hanimlar...
bende katildim araniza. foruma yeni uye oldum.. benim eylulde ilk tup bebek denemem oldu.. sonuc negatif maalesef..
nisan 1 de yine randevum var gidiyoruz yine :)))
dondurulmus embriyolarimiz var onlarin transferi gerceklesecek..pkos bendede var..
bir listeden bahsetmissiniz benide eklermisiniz...
selam kızlarrrrr, benim bugün yapışkan akıntım vardı pkodan dolayı pek olmuyordu ama son 3-4 aydır oluyor yumurtlama kricinde oluyor mu bu sümüksü akıntı bilen var mı? bir de kasıklarım ağrıyor galiba gerçekten yumurtladım bu ay :44:
selamm cnmm..
benimde öyle oluyo yumurtlama zamanındaa
önceden anlamıyodum ama artık anlıyorumm o akıntı gelince yumurtlama olduğunu bide adetimin 10. günü filan başlıyoo.
kasıklarımdada hareketlenme oluyoo
sende yumurtlamışsınnnnnnnnn o zamann
o zaman ben çalışmalara başyayayım bakarsın körün taşı gibi tutardün doktora gittim rahim durumu daha iyiydi, yarın yine gideceğim, iki günde bir takip yapacağım dedi, valla yapıyor birşeyler ama ben anlamıyorum, işini biliyor o belli de biraz da bilgi verse, dondurulmuş tedavisi 2400 lira tutuyor istese yine yapar transferi tutup tutmayacağına bakmadan, böyle takip edipte uğraşmaz sonuçta di mi ama 8bu arada bilmeyenler için söyleyeyim kimyasal gebelik sonrası beni ilaçsız takibe aldı gün aşırı rahim durumuna bakıyor) benden haberler böyle işte, eeeee siz de ne var ne yok ?
Gecmis olsun canim ayni seyi ben de yasadim mutlulugum 3gun surdu. Allahim bizi de guldursun bu sefer insallah. Aksama eklerim bilgilerini tedavin hayirli olsun ve umarim sonunda cok mutlu olursun
Canim icmemeye gayret gosteriyom 2 3 gunde 1tane iciyorum. Sigara en buyuk dusmani tup bebegin bu illet yuzunden bebegimden olmak istemiyorum...
Tabii cnm sen başla çalışmalaraa
ne güzel cnm takiplerinide yapsınn böyle daha iyi bencede dediğin gibi istese yine transferi yapıp parasını alır..
bende bişey yokk valla..şimdilik vitaminlerimi içmek dışında bişey yapmıyorumm..bide tabiki dikkat etmeye başladım .kahve içmeyi bıraktım mesela oda etkiliyomuş yumurtaları..onun dışında sütümü içerim sabah akşam..yediğime içtiğime dikkat ediyorumm.
bu ara öyle iştee.cnm
di mi amadaha ne yapacaksın canım önemli olan başlamadan vücudu hazırlamakmış biz başlayınca bırakıyoruz sigarayı, kahveyi falan halbuki o yumurtalar taaaa ne zamandan oluşuyormuş. böyle önceden dikkat ettiğimde psikolojik olarak da bir rahatlama hissediyorum ben
Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, beslenme , sağlık, spor ve psikolojiyi hazırlayacak aktivitrelerle pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR
[TR]
İSİM YAŞ NEDEN KAÇINCI DENEME MERKEZ DURUM menac 32 pko 3.deneme bahçeci fulya mayıs nesli83 30 2.deneme Bahçeci Mayıs flzask2003 28 azospermi 3.deneme Bahçeci umut mayıs ozmofobik mayıs connet 30 sebepsiz 1.deneme myıs medya123 30 gürgan klinik mayıs UcanFasulye 28 pko-varikosel 1.deneme acıbadem mayıs feryal37 38 tubal faktör 6.deneme bursa uludag universitesi mayıs zinnureyn 2.deneme mayıs aslandefne 39 rezerv azlığı 2.deneme medicalpark bahçelievler mayıs tubisch_tubisch 26 pko 5.deneme mayıs elifmusti 27 sperm azlığı-hareket sorunu 2.deneme memorial olabilir mayıs suer 31 3.deneme 19mayıs üniversitesi nisan-mayıs nurdane32 4.deneme brüksel kübraazra pkos 1.deneme nisan-mayıs poff 27 pkos 2.deneme acıbadem kadıköy mayıs hope73 40 sebepsiz ve rezerv azlığı 4.deneme almanya iremsar 3.deneme bahçeci mayıs bilgen5208 pkos 2.deneme
[/TR]
[/TR]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
