Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

nazirem hoşgeldin çok sevindim iyi olmana..
ben 10 gun sonra fln yan yatmaya baslamıstım ama doktorum sureklı aynı tarafa yatma yınede dedı.zaten ıster ıstemez donuyı oruz.ama yuz ustu yatma.benım zaten oyle bır alıskanlıgım olmadıgı ıcın yatmıyorum yuz ustu uykumda bıle.oyle bır alıskanlgın varsa ona dıkkat et.zamanla daha ıyı olacaksın merak etme :)

aresyaaa evet yarın senın ıcın buyuk gun :) hersey cok guzel olacak merak etme.sonrasında da cok mutlu olacaksın.o ruyalar oluyo bende de olmustu.yanı cok normal butun gun bunu dusunuyoruz.endıselenme cok guzel olacak hersey :)

canıımmm geçmiiş olsuunn yeni cicişlerin hayırlı olsuunnn 275cc takıldı demşsin, göğüs dokun warmıydı hiç canım? boyun kilon kaç? şu an gözüne çok büyük geliolar mı? tekrar hayırlı olsuun bi ömür mutlu olursn inşlh canımm

yakında aynalarda kendine güvenle bakacaksın canım hayallerin gerçek oluyor.ameliyatın çok güzel geçsin inşallah dualarımız hep sizinle olacak

canım benim işh.ameliyatını ertelemen zorunda olduğuna üzülme sakın herseyde bi hayır vardır

mayacım hani bişi çok istersin sonra olmasına yakın yada olunca o ilk isteğin yerini bi endişe kaplıo..eşim de ne kadar gergin olduğumu görünce alternatif teklifler yapıo oraya verceğimiz parayla peşinat verelim sıfır araba alalım sana dioama dönmek yok allah sonumuzu hayır ede!!!

aresya bence dönme,ki istesen de dönemezsin diye düşünüyorum.sadece yarın olmazsın 5 ay sonraya kalır.bir süre vazgectiğini düşünsen de yapamazsın.
bende dönmeye çalışmıstım ama olmadı.aklımıza bir kere girince çıkmıyor bidaha :)

peki aresya bu erkekler cidden mi istemiyorlar silikon?
baksana eşin başka alternatiflerle filan geliyor karşına :)
nasıl birseydır anlamadım.
görseler bakarlar...
bize gelince başka :)

peki aresya bu erkekler cidden mi istemiyorlar silikon?
baksana eşin başka alternatiflerle filan geliyor karşına :)
nasıl birseydır anlamadım.
görseler bakarlar...
bize gelince başka :)

yok canım ya benim aklıma giren eşimdi bu konudasadece endişewlenio bişi olursa die... şimdi bi güzel banyomu yaptım sabah çok erken kalkıcam.orucum başladı... hayırlısı...

Yani 3. günden sonra yatıp kalkarken yardıma ihtiyaç olmuyor mu?

yok canım ya benim aklıma giren eşimdi bu konudasadece endişewlenio bişi olursa die... şimdi bi güzel banyomu yaptım sabah çok erken kalkıcam.orucum başladı... hayırlısı...

aresyacım bol bol sanslar dılıyıorum sana rahat bir surec senı beklesın ınsallah.guzel haberlerını beklıyoruz

Yani 3. günden sonra yatıp kalkarken yardıma ihtiyaç olmuyor mu?

benım olmadı ama kas zarı altıyla oldugum ıcın agrısı daha azdı dıger yontemlere gore o yuzden bu yanıltmasın senı.gercı her yontem kısıye gore de degısıyor aynı yontemle amelıyat olan kısılerın bıle farklılık gosterebılıyor kımısı yardıma ıhtıyac duymazken otekı duyabılıyor mesela.ama babana caktırmak ıstemezsen becerırsın bence :)

benimde evdekilere söylememem gerek

mayacım, ben kas zarı üstü ameliyat olmak istiyorum. ama çağhan bey ile cemil bey arasında kaldım. papatyanın fotolarını beğendim. o da kas zarı üstü olmuş.eger senin de fotoların varsa fikir olması açısından beni eklersen sevinirim.

ne yazıkkı canım yok resmım.henuz eklemedım resim.bence sen ıkısıyle de gorus hangısı ıcıne sınerse ona ol amelıyatını :)
benım yarın kontrolum var beklerım senı de :)

merhabalar yeni üyeyim,cumartesi silikonum takılacak, kas altı:S cok heycanlıyım ve korkuorum.. kaç gun birinin benimle ilgilenmesi gerekiyor?3 gun sadece yatacak mıyım? bilgilerinize ihtiyacım var..

merhabalar yeni üyeyim,cumartesi silikonum takılacak, kas altı:S cok heycanlıyım ve korkuorum.. kaç gun birinin benimle ilgilenmesi gerekiyor?3 gun sadece yatacak mıyım? bilgilerinize ihtiyacım var..

bence en gec salı gunune kadar.o da yatıp kalkarken destek alman ıcın.
sımdıden gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…