Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Rabbimiz gönlünce versin canım benim de adetime 20 gun var başlıyorum Allahin izniyle. İnşallah bu sefer bebegimi kucağıma alirim. Hepimiz aalırız inşallah ya şu listeyi pozitiflerle dolu görmek ne büyük mutluluk olacak

Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun ınş. En erken sen başlayacaksın sanırım, biz de arkadan gelıyoruz. Listeyı dopdolu görürürz inş

Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun ınş. En erken sen başlayacaksın sanırım, biz de arkadan gelıyoruz. Listeyı dopdolu görürürz inş

ayyyy inşallah canım inşallah, bu arada benden erken başlayanlar da var listede, bu ay başlayacak olup adını buraya yazdıran var, inşallahh olumlu sonuçlarla bize umut olurlar

merhaba canım inşallah güzel güzel haberlerini paylaşırsın burada. Ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum hem doktorumdan hemde merkezimden çok memnunum tavsiye ederim. Ama tercih tabiki senin canım görüşmeler yap, araştır öyle kara ver derim ben öyle yaptım mesela :))

benıde de alın lısteye 4.cu deneme bugun ınelere basladım umut tup bebek

simdiden hayirlisi olsun. insallah zamani gelmistir son olur bu deneme. Yüce Rabbim seni bebegine kavustursun insallah. bende 4. denemeyi yapacagim ama daha dinlenme dönemindeyim.

simdiden hayirli olsun canim. sikma canini böyle insanlarla. seytanindan bulsun insallah. sen seni bekleyen güzel günleri düsün :)

slm kızlar bendeki gelişmelerde histereskopi oldum,polipler vardı ufak çapta onlar temizlendi,yine ufak bir yapışıklık konkavlaşma vardı açıldılar...bebişlerin büyümesine ne engel oluyor bilinmez belkide ufakta olslar zararlarını gördüm..içim rahat etti anlıyacağınız,temiz çıksa daha tedirgin olucaktım,sanki bir adım daha yaklaştım,anestezi alTındada ilk aşımı oldum.bu lenfositler üzerine çok konuştuk ama kimse bana bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti:))anestezi altında vurulmama rağmen 3 gün kolum sızladıayıkken nasıl olurum bilmiorumneyse bu yolda elimizden geleni yapcaz,iyileşirken tekrardan yapışıklık olmasın diyede estrofem başladı o bitincede progestan kullanacağım,işlem sonrası antibiyotiktir,foliktir vitamindir sabahları 6 kalem ilaç yutmaya başlamışım,haliyle mide bulantısı yapıyor aç gezemiyorum kahvaltıma dikkat etmek zorundayım...bendede bunlar var kızlar hepinize kolay gelsin,hepimiz kendi hikayemizde debelenip duruyoruz,rabbim yardımcı olsun inşallah,bu kadar uğraş didin eminimki er yada geç bizde istediğimiz sonuca kavuşacağız,öpüyorum sizi

yapıolar cnm maalesef it kopuk dolu sokaklar geçmiş olsun,benide 2 hafta önce benzinlikte dolandırmaya çalıştılar,adama 50 liralık yükle dedim 40 liralık yüklemiş para üstüde yok tabi,10 lira cebe atmış,fiş isteyince çıktı tabi ortaya,fiş istemesem dolandırıcak,üstelik adam kimseye fiş vermemiş sabahın 9unda elinde bir avuç dolusu fiş vardı,herkezi böyle dolandırdıysa iyi iş karlı yaniacelem olduğundan inip ilgilenemedim ama tabiki iş yerine varır varmaz o benzin istasyonunu arayıp bilgilendirdim...gözün açık olmazsa iyi yoluyorlar birde biz bayanız ya zaten aleni tavuklarız cık cık cık çok kızıyorum

tuanamasal gecmış olsun, ne güzel en azından kafanda soru işareti kalmadı atlatmışsın hisreroskopiyi. Benım de histereskopi olma ihtimalım var. Cuma belli olacak muayeneden sonra.
Çok zahmetlı oldu mu bittiginde, dayanılamayacak bir agrın sızın?
Bir de doktorum rahım dinlensin biraz diye acaba bekleyelım bır ay der mı? onu merak ettım.