kızlarrrrr ben geldim doktor randevum vardı bugün meğer doktorum rahimde bir sıvı olduğundan şüpheleniyormuş bugün her şey güzel dedi, rahmin normal yapısından öyle görünüyormuş dedi, her şey mükemmel rahimle ilgili bir sorun yok dedi, bir daha ki adette başlıyoruz, yani benimki mayısa kalmaz herhalde, ama burdayım bu topikten devam :) bu arada bugün hastahane çıkışı kabataş tramvay durağına kadar taksiye bindim 50 lira uzattım taksici 5 lira uzattığımı iddia etti cebimdeki parayı biliyordum eşim de şahit, adam üstüne 8.5 lira daha aldı ve toplamda 10 liralık yola 60 lira verdim, resmen dolandırıldım ya resmen, şoktayım... ilk defa başıma böyle bir şey geldi, annem boş ver helal et diyor, ama ben o parayı kolay kazanmıyorum, eşim de ben de it gibi çalışıyoruz yaaman dikkatli olun, ben ki kendimi uyanık sanırım, ama uyanık olmak fayda etmiyor, nasıl ispat edecksin ki 50 lira verdiğini offff offffff
bu dolandırıcılık olayını daha önce duymuştum ve hep aklımdadır, ne kadar Allahtan korkusuz ınsan var. Keşke ısrar etseydın ben ne verdıgımı bılıyorum dıye.Gecmış olsun menackızlarrrrr ben geldim doktor randevum vardı bugün meğer doktorum rahimde bir sıvı olduğundan şüpheleniyormuş bugün her şey güzel dedi, rahmin normal yapısından öyle görünüyormuş dedi, her şey mükemmel rahimle ilgili bir sorun yok dedi, bir daha ki adette başlıyoruz, yani benimki mayısa kalmaz herhalde, ama burdayım bu topikten devam :) bu arada bugün hastahane çıkışı kabataş tramvay durağına kadar taksiye bindim 50 lira uzattım taksici 5 lira uzattığımı iddia etti cebimdeki parayı biliyordum eşim de şahit, adam üstüne 8.5 lira daha aldı ve toplamda 10 liralık yola 60 lira verdim, resmen dolandırıldım ya resmen, şoktayım... ilk defa başıma böyle bir şey geldi, annem boş ver helal et diyor, ama ben o parayı kolay kazanmıyorum, eşim de ben de it gibi çalışıyoruz yaaman dikkatli olun, ben ki kendimi uyanık sanırım, ama uyanık olmak fayda etmiyor, nasıl ispat edecksin ki 50 lira verdiğini offff offffff
kızlarrrrr ben geldim doktor randevum vardı bugün meğer doktorum rahimde bir sıvı olduğundan şüpheleniyormuş bugün her şey güzel dedi, rahmin normal yapısından öyle görünüyormuş dedi, her şey mükemmel rahimle ilgili bir sorun yok dedi, bir daha ki adette başlıyoruz, yani benimki mayısa kalmaz herhalde, ama burdayım bu topikten devam :) bu arada bugün hastahane çıkışı kabataş tramvay durağına kadar taksiye bindim 50 lira uzattım taksici 5 lira uzattığımı iddia etti cebimdeki parayı biliyordum eşim de şahit, adam üstüne 8.5 lira daha aldı ve toplamda 10 liralık yola 60 lira verdim, resmen dolandırıldım ya resmen, şoktayım... Ilk defa başıma böyle bir şey geldi, annem boş ver helal et diyor, ama ben o parayı kolay kazanmıyorum, eşim de ben de it gibi çalışıyoruz yaaman dikkatli olun, ben ki kendimi uyanık sanırım, ama uyanık olmak fayda etmiyor, nasıl ispat edecksin ki 50 lira verdiğini offff offffff
bu dolandırıcılık olayını daha önce duymuştum ve hep aklımdadır, ne kadar Allahtan korkusuz ınsan var. Keşke ısrar etseydın ben ne verdıgımı bılıyorum dıye.Gecmış olsun menac
ben de geldım doktordan, ama histeroskopi yapma ıhtımalı dogdu( Senın adına sevındım ne guzel cıkmış sonucun.
Rahım fılmını göturmuştum, polipten şüphelendi doktor. Cuma tekrar gıdıyoruz ve muayene ettıkten sonra histeroskopıye karar verecek.Parlak hastalarsınız dedı dr. hiç bir sağlık sorunu, pko olmama rağmen kilom yok.Bu doktorun hoşuna gitti. İlaçlara kolay cevap verme ıhtımalımızden bahsettı. Olumlu gectı hersey, biz de başlıyoruz ınş.
canım hayırlı olsun öncelikle ve sıkma canını sonuçta başlamak değil olumlu sonuç almak önemli olan histeraskopi oldum ben önce 2 kere ağrısız bir işlem, sıkıntıları halledip sağlıklı bir şekilde başlamak en doğrusu, inşallah olmazsın ama olursa da dert etme lütfen, ben dert ettiğimle kaldım halbuki şimdi kafam daha rahat en azından...