MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

drugstore urunlerinden en iyiler arasinda...Loreal'in yan urunu bu marka...
bir cok yerde Maybelline "rimelin krali" olarak geciyor ve kesinlikle dogru tespit...
yillardir bu markanin rimellerini kullaniyorum...fircalari, boyasi bir harika...ozellikle de fircalari...
Revlon'un, Loreal'in, Almay'in vs. vs. bir suru markanin rimelini denedim hem de bunlar Maybelline'den daha pahalilar ama soyel soyleyeyim eger alimin altinda Maybelline varsa hic birini uzun sureli kullanmadim...
bir Revlon ve bir Almay rimelim yari bozuk sekilde duruyor, atmaya kiyamiyorum kullanmadim pek cunku begenmedim...
su ana kadar kullandigim en iyi rimel Maybelline Turbo Volum' Express (disi siyah ve uzerindeki yazilari parlak kirmizi)...2 yildir her iki uc ayda bir alirim...cok da ucuz...baska seye para vermeyin...

fondotenlerini cok denemedim. FIT urunlerini kullanan varsa yorum yazsin lutfen indirimde gormustum belki bir urununu denemek icin alirim
rujlarini cok begenirim...parlaticilarini da...

Son düzenleme:
Rimelleri mükemmel ötesi.. Özellikle kirpikleri sık olmayan ve uzun olmayan arkadaşlar için, uzun yeşil renkli olan define a-lash ile sarı şişman olan colossal volum expess i beraber kullanmalarını tavsiye ediyorum. Eminim çok memnun kalacaksınız :)

falsies volume express black drama maskaradan aşırı derecede memnunum.. hatta kullandığım en iyi rimel diyebilirim.. fuşya renkli, üst kapağında dantel resmi var.. çok koyu bi siyah.. fırçayı doğru kullanırsanız 2 kez uyguladığınızda hem kıvrımlı dolgun, hem de upuzun simsiyah kirpikleriniz oluyo.. gün içinde topaklanma, kirpiklerde yapışma da olmuyo.. ekim ayında istanbulda bi çok kozmetikçide maybelline indirimi vardı ben 13.50 tlye aldım..

tek olumsuz özelliği çıkarması nispeten zor, ama bu kadar performansa zor çıkması da çok normal sonuçta..

bi ayrıntı da şu.. rimel fırçası kıvrık.. kıvrık fırçanın içe dönük yüzeyi sürülecek kirpiklere.. u harfinin iç kısmı gibi olan tarafı.. yoksa o bombastik etkiyi yakalayamazsınızz

affinitone 79 numara allığını da kullanıyorum maybelline'in.. kalıcı, rengi hoş ve belirgin, ama sabahtan akşama tazeleye tazeleye kullanınca yanağımın nefes alamadığını hissediyorum.. 3-4 kez gün içinde tazeleme yaptığımda yani..

diğer rimellerinden sarı tombik olanın kahve, siyah ve waterproofunu da kullandım.. ama başta bahsettiğim rimeli ona bin basar kesinlikle deneyin..

Son düzenleme:

745 ile 515'e bayıldım ben ki turuncu, şeftali, mercan renginin aşığıyım tam benliiik:)

şu my mahogany i hiç biyerde bulamadım nereye sorduysam yok dediler

Arkadaşlar maybelline ile ilgili set yapmışlardı geçen hafta. ben satın aldım. Özellikle rimellerine bayılıyorum.

Ben no:88525 rujunu no:89057 farını ( gözlerim yeşil olduğu için aldım harika göz makyajı yaratıyor) ve no:88704 rimelini aldım. Rimeli daha önce kullanmamıştım hep mor olanını kullanıyordum. Ama mercan renkli yeni aldığım mordan daha güzel.. Daha çok takma kirpik etkisi yaratıyor. Setin fiyatı 35 tl. benim gibi internetten alışveriş yapmayı seviyorsanız bu siteden alın derim. çünkü daha uygun fiyatlı hemde hep alışveriş yaptığım için çok güvenli bulduğum site.

