• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

Hayvanlar üzerinde deney yaptığı için tercih etmiyorum. Siz de etmeyin lütfen, zalimlik olmadan da güzelleşebilirsiniz

bende rimelini kullanıyorum cok memnunum özellikle kıvrımlı olanı cokgüzel.hatta artık baska rimel kullanmıyorum olanlarıda baskalarına verdim.rimelde eniyisi bu bence.simdide likit kapatıcısını almak istiyorum özellikle gözaltlarım için.ama iyimi bilmiyorum kullananlar varmı acaba nasıl iyimi???

bir yılı aşkın süredir kullandığım loreal volume million lashes extra black maskara ile kıyasladığımda rimellerinin hiçbiri işe yaramaz. ancak fiyat bakımından denk olan markalardan daha iyi tabi. pudrası rezalet, iyi dağılmıyor ve yeterince kalıcı değil. rimmel london'un pudrası harika. rujlarını pek sevemedim, golden rose ve flor mar long wear serisi daha iyi bence. bir tek likit göz altı kapatıcısını seviyorum, o da loreal denginde bir ürün.

hayvan deneyi yaptıklarını öğrendikten sonra maybellineı bıraktım,,,,iyi olduğunu düşündüğünüz cruelty-free rimeller hangileri? örneğin too-faced markasını tavsiye eden varmı?yorum yapabilecek? hayvan deneyleri ile rimel üretiminde tavşanalrın gözleri kör ediliyor,,,o nedenle ille de cruelty-free en iyi rimelleri bulmak amacındayım,,,,illaki maybelline yada lorealin muadilleri mevcuttur,,,,deneyimlerini paylaşanları bekliyorum,,

ben de rujunu ve allıgını kullanıyorum.. fondotenı de var ama bı loreal olamaz sanırım.. bana da rimel lazım ama akmayacak dolgun duracak bir rimel arıyorum.. ne önerirsiniz?lorealın rujlarını da cok begenıyorum ozellıkle dolgunlasıtrıcı olanlarını:)

arkadaşlar fondoten almak istiyorum maybelline nasıldır ?

pudrasını kullandım hiç memnun kalmadım
rujlarının renkleri güzel
lipglossları mükemmel ama sonra sakız gibi yapışıyorum
rimel de çok başarılı tek vazgeçmediğim rimel markam
krem allıkları çok güzel ama kullanımı çok zor bütün elim allık oluyor

pudrasını ben de çok beğenmedim. rujlarını, kalemlerini, özellikle de rimellerini severek kullanıyorum.

Pembe sisedeki tombul fircali rimeli vazgecilmezim:) bir de nude tonlu rujlari gercekten basarili bi de islak lipglosslari hic yapis yapis durmuyor ve pariltilari isikta cok hos hem de 7 tl :)

Back