Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba canım hoşgeldin.. kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak ve nerede tedavi görüyosun bu bilgileri arkadaşlar listeye ekleyecekler :)

hoş geldin canım, listemiz ilk sayfada seni ekledim, eksik bilgilerini de yaz ekleyeyim, hayırlı olsun

selam kızlarrrrr, benim bugün yapışkan akıntım vardı pkodan dolayı pek olmuyordu ama son 3-4 aydır oluyor yumurtlama kricinde oluyor mu bu sümüksü akıntı bilen var mı? bir de kasıklarım ağrıyor galiba gerçekten yumurtladım bu ay :44:

selamm cnmm..
benimde öyle oluyo yumurtlama zamanındaa
önceden anlamıyodum ama artık anlıyorumm o akıntı gelince yumurtlama olduğunu bide adetimin 10. günü filan başlıyoo.
kasıklarımdada hareketlenme oluyoo
sende yumurtlamışsınnnnnnnnn o zamann

o zaman ben çalışmalara başyayayım bakarsın körün taşı gibi tutar dün doktora gittim rahim durumu daha iyiydi, yarın yine gideceğim, iki günde bir takip yapacağım dedi, valla yapıyor birşeyler ama ben anlamıyorum, işini biliyor o belli de biraz da bilgi verse, dondurulmuş tedavisi 2400 lira tutuyor istese yine yapar transferi tutup tutmayacağına bakmadan, böyle takip edipte uğraşmaz sonuçta di mi ama 8bu arada bilmeyenler için söyleyeyim kimyasal gebelik sonrası beni ilaçsız takibe aldı gün aşırı rahim durumuna bakıyor) benden haberler böyle işte, eeeee siz de ne var ne yok ?

Tabii cnm sen başla çalışmalaraa
ne güzel cnm takiplerinide yapsınn böyle daha iyi bencede dediğin gibi istese yine transferi yapıp parasını alır..
bende bişey yokk valla..şimdilik vitaminlerimi içmek dışında bişey yapmıyorumm..bide tabiki dikkat etmeye başladım .kahve içmeyi bıraktım mesela oda etkiliyomuş yumurtaları..onun dışında sütümü içerim sabah akşam..yediğime içtiğime dikkat ediyorumm.
bu ara öyle iştee.cnm

Gecmis olsun canim ayni seyi ben de yasadim mutlulugum 3gun surdu. Allahim bizi de guldursun bu sefer insallah. Aksama eklerim bilgilerini tedavin hayirli olsun ve umarim sonunda cok mutlu olursun

canim benim sagolasin gördüm listede. Yüce Rabbim hayirlisi ile teker teker hamile listelerine gecmemizi nasip eyler insallah. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin. gönülden diliyorum isteyen her kadinin anneligi tatmasini. daha öncekilerde pozitif sonucu hic yakalayamamistik ama bu sefer farkli olacak diye düsündük 3 gün boyunca. gercekten atlatmak hic kolay degil. hala etkisindeyim desem yalan olmaz.

Canim icmemeye gayret gosteriyom 2 3 gunde 1tane iciyorum. Sigara en buyuk dusmani tup bebegin bu illet yuzunden bebegimden olmak istemiyorum...

icmeyin kizlar nolur. ben yaptim ayni hatayi. ilk 2 denemede birakmadim bu illeti. hem yumiler kaliteli degildi hem de hic tutunmadilar. degerlerim ilkinde 0'a yakinda ikincisinde de 2 idi ama o da igne yüzünden. ekim basinda biraktim sigarayi ve hemen yumilerin kalitesinde fark oldu. belki yeteri kadar degildi Yüce Rabbimin taktiri ne de olsa ama bu sefer 1 tane yumi 5 güne gitti hemde süper kalitede. diger ikisi de iyi durumdaydi. ve ilk etapta tutundular da ilk kan testim 19.7 degerdeydi hem de transferin 8.günü ama devam etmedi. ikinci testte deger düsmüstü. kismetten ötesi olmaz. ama cok pismanim bastaki denemelerde neden birakmamistim diye. ah keske. belki 1 yil önce kavusacaktim daha saglikli yumilere. zararin neresinden dönülürse kardir unutmayin. cok uzun oldu ama kisa birsey anlatacagim.

ikinci denemeden sonra cok ama cok üzülmüstüm. gözyaslari sel olup akiyordu. esim de üzülmüstü pek tabii ki ama bana dedi ki "bebegim neden üzülüyorsun. ne bekliyordun ki. herseyin yolunda gidecegini mi. sen bu kadar caba harciyorsun o kiymetli bebisi yerlestiriyorlar sana ama su sigara ve kahve illetinden vazgecemiyorsun. demek ki senin icin bebeginden daha önemli. doktor sana icme dedikce daha cok ictin. sonra da bu sonuca üzülüyorsun. bu sonuc son derece normal" dedi. ben neye ugradimi sasirdim. önce cok kizdim ama sonra gercekten hak verdim. hicbir ilave caba göstermemistim. sadece igneleri oldum ilave olarak. ama hamile kalamamanin en büyük nedenlerinden birine canak tuttum hem de en kiymetli tedavi zamanlarimda. simdi asla asla asla diyorum. lütfen sigara icerken dogmamis bebislerinizi düsünün ve bu ugurda neleri feda etmeye hazir oldugunuzu. lütfen beni yanlis anlamayin ukalalik yapmak istemiyorum sadece düsüncelerimi duygularimi ve tecrübelerimi aktarmak istedim. sigara icenlerin cocugu olmaz diy ebirsey yok ama unutmayin biz nazli bebekler bekleyen nazli anneleriz. hepinizi öpüyorum

