• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

tam da bunları düşünüyorum maybelline hakkında....

maybelline ve bağlı olduğun lanet olası şirket Loreal!!!!bu vebalin altından nasıl

kalkacaksın!!!!!!!!.....
o çöp torbasında yatan tavşan ölülerinin ve yeter artık , durdur bu hayvan

katliamını diyen onlarca duyarlı vicdanın ahı seni vursun!!!!!! ve sen loreal'in yahudi olduğu halde

nazist sempatizanı olan sahibi ucube Liliane Bettencourt......geberdiğini duyduğum an,benim için en

mutlu gün olacak...tüm bu dehşetengiz manzaraların altında senin vurdumduymaz sefil ruhun ve gözü

dönmüş para hırsın yatıyor!!!!! sonsuza kadar aldığın canlar için lanetlen!!!

Eki Görüntüle 372312 Eki Görüntüle 372313 Eki Görüntüle 372314 Eki Görüntüle 372315

bilgiler için çok teşekür ederim merak ettimde tavşanlar üzerinde neyin testini yapıyorlar yazık yaa allah kahretsin bunları :((

fondoten olarak ne kullanıyosunuz mac mı maybelline mi ben kararsız kaldım

maybelline affinitone fondotenini kullanıyorum mac dahil denemediğim marka kalmadı bunun kadar hiçbiri tatmin etmedi beni üstelik öyle doğal ki yüğzümde fondoten olduğunu söylediğimde kimse inanmıyor şiddetle tavsıye ederim

animal testing konusunda süper bir haberim var herkese!!!!!!!....ama burda link yasak olduğu için yazamıyorum buraya...ilgilenen ve duyarlı olan herkes beni özelimden bulsun lütfen....eliniz kolunuz bağlı değil artık!!! bu konuyla ilgili AB parlementosuna gidecek çok büyük çaplı bir imza kampanyası düzenleniyor..ünlüler felan da katılmış,,,,Sienna Miller,Paul Mccartney felan gibi,,,bendeniz ve yakın arkadaşlarım da imza vererek üzerimize düşen insanlık görevini tamamladık....sıra sizlerde,,,son derece aktif bir kampanya,,,,deli gibi ilgi var ab üyesi vatandaşlarından,,,,beni özelden bulun arkadaşlar,,,,link yazamıyorum buraya,siliyolar,,,

animal testing konusunda süper bir haberim var herkese!!!!!!!....ama burda link yasak olduğu için yazamıyorum buraya...ilgilenen ve duyarlı olan herkes beni özelimden bulsun lütfen....eliniz kolunuz bağlı değil artık!!! bu konuyla ilgili AB parlementosuna gidecek çok büyük çaplı bir imza kampanyası düzenleniyor..ünlüler felan da katılmış,,,,Sienna Miller,Paul Mccartney felan gibi,,,bendeniz ve yakın arkadaşlarım da imza vererek üzerimize düşen insanlık görevini tamamladık....sıra sizlerde,,,son derece aktif bir kampanya,,,,deli gibi ilgi var ab üyesi vatandaşlarından,,,,beni özelden bulun arkadaşlar,,,,link yazamıyorum buraya,siliyolar,,,

o konuyu da hallettim bak lys:)

HERKESİ BEKLERİZ.....hİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR BURDAYIZ!

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...ar-buraya.html (Uluslararası imza kampanyası_bütün kadınlar buraya!!!)

o konuyu da hallettim bak lys:)

HERKESİ BEKLERİZ.....hİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR BURDAYIZ!

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...ar-buraya.html (Uluslararası imza kampanyası_bütün kadınlar buraya!!!)

bende exstra siyah olan rimelini çok seviyorum morumsu bi kabı var takma kirpik gbi yapıyo daha çnce bi çok marka denedim bu kadar güzel durmadı. birde geçen gün pupa marka allık aldım pembe renkli oda çok güzel tavsiye ederim saçlarım sarı çok doğal duruyor

Rimel, köpük allıkları, köpük göz altı kapatıcısı, rujları ve tekli farlarını kullanıyorum. çok memnunum.bebek gibi görünüm sağlıyor. herşeyden önce:1::51:

rimellerini,ruj ve parlatıcılarını beğenerek kullanıyorum fiyatları da uygun özellikle birkaç favori rengim var bittikce aldığım

106/740
760
160
32/356
630/563
rujları

368 sugar palm parlatıcısı

en beğendiklerim:39:

Back