Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende rimelini kullanıyorum cok memnunum özellikle kıvrımlı olanı cokgüzel.hatta artık baska rimel kullanmıyorum olanlarıda baskalarına verdim.rimelde eniyisi bu bence.simdide likit kapatıcısını almak istiyorum özellikle gözaltlarım için.ama iyimi bilmiyorum kullananlar varmı acaba nasıl iyimi???
bir yılı aşkın süredir kullandığım loreal volume million lashes extra black maskara ile kıyasladığımda rimellerinin hiçbiri işe yaramaz. ancak fiyat bakımından denk olan markalardan daha iyi tabi. pudrası rezalet, iyi dağılmıyor ve yeterince kalıcı değil. rimmel london'un pudrası harika. rujlarını pek sevemedim, golden rose ve flor mar long wear serisi daha iyi bence. bir tek likit göz altı kapatıcısını seviyorum, o da loreal denginde bir ürün.
hayvan deneyi yaptıklarını öğrendikten sonra maybellineı bıraktım,,,,iyi olduğunu düşündüğünüz cruelty-free rimeller hangileri? örneğin too-faced markasını tavsiye eden varmı?yorum yapabilecek? hayvan deneyleri ile rimel üretiminde tavşanalrın gözleri kör ediliyor,,,o nedenle ille de cruelty-free en iyi rimelleri bulmak amacındayım,,,,illaki maybelline yada lorealin muadilleri mevcuttur,,,,deneyimlerini paylaşanları bekliyorum,,
ben de rujunu ve allıgını kullanıyorum.. fondotenı de var ama bı loreal olamaz sanırım.. bana da rimel lazım ama akmayacak dolgun duracak bir rimel arıyorum.. ne önerirsiniz?lorealın rujlarını da cok begenıyorum ozellıkle dolgunlasıtrıcı olanlarını:)
pudrasını kullandım hiç memnun kalmadım rujlarının renkleri güzel lipglossları mükemmel ama sonra sakız gibi yapışıyorum rimel de çok başarılı tek vazgeçmediğim rimel markam krem allıkları çok güzel ama kullanımı çok zor bütün elim allık oluyor
Pembe sisedeki tombul fircali rimeli vazgecilmezim:) bir de nude tonlu rujlari gercekten basarili bi de islak lipglosslari hic yapis yapis durmuyor ve pariltilari isikta cok hos hem de 7 tl :)