• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYBELLINE Hakkındaki Düşünceleriniz

ben de pudrasından çok memnunum. fondöten kullanmadan sadece pudra kullanıyorum ve harika kapatıyor. son aldığımda 34 lira olmuştu, daha artmaz umarım :)

color tattoo 24hr krem göz farları inanılmaz ,tüm renklerini edinmek lazım kesinlikle :D özellikle herkese 35 numara on the bronze 'u öneririm :)

bütün rimellerini denedim sadece one by one maskarasını ve the colo ssal maskarasını beğenmedim.diğer maskaralarından en cok begenerek kullandıgım falsies volum ekspress maskarası :)

rimellerini kullanıyorum pembe olanı nı harika diğer ürünlerini hiç kullanmadım denemeyi düşünüyorum fondotenleri nasıl ki acaba

rimeli iyi.farı da güzel ama allığı biraz sert kullanımı. rujunuda aldım o da güzel ama pudrasını beğenmedim. bitince ki çabuk bitecek iki fırça sürdüm dibi çıktı hemen, almıcam. sürdüğüm sürmadiğim belli olmuyor varla yok gibi. fondöteni nasıl bilmiyorum kullanan varsa söyleyebilirmi.....

fondöteni eğer cildin çok kusurlu değilse güzel, krem gibi kolayca sürülüyor kurumuyor, akmıyor renk olarak falan da hoş duruyor ama belirgin kusurları çok iyi kapatmıyor

fondöteni eğer cildin çok kusurlu değilse güzel, krem gibi kolayca sürülüyor kurumuyor, akmıyor renk olarak falan da hoş duruyor ama belirgin kusurları çok iyi kapatmıyor

sağol canım. cildimde şükür hiç problem yok. önemli olan iyi nemlendirsin, maske gibi durmasın, kolay sürülsün. flormar mat velvet düşünüyorum hem indirimde kullandınmı hiç

Maybelline ürünleri bana kaliteli geliyor zaten loreal firmasına ait bir marka sonuçta bende fondöteni,göz altı kapatıcısı,allığı ve rimeli var seviyorum bu markayı.

Bu markayı çok seviyorum ekonomik ve kullanışlı.Son aldığım color sensational serisi 416 Coral Fever isimli ruju mükemmel şeftali gibi görünüyor her tene gidecek bir ton..resmini ekleyeceğim..Tatlı vanilya kokuyor ..Bayıldım!

1240.jpg

Maybeline in en iyileri Eyeliner , sonra fondoten , bronzer pudralari cok iyi. Ve Kesinlikle renkli kalem kullaniyorsaniz Mavi gibi inanin Hic biyerde gormediginiz bir mavi var Carpici Cok degisik birsey BOURJOIS PARIS' in kalemini alin renkli icin ve onerim mavisi dir

falsies feather-look volume express maskarasını kullanıorum. gayet iyi. dolgunluk veriyo

Maybelline köpük fondöteni beğeniyorum.Hem fondöten ,aynı zamanda da pudra .Çok hafif ,güzel dağılıyor,cildin nemini almıyor ,kurutmuyor.Üretimi durdurulacak diye tedirgin oluyorum..Başka markaları da denedim cildim en çok bunu sevdi.YKM'de 37 TL civarıydı.Çıkışta bir parfümericiye girdim .Orada 32 tl y,dı aldım.1 saat sonra Hobi'de sordum kaça diye eski fiyattan 22 tlye satıyorlarmış :53: :37: :47:

Son düzenleme:
bugün maybellinenin bb kremini aldım fena değil hakikatende cildime bi ışıltı verdi memnun kaldım:16:

fondöten yerine mi geçiyor ne kadara aldın canım bende istiyorum ama birçok markanın var karar veremedim

fondoten gibi ama daha ince kapatıcılığı daha az ama fondoten kullanmayı sevmeyenler için ideal bi ürün 8 özellik bi aradaymış ama yüzüme sürdüğüm anda gerçekten cildim canlı ve daha pürüzsüz gözüktü bide güneş koruyuculu 30 faktörlü ben memnun kaldım son zamanlarda bb kremler tercih ediliyor zaten neyse canım fiyatı 19.95 yani ben o fiyataaldım belki sen daha uyguna bulabilirsin en açık tonunu aldım uydu zaten:42:

geçenlerde bi yerde indirim vardı 14 tl ye düşmüştü maybelline bb krem alacaktım ordan.. maalesef açık rengi kalmamıştı ben de başka bi yerden 20 tl ye aldım:( kendimi kazıklanmış gibi hissettim:)..............ünlü bi kozmetik magazasından da dior bb krem aldım yalnız dior tek tip üremiş yani renk seceneği yok sürülen cilde uyum sağliyormuş ve çok da iddialıymış.çalişan personel çok övdü ben de PARAYA KIYDIM ALDIM YAKLAŞİK 150 TL CİVARI:(.... magazada testerını de denemiştim orda denettikleri testeri begenmiştim ama evde yuzume sürünce tam bi şok yaşadım çünkü yüzüme çok koyu oldu çamur sürmüşüm gibi:(........... galiba o meşhur magazadaki çok bilmiş(!) görevli bana yalnış tester sürdü çünkü ben ürünün o kadar koyu oldugunu bilseydım kesinlikle almazdım:( ama aldım bi kere yapcak bi şey yok......................................şimdi size sorum bu bi kaç ton bb kremı bi şekilde açarak kullanmamın yolu var mı yaaa yaklaşik 2-3 ton açılması lazım benim cildimdefikri olan var mı kızlar

geçenlerde bi yerde indirim vardı 14 tl ye düşmüştü maybelline bb krem alacaktım ordan.. maalesef açık rengi kalmamıştı ben de başka bi yerden 20 tl ye aldım:( kendimi kazıklanmış gibi hissettim:)..............ünlü bi kozmetik magazasından da dior bb krem aldım yalnız dior tek tip üremiş yani renk seceneği yok sürülen cilde uyum sağliyormuş ve çok da iddialıymış.çalişan personel çok övdü ben de PARAYA KIYDIM ALDIM YAKLAŞİK 150 TL CİVARI:(.... magazada testerını de denemiştim orda denettikleri testeri begenmiştim ama evde yuzume sürünce tam bi şok yaşadım çünkü yüzüme çok koyu oldu çamur sürmüşüm gibi:(........... galiba o meşhur magazadaki çok bilmiş(!) görevli bana yalnış tester sürdü çünkü ben ürünün o kadar koyu oldugunu bilseydım kesinlikle almazdım:( ama aldım bi kere yapcak bi şey yok......................................şimdi size sorum bu bi kaç ton bb kremı bi şekilde açarak kullanmamın yolu var mı yaaa yaklaşik 2-3 ton açılması lazım benim cildimdefikri olan var mı kızlar

canım ne yaptın sen 150 tl.ye hakikaten kıymışsın yani üzüldüm cidden valla maybellineninki güzeldi aslında en açık tonu tam beyaz tenliler için,o kadar koyu tonu nasıl açarsın bilemiyorum üzerine bembeyaz pudra falan sürsen olurmu acaba bi dene bakalım belki işe yarar:38:

Back