• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

ben şu affinotone fondatenini kullandım ama hiç kapatıcılığı yok öyle makyaj altı baz gibi oldu :S flormarın son çıkardığı cam şişedeki fondateni süper ,kapatılıcığı çok iyi ama bnde sanki sivilcemi arttırdı:S

İki farını almıştım fikir vermesi açısından göstereyim dedim.Tonları herkese gidecek türden ama koyu esmerlere deneyip alın derim..Benim gibi buğday tenlilere süper yakışır..:12:

di-G3D2.jpg
mybelline üstteki turquoise glamour 26 ve blue earth 42

Uzun olan far daha pırıltılı..Su yeşili ve petrol yeşili çok hoşşş..

Diğeri bildiğiniz orta tonda mavi..ve petrol yeşili yine..:16:

di-ZVPS.jpg
affination mybelline 14

di-1CVG.jpg
mybelline pudradan memnun kalmadım iyi kapatmıyor ayrıca sivilce yaptı..Süper matte serisi daha iyiydi bençe..:30:Pudra alacaksanız compact pudra alın derim yavrılarım..:40:

pudram bitmek üzere nasıl canım memnun musun alsam mı kii

maybelline eye studio farını tek geçerim bayılıyorum...Herkes farımın rengini sorar oldu allığını ve rimelini beğenmiyorum ama farına lafım yok canım rahatlıkla kullanabilirsim :34:

Ben de pudrasından memnun kalmamıştım:/
Pastel'in 4 numaralı lipgloss'unu kullanıyorum çok başarılı sürekli bittikçe alıyorum onu da tavsiye ederim ama Maybelline'in rujlarını denemedim hiç.

Rimellerinden çok memnunum şu an kullandıklarım : the by volum express. diğeri de defıne a-lash volume mascara. Allığınıda kullanmıştım memnundum. Pudrası idare eder. Rujlarından da çok memnunum.

Esmer Kraliçe kapatıcılığı iyi değil eh işte diyebiliriz öneremiyorum..Eskiden daha iyiydi pudraları süper matte serisi örneğin.Farları güzel rimelleri 1 numara..Maddi durumun iyiyse givenchy nin rimelini de öneririm.Rujları çok güzel oldukça nemli örneğin coral denilen mercan tonları esmerlere çok hoş olur..:54:

köpük fondöteni,rujları,köpük allıklarını ve rimellerini kullanmıştım.çok da memnun kalmışımdır.Rimellerini hala kullanıyorum memnunum.Üretimi durdurulana dek kullanacağım:)

Esmer Kraliçe kapatıcılığı iyi değil eh işte diyebiliriz öneremiyorum..Eskiden daha iyiydi pudraları süper matte serisi örneğin.Farları güzel rimelleri 1 numara..Maddi durumun iyiyse givenchy nin rimelini de öneririm.Rujları çok güzel oldukça nemli örneğin coral denilen mercan tonları esmerlere çok hoş olur..:54:

tşk ederim canım cevabın için :16:

kızlar ben de maybellıne yenı aldıgım bı urunu gostereyım sıze : $maybelline-colossal-volum-express-mascara-en[1].jpg
kırpıklerı hem ayırıyo tek tek hem agırlık yapmıyo cok memun kaldım tavsıye ederım

rmelleri çok iyi hem ucuz hemde kaliteli :) pembe olanını yani the falsies'i şiddetle öneriyorum :)

Allahhh lorealden razi olsun bole bi marka yarattigi icin hastasiyim urunlerine..pudrasi rimeli rujlari harikaaa...loreal ve maybeline uurunlerinden baska bisey kullanmam hepsinide kullanmisimdir tavsiye isteyen olursa yardim edebilirim..diger markalari hic bilmem bile:1:

maybeline nin kapatıcısını ve rumelini kullandım ikisinden de çok memnun kaldım halada kullanmaya devam ediyorum. kapatıcısı ne ciltte kabarıklık yapıyor nede ağır bir görünüm veriyor çok güzel gönül rahalığıyla kullanabilirsiniz

Allahhh lorealden razi olsun bole bi marka yarattigi icin hastasiyim urunlerine..pudrasi rimeli rujlari harikaaa...loreal ve maybeline uurunlerinden baska bisey kullanmam hepsinide kullanmisimdir tavsiye isteyen olursa yardim edebilirim..diger markalari hic bilmem bile:1:

ya canım maybelline nin allığnı aldım dün hemde iki tane :( keşke bi tane deneyip memnun kalırsam diğer renginide alsaydım :( nyse sorunuma geleyim yarım saat allık sürüyorum ama ynede renk vermiyor. renk versede kalmıyor yüzümde .sen kullandın mı allıklarını memnun musun

ya canım maybelline nin allığnı aldım dün hemde iki tane :( keşke bi tane deneyip memnun kalırsam diğer renginide alsaydım :( nyse sorunuma geleyim yarım saat allık sürüyorum ama ynede renk vermiyor. renk versede kalmıyor yüzümde .sen kullandın mı allıklarını memnun musun

canım ben maybellinenin hem köpük allığını hemde normal allığını kullandım şöyle söyleyeyim köpük allık daha dayanıklı kalıcılık açısından normal allığındada 5no.su var bende plum rengi renk olarak güzel ama malesef kalıcılık konusunda bende çok şikayetçi oldum kalıcılığı iyi değil yinede önce allık uygulayıp üzerine pudra uygularsan allık biraz daha kalıcı oluyor..

O kadar dikkatli kullanmama rağmen rimelleri çok çabuk kuruyor sürerken yanaklarıma siyah topaklar düşüyor :43:
Bi sürü rimelim var ama bu sorunlarla hep maybelinnede yaşıyorum.3 rimeli var bende hepsinde de aynı şey oldu ya

Bunun dışında rimellerin işlevi tabi ki çok iyi :34:
Ayrıca pudraları tam bi vasat.Pudra alıcaksanız maybelinne'e bakmadan geçin

Ben marka olarak rimmel london'ı öneriyorum.Fondoteni pudrası rimelleri mükemmel

Son düzenleme:
Ben de rimel olarak oreali kullanıyorum ama bu sefer maybelline denemeyi düşünüyorum. Fiyatları daha uygun. Memnun değil misiniz yani ?

canım ben maybellinenin hem köpük allığını hemde normal allığını kullandım şöyle söyleyeyim köpük allık daha dayanıklı kalıcılık açısından normal allığındada 5no.su var bende plum rengi renk olarak güzel ama malesef kalıcılık konusunda bende çok şikayetçi oldum kalıcılığı iyi değil yinede önce allık uygulayıp üzerine pudra uygularsan allık biraz daha kalıcı oluyor..

lorealin allığı nasıl canım kalıcılık bakımından

Back