu ama kisa birsey anlatacagim.
ikinci denemeden sonra cok ama cok üzülmüstüm. gözyaslari sel olup akiyordu. esim de üzülmüstü pek tabii ki ama bana dedi ki "bebegim neden üzülüyorsun. ne bekliyordun ki. herseyin yolunda gidecegini mi. sen bu kadar caba harciyorsun o kiymetli bebisi yerlestiriyorlar sana ama su sigara ve kahve illetinden vazgecemiyorsun. demek ki senin icin bebeginden daha önemli. doktor sana icme dedikce daha cok ictin. sonra da bu sonuca üzülüyorsun. bu sonuc son derece normal" dedi. ben neye ugradimi sasirdim. önce cok kizdim ama sonra gercekten hak verdim. hicbir ilave caba göstermemistim. sadece igneleri oldum ilave olarak. ama hamile kalamamanin en büyük nedenlerinden birine canak tuttum hem de en kiymetli tedavi zamanlarimda. simdi asla asla asla diyorum. lütfen sigara icerken dogmamis bebislerinizi düsünün ve bu ugurda neleri feda etmeye hazir oldugunuzu. lütfen beni yanlis anlamayin ukalalik yapmak istemiyorum sadece düsüncelerimi duygularimi ve tecrübelerimi aktarmak istedim. sigara icenlerin cocugu olmaz diy ebirsey yok ama unutmayin biz nazli bebekler bekleyen nazli anneleriz. hepinizi öpüyorum
Tedavin hayırlı olsun canım inşallh güzel haberlerini verirsin bize. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
ya ben bu lafı çok tuttumartık benim başucu lafım Her uyanık bir alığın sırtından geçinir hehehehvay adiiiiii, valla hakkını aramak lazım Lafonten'in dedeği gibi ''Her uyanık bir alığın sırtından geçinir.'' ayrıca aramakla çok iyi etmişsin, istasyon sahibinin de işin içinde olmadığını bilemezsin ama içinde değilse en azından elemanı korkutur
kızlar bende en az 8 yıl içmişim(zıkkımın kökünü)eşimle nişanlandığımızda hemen bebebk sahibi olmayı düşündüğümdn bırakmıştım tam 1,5 yıl içmedim...ilk 3 ay ciddi anlamda zorlanmıştım ama sonra tam bir yeşilaycı olmuştum yanımda içenlere dahi müsade etmiyordum,sonra tüp denemelerine başladım üst üste 4 kez hayal kırıklığı olunca(2tüp 2 dondurulmuş),işyeri stresi sıkıntısı filan bu yaz gönlümce geçircem dedim bi güzel tekrardan başladım,tedavime 2 ay var paket almıyorum artık ancak evde puro buldum:)istediğin zaman yakıp söndürebiliyosunya yakıp iki fırt çekip söndürüyorumoda bitince tamamen bırakmış olacağım inşallah,kızlar bırakan arkadaşlar sizi tebrik ediyorum,ama nolur tekrar başlamayın aynı bırakma çabası tekrar yaşanıyor gerek yok
en kötüsüde vicdan azabı uğraştığımız şeye bak yağtığımız şeye bak çok tezatlar..şu dudurmda içmek ,içmemekten daha kötü,inan içince kendini kötü hissediyorsun vicdani muhakemesi insanın ömrünü götürüyor ne gerek var değilmi yaaa...umarim en kisa zamanda sizde birakirsiniz tekrar... iyibirsey olsa hepberaber icelim ama maalesef degil.. bende suan kokusuna bile tahammul edemiyorum. surekli temiz hava almak istiyorum..