• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

likit oluyor sanırım ucu süngerli fırçası olan göz altı kapatıcısından memnun kaldım, ama çok morluğum yok yani kapatıcılığı ne düzeyde bilemem.

sarı şişede mor yazılı rimeli de son kullandığım rimeli, ama yıllardır suda akmayan rimelini kullanırım, hep başarılıydı.

hala almadıysanız, affinitone fondöteninden çok memnunum. likit olanı kullanıyorum ve kimse fondöten sürdüğümü fark etmiyor. :1:

teşekkür ederim watsons ta denedim ama bana uyan rengini bulamadım sanki :(

hala almadıysanız, affinitone fondöteninden çok memnunum. likit olanı kullanıyorum ve kimse fondöten sürdüğümü fark etmiyor. :1:

ben de hayatımda sadece 1 defa, o da 15 sene önce falan kullanmışlığım vardı, ona rağmen evde nemli üçgen süngerle uyguladım ve sonuç süperdi. hiç belli olmadı gerçekten püf noktası çok az az noktalar şekline kullanmak lazım galiba.

teşekkür ederim watsons ta denedim ama bana uyan rengini bulamadım sanki :(

biz annemle almıştık farklı renkler, ama gittiğimiz gratis'te şansımıza çok tatlı görevlilere rastladık. her şube farklı malum, ikimize de en uygun rengi bir iki denemeyle buldular. bu arada özellikle çeneye denemek gerekiyormuş fondöteni aklınızda olsun :34:

ha bu arada aldım ama kullanmıyorum :60: olur da bir anda gerekir falan diye kenarda bulunsun, sivilce falan basar bir yere gitmem gerekir acilen :27:

ben de hayatımda sadece 1 defa, o da 15 sene önce falan kullanmışlığım vardı, ona rağmen evde nemli üçgen süngerle uyguladım ve sonuç süperdi. hiç belli olmadı gerçekten püf noktası çok az az noktalar şekline kullanmak lazım galiba.

biz annemle almıştık farklı renkler, ama gittiğimiz gratis'te şansımıza çok tatlı görevlilere rastladık. her şube farklı malum, ikimize de en uygun rengi bir iki denemeyle buldular. bu arada özellikle çeneye denemek gerekiyormuş fondöteni aklınızda olsun :34:

ha bu arada aldım ama kullanmıyorum :60: olur da bir anda gerekir falan diye kenarda bulunsun, sivilce falan basar bir yere gitmem gerekir acilen :27:

siz şanslıymışsınız
bana görevli bir tane denedi açık kaldı
başka bir tane daha denedi o da yüzüme çamur sürmüş gbi oldu:44:
ortasını bulamadık:19:

siz şanslıymışsınız
bana görevli bir tane denedi açık kaldı
başka bir tane daha denedi o da yüzüme çamur sürmüş gbi oldu:44:
ortasını bulamadık:19:

kesinlikle şanslıymışız o gün. daha sonra fırça almak için başka bir şubede mesela görevli gayet işini sevmeyen biriydi her halinden ters ters konuşmasından belliydi ve bir şey almadan çıkmıştık.

Color sensational ruj serisinin kalitesi,kokusu,kabı çok iyi .Devamı gelmez diye sevdiğim renklerden indirimde olduğunda bir kaç stok yaptım bile:)

mor extra siyah rimelini kullanıyorum, gayet memnunum. yıkaması zor gelirse, kayısı özlü temizleme mendili alın flormardan çok rahatacak sizi.

sevgiler,

maybelline hakkındaki düşüncelerim şöyle: daha önce birkaç maskarasını almak gibi bir hata yaptım..fakat sonradan bu markanın l'oreal a ait olduğunu ve biçare hayvanlar üzerinde binbir yolla test yaptıklarını öğrendikten sonra maybelline olmasada olur, hiçbir marka vazgeçilmez değildir dedim...çünkü onlar "daha" olmak için milyonlarca hayvanı can çekiştirerek öldürüyorlar..bırak "daha"lısını almayıver, sen hacimsiz kirpiklere sahip olacaksın ama o ölmeyecek...kimin ne hakkı var, kim yarattı kim alıyor bu canı..almayın arkadaşlar...o begenmiş, bu kullanıyormuş vs'leri bırakın markanızı kendiniz seçin...

