MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

Arkadaşlar böyle üçlü pudralar var nasıl sizce tek renk pudradan daha mı iyi yoksa pembeliği fazla mı?:44:

Bu meybilin değil ama merak ettim cevaplarınızı bekliyorumm!

eğer süngere istediğin gibi oranlayabilrsen bu üç renkliler çok güzel ayrıca o tonlarda istediğin yerlerini ön plana çıkarabiliyorsun elmacık kemikleri olsun burun ince gösterme olsun göz altlarını beyazlatmada çok kullanışlı.. ama tüm yüze en alt tabakayı iyi oranlamak lazım

herşeysensin teşekkürler...İşte yeni meybılayn yavrılar bu seriyi tuttum nemi yüksek ve tonları çok hoşşş...

( 135 make me pink)

(145 pink petal)

(125 plaza pink)

(bu yavrıya özel bi ilgim var 235 warm me up)

(üstteki 4 tanenin tendeki görünüşü)

(alttaki ikisi bu resmin elemanları)

(coral rush 515)

(make me pink 135)

(pink please)

(pink please)

(mahogany nin görüntüsü)

(pink petal 125)

Son düzenleme:

Gördüğüm en güzel mesajlardan biriydi bu...Rujlara karşı acayip bir sevgim ve bağlılığım vardır Renklere bittim ya.Süperler...Kesinlikle bende bunlardan almalıyım..Çok çok beğendim :)

Özellikle rimellerini çok beğeniyorum. Afinnitone serisinin Gözaltı kapatıcısı ve fondoteni ve pudrası da güzel bence...2 tanede rujum var ve onlarıda çok beğeniyorum...
Fiyatlarına göre çok güzeller.

ablacım ben de maybeline ın pudrasını aldım ilk defa 18 yaşındayım erken mi blmyrm ama yanaklarım çok pembe kapatsın die almıştım ama pekte memnun deilim. sizden bilgi alsam bu konuları tam bilmyrm çünkü gözaltı kapatıcısı ve yüzüme beyaz gsterecek ne önerirsiniz? beyaz tenlym bu arada pembemsi ama ha bi de bu ürünleri kullanmak cilde zararlı deil mi? yani daa kotu yapmasın zaten hassas cildim. garnier temizleme jelini kullanıyrm bu arada. cvp vereblrseniz sevinirim

ablacım ben de maybeline ın pudrasını aldım ilk defa 18 yaşındayım erken mi blmyrm ama yanaklarım çok pembe kapatsın die almıştım ama pekte memnun deilim. sizden bilgi alsam bu konuları tam bilmyrm çünkü gözaltı kapatıcısı ve yüzüme beyaz gsterecek ne önerirsiniz? beyaz tenlym bu arada pembemsi ama ha bi de bu ürünleri kullanmak cilde zararlı deil mi? yani daa kotu yapmasın zaten hassas cildim. garnier temizleme jelini kullanıyrm bu arada. cvp vereblrseniz sevinirim

kesinlikle kullanmıyorum, kullanılmamasını öneriyorum. Hayvanlar üzerinde test yapıyorlar. Sadece bir kaç saat kirpikleriniz güzel görünsün diye yüzlerce tavşanın, farenin, maymunun kör olmasına neden oluyorlar. Ciltlerinin derileri yüzülüyor, ölüyorlar. Ben bu markayı şiddetle protesto ediyorum.

Arkadaşlar bu aralar indirim yapılmış maybellin ürünlerinde belki benim baktığım kozmetik mağazalarında öyleydi bilemiyorum..Farlardan teal diye bi ton var yeşilimsi ilginç bi renk bu sene çok modaydı..Her markanın vardı böyle bir tonu..Hoşuma gidiyor ama çoğu kişiye yakışmadığını düşünüyorum..Buraya bir kaç tane beğendiğim far tonlarını ekliyorum bakarsınız .

Bu renk buğday tenlilere yakışır mı fikrinizi almak istiyorum ..?:44:

aslında bunun için ayrı bir başlık açıp, hayvanlar üzerinde test yapan firmaları yazsak, acaba yine de alan olur mu o ürünleri? pek sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…