Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki farını almıştım fikir vermesi açısından göstereyim dedim.Tonları herkese gidecek türden ama koyu esmerlere deneyip alın derim..Benim gibi buğday tenlilere süper yakışır..
mybelline üstteki turquoise glamour 26 ve blue earth 42
Uzun olan far daha pırıltılı..Su yeşili ve petrol yeşili çok hoşşş..
Diğeri bildiğiniz orta tonda mavi..ve petrol yeşili yine..
affination mybelline 14
mybelline pudradan memnun kalmadım iyi kapatmıyor ayrıca sivilce yaptı..Süper matte serisi daha iyiydi bençe..Pudra alacaksanız compact pudra alın derim yavrılarım..
Esmer Kraliçe kapatıcılığı iyi değil eh işte diyebiliriz öneremiyorum..Eskiden daha iyiydi pudraları süper matte serisi örneğin.Farları güzel rimelleri 1 numara..Maddi durumun iyiyse givenchy nin rimelini de öneririm.Rujları çok güzel oldukça nemli örneğin coral denilen mercan tonları esmerlere çok hoş olur..
Allahhh lorealden razi olsun bole bi marka yarattigi icin hastasiyim urunlerine..pudrasi rimeli rujlari harikaaa...loreal ve maybeline uurunlerinden baska bisey kullanmam hepsinide kullanmisimdir tavsiye isteyen olursa yardim edebilirim..diger markalari hic bilmem bile
ya canım maybelline nin allığnı aldım dün hemde iki tane keşke bi tane deneyip memnun kalırsam diğer renginide alsaydım nyse sorunuma geleyim yarım saat allık sürüyorum ama ynede renk vermiyor. renk versede kalmıyor yüzümde .sen kullandın mı allıklarını memnun musun
canım ben maybellinenin hem köpük allığını hemde normal allığını kullandım şöyle söyleyeyim köpük allık daha dayanıklı kalıcılık açısından normal allığındada 5no.su var bende plum rengi renk olarak güzel ama malesef kalıcılık konusunda bende çok şikayetçi oldum kalıcılığı iyi değil yinede önce allık uygulayıp üzerine pudra uygularsan allık biraz daha kalıcı oluyor..
lorealin allığı nasıl canım kalıcılık bakımından