Son düzenleme:
MAscaralari benim de favorimdi ama body shop hayanlar uzerinde test etmior
Hic arastirmamistim, body shop a donerim artik

MAscaralari benim de favorimdi ama body shop hayanlar uzerinde test etmior
Hic arastirmamistim, body shop a donerim artik
slm,,,body shop kendisi deney yapmıyor ama deney yapan loreal grubuna ait,,,body shopa dönseniz bile yine deney yapan bir grubu paranızla fonlamış olacaksınız,,,,,cruelty-free ürün kullanmanızın bir anlamı kalmayacak,,,,konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için markanı kendin seç topiğini ve kozmetiklerdeki hayvan deneyi gerçeği topiğini ziyaret ediniz lütfen,,,,,

aldığım farları kazık gibiydi resmen. çok sert hıtır hıtır sürülmüyor ve çabucak dökülüp kırılıyor.
ya da bana böyle denk geldi hep:5:

birçok ürününü kullandım,

bu ürününden çok memnunum
maybelline affinitone
$maybelline-affinitone-likit-fondoten-14-creamy-beige.jpg

bu ürün tamamıya karamel kokulu, fazla renkli olmayan, tadı da şekerli olan çok sevdiğim glossum.
maybelline colorsensational lipgloss - 660 tempting toffee
$192-193_1.jpg
diğer çeşitleri de çok güzel :)
$MAYBELLINE-SHINE-SENSATIONAL-LIP-GLOSS-5-RENK__60477589_0.jpg

bunu kirpikleri tek tek ayırmak için kullanıyorum
maybelline colossal mascara
$MAYBELLINE-MASCARA-VOLUME-EXPRESS-COLOSSAL__61360464_0.jpg

bu yeşil mascaranın ucu çok esnektir aman dikkat gözünüze kaçırmayın :) biraz profesyönel olmak gerek :)
maybelline define-a-lash mascara
Eki Görüntüle 512939

yoğun ve dolgun kirpikler için bunu kullanıyorum
maybelline one by one mascara
Eki Görüntüle 512945

Tekli farlar guzel ve tabıkı rımellerı.rımellerı super super.ben cat eyes ,the falsıes,black drama hepsını kullandm su an ustunde melek kanadı bulunan rımelını kullanıyorum superr.yalnız ben su cok meshur affınıtone fondotenınden pek memnun kalmadım nedense:18:

kızlar ben maybelline rimel almak istiyorum şu tombul fiyatı uygun olanlardan uzatan ve dolgunlaştıran kalıcı bir şey istiyorum hangisini önerirsiniz :17:

kızlar ben maybelline rimel almak istiyorum şu tombul fiyatı uygun olanlardan uzatan ve dolgunlaştıran kalıcı bir şey istiyorum hangisini önerirsiniz :17:

aslında bakarsan turuncu,mor ve sarı renkli olanların hepsi uzunluk ve dolgunluk verir hangisini seçiceğin senin tam olaraka ne istediğine bağlı mesela
turuncu(turuncu diyorm ama narçiçeği rengi) olan tek tek ayırır
sarı ve mor hemen hemen aynıdır yalnız sarı daha çok dolgunluk verir morunda sarıdan farklı olarak fırçası kavislidir buda kirpikleri kıvırarak daha uzun görünmesini sağlar

Rimellerini çok beğeniyorum. Affineton fondoten ide güzel.2 tane de rujum var onlarda çok güzel.

bende rimellerinden kullanıyorum kaçsenedir.bitti yenisini aldım cok memnunum degistirmicegim tek kozmetik malzemem.ama kalemini beyenmedim akıyo.akmıyan kalem bulamıcam sanırım ne sürsem akıyo.fondöten ve gozaltı kapatıcısını almayı düşüyorum ama onlarda rimeli kadar iyimi bilmiyorum.fondötende fazla kapatıcılıga ihtiyacım yok cildim pürüzsüz.ama gözaltlarım mor duruyo onun için kapatıcı önemli benim için.önerilerinizi bekliyorum kızlar

Back