MAYBELLINE - Makyaj Seti 35 TL (1 Parlatıcı + 1 Far + 1 Rimel) - Ürün Detayı - Novabazar.com - Dünyanın Alışverişi

şuana kadar kullandığım en iyi rimel.. kirpiklerimin takma olup olmadığını soruyolar sürekli çok eğlenceli oluyo

Gratis'te 3 al 2 öde vaarrrrr
745 numara ruj, fondöten, allık mutlaka ama mutlaka alınması gerekenlerr! Eğer kendime hakim olamazsam 2 maskara, 1 ruj üçlüsü daha oluşturabilirimm

5 senedir rimelini kullanmadığım bir gün olmamıştır herhalde denediğim hiçbir rimel bana maybelline deki güzel kirpikleri veremedi yaşasın maybelline...

rimellerine bayılıyorum şuanda mercan renkli olan rimeli var bende kirpikleri tektek ayırıp uzatıyor çok memnunum,biçok ruju var,allığı var ama allık çok kalıcı değil,pudrası var ama kapatıcılığı iyi değil,köpük allığınıda kullanıyorum o daha güzel,ama en çok rimel ve rujları harika diyebilirim..

Hayatımda ilk defa Maybelline Affinitone sayesinde fondöten kullanabildim. Şimdiye kadar ne kullansam cildimi mahvediyordu. Gözeneklerim tıkanıyordu, sivilcelenmeler yağ bezeleri oluyordu. Ama bunda hiç böyle birşey olmuyor. Yapısı çok hafif, kolay sürülüyor, bir iki damlayla tüm yüzümü rahat rahat renklendiriyor, benim cildimde kalıcılığı da çok oluyor. Problemsiz bir cildim var zaten, o yüzden hafif bir ürün olması bana göre ideal. Bu fondöteni sürdükten sonra bolca rimel, hafif allık ve kırmızı ruj.. ok. Daha başka bişeye ihtiyaç duymuyorum. Bu arada ben 03 Light Sandbeige tonunu kullanıyorum. En açık tonu bu ama yine de bana koyu kalıyor. Yani çok doğal bir açık renk veriyor fakat porselen tonu değil. Yine de 3. kez aldım. Hep de alıcam, tavsiye ederim. Hem de çok tavsiye ederim =)

maskarasinin kullanmistim. Gayet iyiydi. Ustelik alerji de yapmadi, ne yazik ki her markayi icerikleri yuzunden kullanamiyorum.
Baska urunlerini cok iyi bilmiyorum.

fondoten ve rujları oldukça çok güzel;beğeniyorum...özellikle afination fondoteni tam günlük kullanıma uygun...hafif ve çok güzel nemlendiriyor..ç

buradaki yorumları okuyarak bugün gittim affinitone fondotenini aldım hatta affinitone 24h mi alsam diye çok tereddüt ettim çünkü kullananlar ondanda memnun kalmışlar,neyse hayatımda hiç fond.kullanmadım desem yeridir ama denemek istedim ve affinitonda karar kıldım 24h nin renkleri çok daha koyuydu ,03 no.sunu aldım ve denedim çok beğendim biraz koyu dursada tenimde yapısı çok hafif,kıvamı sıvı açıkçası çok beğendim sanırım her bitişinde tekrar tekrar kullanacağım 16 tl.ye aldım

İki farını almıştım fikir vermesi açısından göstereyim dedim.Tonları herkese gidecek türden ama koyu esmerlere deneyip alın derim..Benim gibi buğday tenlilere süper yakışır..

mybelline üstteki turquoise glamour 26 ve blue earth 42

Uzun olan far daha pırıltılı..Su yeşili ve petrol yeşili çok hoşşş..

Diğeri bildiğiniz orta tonda mavi..ve petrol yeşili yine..

affination mybelline 14

mybelline pudradan memnun kalmadım iyi kapatmıyor ayrıca sivilce yaptı..Süper matte serisi daha iyiydi bençe..Pudra alacaksanız compact pudra alın derim yavrılarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…