Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tamam canım birazdan bilgilerini listeye eklerim, siteyi deneme yanılma yöntemiyle öğrenirsin canım biz de senin gibiydik, yalnız değilsin canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ne öğrenmek istiyorsan sor seve seve cevap veririz

valla dersteyim konu iyelik ekleri, hem ders anlatıyorum hem size yazıyorum sen ne alemdesim datlım?

wuuwwwww harikasın :)) öğretmen olduğunu bilmiyordm canım nerdesin peki okul mu dersane mi? ben evdeyim canım ya ev hanımlığı işte :)

istanbulda değilim

Anladım canım. ben Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Burda erkek üreme sağlığı ile ilgilenen doktor Emre Bakırcıoğlu var ameliyat falan yapıyor alanında çok başarılı bi doktor. keşke imkanınız olsada eşin Emre beye bi muayene olabilse canım

wuuwwwww harikasın :)) öğretmen olduğunu bilmiyordm canım nerdesin peki okul mu dersane mi? ben evdeyim canım ya ev hanımlığı işte :)

:))) en zor meslek ev hanımlığı, ev işinin çocuk bakımının en iyisini yapmak zorunda olduğun düşnülür bütün gün evdeydin ne işin vardı soruları, Allak kolaylık versin :) ortaokul öğretmeniyim canım devlet okulu

merhaba canım hoşgeldin.. kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak ve nerede tedavi görüyosun bu bilgileri arkadaşlar listeye ekleyecekler :)

merhaba nesli

benim eylul 2012 de ilk tup bebek denemem oldu. maalesef sonuc negatif.. yasim 32.. bu ikinci denemem olacak. 3 adet dondurulmus embriyom var onlar transfer edilecek. Ben Anadolu Saglik Merkezi Gebze'de tedavi goruyorum

ayyyneenn öyle arkadaşım valla :) bide yap yap iş bitmiyoki zaten çocuk olunca ne yapcam bilmiyorum :)

bide sen derste nasıl yazıyosun merak ettim telefon falan kullanmak yasak değilmi :)))

merhaba nesli

benim eylul 2012 de ilk tup bebek denemem oldu. maalesef sonuc negatif.. yasim 32.. bu ikinci denemem olacak. 3 adet dondurulmus embriyom var onlar transfer edilecek. Ben Anadolu Saglik Merkezi Gebze'de tedavi goruyorum

Tedavin hayırlı olsun canım inşallh güzel haberlerini verirsin bize. Allahım herkesin gönlüne göre versin.

kesinlikle icmeyin kizlar.. benimde duyduklarim okuduklarim bebekler icin sigara cok zararli. heleki normall yoldan hamile kalamayanlar yani bizim gibiler icin. bende 16 yildir iciyordum.. 2 ay once biraktim .. cokta rahatim.. ilk 2-3 hafta bunaliyorsun ama sonra alisiyorsun.. emin olun herkez birakabilir.. insallah baslamayacagim birdaha.. kafamda bitirdim cunku.. sizin icinde bir bahane olsun lutfen.. bebis sagligi icin.. siz her nefes cektiginizde bebeginizde cekecek unutmayin lutfen

Tedavin hayırlı olsun canım inşallh güzel haberlerini verirsin bize. Allahım herkesin gönlüne göre versin.

cok cok tesekkur ederim nesli.. allah hepimizin gonlune gore versin insallah taz zamanda bebislerimizi alalim kucagimiza.. forumu tam okuyamadim.. sen tedavi goruyorsun degilmi suan

ya ben bu lafı çok tuttumartık benim başucu lafım Her uyanık bir alığın sırtından geçinir heheheh

kızlar bende en az 8 yıl içmişim(zıkkımın kökünü)eşimle nişanlandığımızda hemen bebebk sahibi olmayı düşündüğümdn bırakmıştım tam 1,5 yıl içmedim...ilk 3 ay ciddi anlamda zorlanmıştım ama sonra tam bir yeşilaycı olmuştum yanımda içenlere dahi müsade etmiyordum,sonra tüp denemelerine başladım üst üste 4 kez hayal kırıklığı olunca(2tüp 2 dondurulmuş),işyeri stresi sıkıntısı filan bu yaz gönlümce geçircem dedim bi güzel tekrardan başladım,tedavime 2 ay var paket almıyorum artık ancak evde puro buldum:)istediğin zaman yakıp söndürebiliyosunya yakıp iki fırt çekip söndürüyorumoda bitince tamamen bırakmış olacağım inşallah,kızlar bırakan arkadaşlar sizi tebrik ediyorum,ama nolur tekrar başlamayın aynı bırakma çabası tekrar yaşanıyor gerek yok

umarim en kisa zamanda sizde birakirsiniz tekrar... iyibirsey olsa hepberaber icelim ama maalesef degil.. bende suan kokusuna bile tahammul edemiyorum. surekli temiz hava almak istiyorum..

umarim en kisa zamanda sizde birakirsiniz tekrar... iyibirsey olsa hepberaber icelim ama maalesef degil.. bende suan kokusuna bile tahammul edemiyorum. surekli temiz hava almak istiyorum..
en kötüsüde vicdan azabı uğraştığımız şeye bak yağtığımız şeye bak çok tezatlar..şu dudurmda içmek ,içmemekten daha kötü,inan içince kendini kötü hissediyorsun vicdani muhakemesi insanın ömrünü götürüyor ne gerek var değilmi yaaa...

kızlar ikiz isteyeniniz varmı???ben nedense ilkinde hep ikiz istemiştim,halende azda olsa içimde uhte sanki ikiz olsa güzel olurmuydu die düşünmekten alamıyorum kendimi...tek olsa daha rahat bir gebelik geçer doğum sonrası daha rahat olur hem eve bağlanmamış olursun bunlar tartışmasız gerçekler ancak içimdende ikiz olsa fikrini atamıorum nedense,ne ilginçtir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…