cnm hiç sorun etme histereskopiyi daha önce oldunmu bilmiyorum ama gözündede büyütme....tüp tedavisinde bebişlerimizi kaybetmek yahut pozitifi görememektense ne gerekiyorsa yapmamız lazım...anestezi altında yapıyorlar ztn hiç birşey duymuyorsun.opudan önce bir hap verdiler düşük yapmak için kullanılıyormuş.rahmi baya bir açıyor opuya yardımcı olsun diye.sabah 5 te kalkıp onu uyguladım.bana dedikleri vajınal fitil şeklindeydi,ama sabahın 5 inde açınca farkettim fitil şeklinde birşey değil bildiğin hapeşim yanlış anlayabilceğimi düşündü onun tablet olduğunu ve ağızdan yutmam gerektiğini söyledi...ama ben tabi onu dinlemeyip ne duyduysam(ne hatırldıysam)onu yaptım ,e saat 5 te nereyi arayıp sorucaksınsabaha kadar gözüme uyku girmedi eğer o hap gerçekten yutuluyorsa ve ben onu vajinal uyguladıysam histereskopide görürler emilmez rezil olurum diyeay çok komikti neyse gidince sordum doğru yapmışım rahatladım.sadece çıkınca biraz kanamam oldu onada alışkınız zaten bir pedi doldurmadı bile .2 gün kadar hafif renk şeklinde geldi.bugün 3.gün çok çok hafif bir renk şeklinde oluyor arada,ağrısı filn yok ki olursa zatn iğne filan yapıp rahatlatırlar.ağrı kesicide veriyorlar.üstelik tıp fakültesinde geçen ay bir arkadaş girdi anestezisiz yapmışlar.ağrı hissetmediğini söylüyor o halde bile..hiç strese girme çabucacık geçiyor cnm,hem içinde rahat eder ne var ne yok baksınlar bir.rahim filminden iyidir.

daha önce olmadım da ondan bu tedırgınlıgım canım. Sağolasın acıkladıgın ıcın,iyi oldu ögrendıklerım. 2 kez rahım filmi cekıldım anestezisiz ona bile dayandım kı bu ondan daha iyi diyorsun. En azından hıc hıssetmeyecegım. Doktorum da doçent, methedılen bır dr., sorunsuz atlatırım umarım.
1 ay beklemenı tavsıye ettı mı doktorun, rahmın dınlenmesı ıcın? :44:

özelden yazdım sana cnm ...yok dinlenmesi için beklemiyor sadece olası bir gebelik ihtimaline karşı hemen mens bitiminde alıyor..bende daha evvel hiç rahim filmi çektirmedim..eski doktorum tam da rahim filmi yazmıştı ki..imdadıma yeni doktorum yetişti.durun gerek yok ben histereskopi yapacağım dedikahramanım benim

msjı yazdıktan sonra gördum özeli.100 msj olmadıkca msj atamıyorum (
allah razı olsun arkadasım. Anlattıkların iyi geldı korkuma, tedırgınlıgıme...
benim adet gecelı 10 gun oldu, o zaman bi dahakı aya kalabılır (
teşekkur ederım tekrar, kucagın bebiş dolsun ınş :))

sağol cnm benim inşallah hepimizin dolacak...inanıyorum buna,doktorunla bir konuş bakalım belkide bekletmez,her doktorun uygulaması çalışma disiplini farklı oluyor biliyorsun,birkaç gündede hiç birşey olmaz.belkide seni hemen alır ne zaman gideceksin doktora???bence hazırlıklı git yani amelyata hazılrlanır gibi belli olmaz

Cuma gunu gıdıyorum, hemen histeroskopıye almaz sanırım.yoğun cunku hastane ve doktora zor randevu alabılıyorum.cuma cmtesı olsa aslında benım ıcın daha iyi olur, hem işten de olmam. Bakalım, cuma görecegız.

tabiki kendine uygun bir tarihe ayarla doktoruna göre değil.gerekiyorsa bir mens kadar bekle rahat ol programlı ol herşey yoluna girecektir.bizi yoldan çıkaranda streslerimiz o yüzden herşeyi kendine göre ayarla cnm..ben önceki tedavilerimde hep acele ettim kendimi ihmal ettim.öğrendiğim tek şey sabır ve kendi vücudumun sesini dinlemek artık acele etmiyorum ne zaman hazırsam ona göre işlemlerimi ayarlıyorum kib cnm kolay gelsin

ben de 2 yıldır doktorlardayım, yavas ama iyi ilerlesın ıstıyorum hersey.Sağol canım

korkulacak hiçbir şey yok inan, rahim filmi radyomarda çektirmeden önce devlet hastahanesinde çektirdim ölüyorum sandım, inan bana rahim filminin yanında sinek ısırığı valla :) plan yapmabence sonra üzülüyor insan rahat ol akışına bırak gör her şey çok güzel olacak

içim rahatladı menac canım sağol, anestezi ile olunca zaten ne olabılır ki. Hiç bir sey hissedilmeyecek sonucta.
plan yapmadan yaşayamam, öğretmenım ben doğama aykırı

canım çok geçmiş olsun son sıkıntın olur inşallahhhh, 2.adetinde başlatır herhalde ben öyle biliyorum, hikayelerimizin sonu güzel olacak bu sıkıntılar unutulacak canım, Hayırlı ve uğurlu olsun yolun şimdiden, rabbim bebeğini kucağına almana vesile kılsın, lenfosit aşısı ağrı yapar duymuştum gözünü kapa kucağında missss kokulu yavrunu düşün belki az yanar o zaman canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…