Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fondoten olarak ne kullanıyosunuz mac mı maybelline mi ben kararsız kaldım
avondan daha ii old kesin
herşeysensin teşekkürler...İşte yeni meybılayn yavrılar bu seriyi tuttum nemi yüksek ve tonları çok hoşşş...
( 135 make me pink)
(145 pink petal)
(125 plaza pink)
(bu yavrıya özel bi ilgim var 235 warm me up)
(üstteki 4 tanenin tendeki görünüşü)
(alttaki ikisi bu resmin elemanları)
(coral rush 515)
(make me pink 135)
(pink please)
(pink please)
(mahogany nin görüntüsü)
(pink petal 125)
Özellikle rimellerini çok beğeniyorum. Afinnitone serisinin Gözaltı kapatıcısı ve fondoteni ve pudrası da güzel bence...2 tanede rujum var ve onlarıda çok beğeniyorum...
Fiyatlarına göre çok güzeller.
Özellikle rimellerini çok beğeniyorum. Afinnitone serisinin Gözaltı kapatıcısı ve fondoteni ve pudrası da güzel bence...2 tanede rujum var ve onlarıda çok beğeniyorum...
kesinlikle kullanmıyorum, kullanılmamasını öneriyorum. Hayvanlar üzerinde test yapıyorlar. Sadece bir kaç saat kirpikleriniz güzel görünsün diye yüzlerce tavşanın, farenin, maymunun kör olmasına neden oluyorlar. Ciltlerinin derileri yüzülüyor, ölüyorlar. Ben bu markayı şiddetle protesto ediyorum.