MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

aslında hayvanlar üzerinde test yapan markaların olduğu bi topic açılsa aklımda sadece colgate palmolive kalmış

Hayvanlarla ilgili yazdıklarınıza üzüldüm.Deney yapmıyan markaları yazar mısınız onları alalım?Üç tane farını aldım yakında fotoğraflarını ekleyeceğim.İşte şunlar:

Party blue çok hoş bir renk di mi di bi dibib bi?

Express finish serisi ojelerini nerelerden alabiliriz bilen varsa yazabilir mi?

mrb kızlar ben kendime uygun rimel arıyorum ama bulamadım kirpiklerim uzun sayılır ama çok dik ok gibikullandığım rimeller hiç kaldırmadı dolgun gösteren kıvıran bi rimel biliyormusunuz ??? cevaplarınızı bekliyorum

allıklarını hiç sevmedim...farını çok severek kullanıyorum.Fondöteni de bi işe yaramıyor...

Fondoteni cildimde kaşıntı yapıyor sürer sürmez. Rimeli gayet iyi ama.

rimeli ve kapatıcısına aşığım diyebilirim senelerdir değiştirmeden kullandığım tek marka başka güzel markalar da vardır ama cesaret edip bi değişemedim gitti

rimeller gayet hoş,özellklede açık mavi olan waterproof rimeli,yazın vazgeçilmezlerim arasında,sürüpte havuza girdğimde hiçbirşekilde akma,kalıntı bırakma yapmadığı gibi su sayesinde tek tek ayrılarak daha güzel ve kıvrık duruyor kirpiklerim

Şuana kadar çok fazla maybelline ürünü kullandım rimel , göz kalemi , far ve ruj konusunda hiç bir şüpheniz olmasın süper olmasa da iyidir :87: ama fondöten için aynı şeyi söyleyemicem ya da ben doğru seçim yapamadım bilemiyorum

Moisture Extreme Lipcolor Precious Petal mybelline...Çok tatlı bir ton denersem fotosunu eklerim.

Rujlari haric herseyi süper :)

Maybelline çok güzel bir ürün hem kullanımı uzun süreli hem ücreti uygun.Makyaj yapan bi insan değilim ancak göz makyajı yapıyorum sadece,maybelline rimeli var,hiçbir akma yapmıyor...Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.

Bütün ürünlerinden çok memnunum :) sadece fondoteni denemedim. özellikle sarı tombul rimelleri şahane.

o sarı tombul rimellerden bende kullanıorum gercekten cok gusel herkeste rimelmi soruooorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…