Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam da bunları düşünüyorum maybelline hakkında....
maybelline ve bağlı olduğun lanet olası şirket Loreal!!!!bu vebalin altından nasıl
kalkacaksın!!!!!!!!.....o çöp torbasında yatan tavşan ölülerinin ve yeter artık , durdur bu hayvan
katliamını diyen onlarca duyarlı vicdanın ahı seni vursun!!!!!! ve sen loreal'in yahudi olduğu halde
nazist sempatizanı olan sahibi ucube Liliane Bettencourt......geberdiğini duyduğum an,benim için en
mutlu gün olacak...tüm bu dehşetengiz manzaraların altında senin vurdumduymaz sefil ruhun ve gözü
dönmüş para hırsın yatıyor!!!!! sonsuza kadar aldığın canlar için lanetlen!!!
Eki Görüntüle 372312 Eki Görüntüle 372313 Eki Görüntüle 372314 Eki Görüntüle 372315
fondoten olarak ne kullanıyosunuz mac mı maybelline mi ben kararsız kaldım
animal testing konusunda süper bir haberim var herkese!!!!!!!....ama burda link yasak olduğu için yazamıyorum buraya...ilgilenen ve duyarlı olan herkes beni özelimden bulsun lütfen....eliniz kolunuz bağlı değil artık!!! bu konuyla ilgili AB parlementosuna gidecek çok büyük çaplı bir imza kampanyası düzenleniyor..ünlüler felan da katılmış,,,,Sienna Miller,Paul Mccartney felan gibi,,,bendeniz ve yakın arkadaşlarım da imza vererek üzerimize düşen insanlık görevini tamamladık....sıra sizlerde,,,son derece aktif bir kampanya,,,,deli gibi ilgi var ab üyesi vatandaşlarından,,,,beni özelden bulun arkadaşlar,,,,link yazamıyorum buraya,siliyolar,,,
animal testing konusunda süper bir haberim var herkese!!!!!!!....ama burda link yasak olduğu için yazamıyorum buraya...ilgilenen ve duyarlı olan herkes beni özelimden bulsun lütfen....eliniz kolunuz bağlı değil artık!!! bu konuyla ilgili AB parlementosuna gidecek çok büyük çaplı bir imza kampanyası düzenleniyor..ünlüler felan da katılmış,,,,Sienna Miller,Paul Mccartney felan gibi,,,bendeniz ve yakın arkadaşlarım da imza vererek üzerimize düşen insanlık görevini tamamladık....sıra sizlerde,,,son derece aktif bir kampanya,,,,deli gibi ilgi var ab üyesi vatandaşlarından,,,,beni özelden bulun arkadaşlar,,,,link yazamıyorum buraya,siliyolar,,,
o konuyu da hallettim bak lys:)
HERKESİ BEKLERİZ.....hİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR BURDAYIZ!
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...ar-buraya.html (Uluslararası imza kampanyası_bütün kadınlar buraya!!!)
verdiğin link geçersizmiş öyle diyor
bütün ürünleri güzel amaaaaa affinitone pudrası 10 numara