• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

fiyatına bakıldığında rimelleri bence çok iyi...
pembe ve eski sarı morunu çok beğeniyorum...

krem allığı umduğumun üzerinde başarılı,ışıltıları,sürümü kalıcılığı iyi,pigmentasyonu çok yüksek değil ama tam yazlık özellikle açık olan şeftali bir renk var,beğerndm,köpük değil bu arada krem olan

mascaraları da fiyat performans açısından sıralamaya girmiş ürünler (sarı olan), lancome dan sonra tercih edilesi mascaralar bence

xxxxx

ayrıntılı ürün incelemeleri var burada da,yeni ama güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
26 yaşındayım 18 imden beri kirpiklerimi makasla kıvırdırdığımdan kirpik kalmadı. normalde maybelline mor olan rımalini kullanıyorum ama pek uzatmıyor. hem uzatacak hem de gürleştirecek bir rımele ihtiyacım var. kuzenim sarı olanını önerdi ama gerçekten iyi midir daha doğrusu en iyisi o mudur? deneyenler yardım edebilir mi?:43:

26 yaşındayım 18 imden beri kirpiklerimi makasla kıvırdırdığımdan kirpik kalmadı. normalde maybelline mor olan rımalini kullanıyorum ama pek uzatmıyor. hem uzatacak hem de gürleştirecek bir rımele ihtiyacım var. kuzenim sarı olanını önerdi ama gerçekten iyi midir daha doğrusu en iyisi o mudur? deneyenler yardım edebilir mi?:43:

maybelline bütün rimellerini kullanmışımdır.

sarısı moruna göre daha hacimli yapıyor,hatta nar çiçeği renginde bir rimelide var oda güzel
ama hem uzatacak hem gürleştirecek hemde tek tek ayrı olması için ben 3 farkı türde rimel kullanıyorum bu istediklerin tek rimelde bulmak gerçekten zor.
avonun supershock-max-mascara-
ve watson rimmel-lash-accelerator
ve rimmel-lash-accelerator

hepsini ard arda sürüyorum ve harika uzun hacimli tek tek ayrılmış kirpikler oluyor takma kirpik gibi.:52::52::52:

Maybelline falsies rimeli var bende. Uzatmiyor, ama kotu de degil, kullaniyorum.
Bu markanin pudrasini kullanirdim eskiden, tavsiye etmiyorum. Sivilcelerimi cogaltmisti, kalite olarak da begenmemistim.
Maybelline'den urun almaya korkuyorum acikcasi, bana o kadar da guzel bir marka gibi gelmiyor.

Artık neden stick ler satılmıyor ben çok memnundum ama malesef hiçbir yerde yok ...

maybelline bütün rimellerini kullanmışımdır.

sarısı moruna göre daha hacimli yapıyor,hatta nar çiçeği renginde bir rimelide var oda güzel
ama hem uzatacak hem gürleştirecek hemde tek tek ayrı olması için ben 3 farkı türde rimel kullanıyorum bu istediklerin tek rimelde bulmak gerçekten zor.
avonun supershock-max-mascara-
ve watson rimmel-lash-accelerator
ve rimmel-lash-accelerator

hepsini ard arda sürüyorum ve harika uzun hacimli tek tek ayrılmış kirpikler oluyor takma kirpik gibi.:52::52::52:

Ben de eskiden sarı ve kırmızı rimeli ard arda sürüyordum hem dolgunlaştırıp hem de uzatsın diye ama
Maybelline Volum Express Mascara 3 işi bir arada yapıyor:34:

$n-maybelline-volum-express-mascara-01-black-maskara-rimel-3-kat-hacim-95408.jpg

ben kapatıcı alamk ıstıyrm ama hangı no uygun bılemedım:(burda bı parfumerıde denedım sadece 1 ve 5 vardı ama 1 acık 2 koyu oldu netten 2 alamyı dusunuyrm ama olur mu acep? her tene uygun var demıs bı arkadas ama no.yu vermenız mumkun mu?ucu fırcalı olan gordum nette ama onu deneme sansım olmadı

Köpük kapatıcısını kullanıyrdm ama artık sertestı..şimdilikit olanını alamk ıstıyrm renk konusunda yardım ıstyrm. bu arada maybelline in hememn hemen her urununu kullanıyrm farları MÜKEMEML kalıcı ve kolay uygunaıyr.eyeliner guzel

Kopuk fondoteni suratimi sivilce icindw bıraktı hiç de kapatmiyo biseyi ruhsuz bi görüntü veriyor sakin almayın ve fondöten kendiliğinden koyulaşıyor bekledikce siyahlaniyo:47:

Maskaraları çok iyi,özellikle "one by one volum express" adlı mascarası hayatımda en memnun kaldığım maskara diyebilirim.Kirpikleri birbirine yapıştırmadan,tek tek boyuyor üstelik uzun görünmesini sağlıyor.2 kat sürdüğünüzdeyse takma kirpik etkisi mevcut.

Rujlardan da "color sensational" serisine bayıldım,mat ama çarpıcı dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.Serinin bütün renkleri çok hoş ve günlük kullanıma uygun.Tek şikayetçi olduğum nokta kabının tester izlenimi yaratması,sanki tester ruj satın almışsınız gibi :/ [Neyse her güzelin bir kusuru olur derler :) ]

Bir ara "dream mousse concealer" kapatıcısını kullanmıştım,memnun da kalmıştım lakin kutu 15 gün gibi bir sürede bitince bir daha almadım.Köpük kıvamında olduğu için çabuk bitiyor,ama bebek gibi bir cilt izlenimi veriyor sürdüğünüzde.

Kızlar ben işim gereği bir çok ürünü deniyorum.Her cildi tatminkar boyutta olan ürünleri tabiki vardır markanın her ürününü kullanmadım daha doğrusu tercih etmedim.İhtiyacınızı doğru şekilde karşılıyorsa ürün onu kullanmalı.Yanlız ben fondötenini denemiş bulundum bir gün ve dehşete düştüm marka fondöteni yapamamış olmamış yani ama tabiki herr cilde uygulayıp görmek gerek.

Mascaralarından 3 çeşit kullandım.En iyisi cat eyes ama tabiki bu kirpikten kirpiğe değişir. :) Ama yinede mükemmel değil bence..
Rujları güzel seviyorum ben.
Allıklarını pek sevmedim açıkcası.

özellikle köpük fondöteni oldukça güzel.sürmesi çok yumuşak hemde mükemmel bir kapatıcılığı var.hem de öyle hafifki hem gözenekleri tıkamıyo hem de yağsız ve de kalıcı.şiddetle tavsiye kızlar....

rimelleri çok güzel fiyatına göre performansı çok iyi. favorim ise one by one volum express :32:

Back