yok canım ukalalık olur mu, burada birbirimizin deneyimlerinden yararlanmaya çalışıyoruz çok teşekkürler, geçmişe takılıp keşke şöyle yapsaydım da böyle olurdu diye çok kurma ama bu seni üzmekten başka bir işe yaramaz önümüze bakalım bundan sonra, elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi

di mi ama daha ne yapacaksın canım önemli olan başlamadan vücudu hazırlamakmış biz başlayınca bırakıyoruz sigarayı, kahveyi falan halbuki o yumurtalar taaaa ne zamandan oluşuyormuş. böyle önceden dikkat ettiğimde psikolojik olarak da bir rahatlama hissediyorum ben

menacım aslında çok çok dikkat etmek gerek ama zamanında yeterince zarar verdiğimiz için vücudumuza bazen dikkat etmekte geç kalabiliyoruz diye düşünüyorum..

merhaba, 2 gün önce rahimde perde nedeniyle histereskopi oldum..mayıs ayındaki reglimi bekliyorum.listedeki eksikleri tamamlıyım,yaş26 antalya tüp bebek merkezi ilk deneme azospermi..

benıde de alın lısteye 4.cu deneme bugun ınelere basladım umut tup bebek

Günaydın arkadaşlar, yeni katılanlar hoşgeldiniz..
Bugun 2'de randevum var, heyecanlıyım hala. Soracaklarımı not almayı düşünüyorum.yoksa unuturum gibi görünüyor :))
Ama dün rüyamda tertemiz bir suyun içinde ölü balıklar gördum ( Anlamına baktım, iyi değildi. Tersi çıkar umarım.

kızlarrrrr ben geldim doktor randevum vardı bugün meğer doktorum rahimde bir sıvı olduğundan şüpheleniyormuş bugün her şey güzel dedi, rahmin normal yapısından öyle görünüyormuş dedi, her şey mükemmel rahimle ilgili bir sorun yok dedi, bir daha ki adette başlıyoruz, yani benimki mayısa kalmaz herhalde, ama burdayım bu topikten devam :) bu arada bugün hastahane çıkışı kabataş tramvay durağına kadar taksiye bindim 50 lira uzattım taksici 5 lira uzattığımı iddia etti cebimdeki parayı biliyordum eşim de şahit, adam üstüne 8.5 lira daha aldı ve toplamda 10 liralık yola 60 lira verdim, resmen dolandırıldım ya resmen, şoktayım... ilk defa başıma böyle bir şey geldi, annem boş ver helal et diyor, ama ben o parayı kolay kazanmıyorum, eşim de ben de it gibi çalışıyoruz ya aman dikkatli olun, ben ki kendimi uyanık sanırım, ama uyanık olmak fayda etmiyor, nasıl ispat edecksin ki 50 lira verdiğini offff offffff

Son düzenleme:

Cnm hadi hayırlısı olsun o zaman aşağı yukarı beraber başlıycaz bende bu hafta gidicem bir aksilik çıkmazsa nisan sonu gibi transferim olucak
Annen şu taksici işine doğru söylemiş helal et gitsin benimde bi kere pazarda geldi başıma başının gözünün sadakası olsun

bu dolandırıcılık olayını daha önce duymuştum ve hep aklımdadır, ne kadar Allahtan korkusuz ınsan var. Keşke ısrar etseydın ben ne verdıgımı bılıyorum dıye.Gecmış olsun menac
ben de geldım doktordan, ama histeroskopi yapma ıhtımalı dogdu ( Senın adına sevındım ne guzel cıkmış sonucun.
Rahım fılmını göturmuştum, polipten şüphelendi doktor. Cuma tekrar gıdıyoruz ve muayene ettıkten sonra histeroskopıye karar verecek.Parlak hastalarsınız dedı dr. hiç bir sağlık sorunu, pko olmama rağmen kilom yok.Bu doktorun hoşuna gitti. İlaçlara kolay cevap verme ıhtımalımızden bahsettı. Olumlu gectı hersey, biz de başlıyoruz ınş.

Son düzenleme:

topiğiniz hayırlı olsun göbişleriniz bebiş dolsun ...dualarımız sizinle

Merhaba Arkadaşlar
Ben 41 yaşındayım.İkinci evliliğimi 4 ay önce yaptım.Benim 13 yaşında bir oğlum var.Yaştan dolayı bekleme lüksüm yok.
O yüzden tüp bebek yapmak istiyorum.Ama çok zamanım kalmadığı için güvenilir bir yer olması çok daha önemli.Sizlerden
yer konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.Ataşehirde oturmama rağmen internette yaptığım araştırmalar sonucunda İstanbul tüp bebek
merkezi Aret Kamar bey İ düşündüm ama sizlerin fikirlerine de ihtiyacım var.Bir de bana yakın olması nedeniyle memorıal Cem Demirel
de aklımda..

canım hayırlı olsun öncelikle ve sıkma canını sonuçta başlamak değil olumlu sonuç almak önemli olan histeraskopi oldum ben önce 2 kere ağrısız bir işlem, sıkıntıları halledip sağlıklı bir şekilde başlamak en doğrusu, inşallah olmazsın ama olursa da dert etme lütfen, ben dert ettiğimle kaldım halbuki şimdi kafam daha rahat en azından...

sağol canım, ilk önce korktum ama kaçılamayacak sonucta.Rahım fılmınden cok korkmuştum ama geçti gitti. Bu da gelip gecer. Bu ay gittiğimiz iyi oldu.mayıs gibi ben embriyo transfer edılsın ıstıyordum. Çalıştıgım için doğumu ona göre hesaplamıştım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…