slm kızlar ben döndüm aslında ilk gece eve döndüm fakat yazmaya fırsat bulamadım şu an iyiyim hatta şu anda çocuklara kahvaltı hazırlıyorum çok fazla ağrım yok ama sırt üstü yatmak bani çok zorluyor 275 cc dual plan yapıldı karamel ve aresyacım sizlerde korkmayın derim inanım ameliyattan sonraki 2-3 saat çok ağrı sonrasında sadece yatıp kalkarken problem oluyor bide ben sadece ilk gün yatıp kalkarken yardım aldım sonrasında bunuda kendim yaptım şimdilik bu kadar sadece benimde merak ettiğim ne zaman yan yatabileceğim
canım bende seni merak ettim bi bakiim dedeim haber var mıçok sevindim...işh. en kısa zamanda daha daha ii olucaksın benim bugün doktorumla görüşmeme var..akşam karışık rüyalar gördüm sonra da uyuyamadım stresten karnıma ağrılar girio... ayrın bu saatlerde ameliyata giricem...işh. senin gibi kolay atlatırım...sevgiler canım tekrar gecmiş olsun
slm kızlar ben döndüm aslında ilk gece eve döndüm fakat yazmaya fırsat bulamadım şu an iyiyim hatta şu anda çocuklara kahvaltı hazırlıyorum çok fazla ağrım yok ama sırt üstü yatmak bani çok zorluyor 275 cc dual plan yapıldı karamel ve aresyacım sizlerde korkmayın derim inanım ameliyattan sonraki 2-3 saat çok ağrı sonrasında sadece yatıp kalkarken problem oluyor bide ben sadece ilk gün yatıp kalkarken yardım aldım sonrasında bunuda kendim yaptım şimdilik bu kadar sadece benimde merak ettiğim ne zaman yan yatabileceğim
yakında aynalarda kendine güvenle bakacaksın canım hayallerin gerçek oluyor.ameliyatın çok güzel geçsin inşallah dualarımız hep sizinle olacak
aresyaaa evet yarın senın ıcın buyuk gun :) hersey cok guzel olacak merak etme.sonrasında da cok mutlu olacaksın.o ruyalar oluyo bende de olmustu.yanı cok normal butun gun bunu dusunuyoruz.endıselenme cok guzel olacak hersey :)
mayacım hani bişi çok istersin sonra olmasına yakın yada olunca o ilk isteğin yerini bi endişe kaplıo..eşim de ne kadar gergin olduğumu görünce alternatif teklifler yapıo oraya verceğimiz parayla peşinat verelim sıfır araba alalım sana dioama dönmek yok allah sonumuzu hayır ede!!!
peki aresya bu erkekler cidden mi istemiyorlar silikon?
baksana eşin başka alternatiflerle filan geliyor karşına :)
nasıl birseydır anlamadım.
görseler bakarlar...
bize gelince başka :)
ben cemil tugaya oldum ameliyatımı.cok ama cok memnunum.babama söylemedım :) sadece 2 gün aynı evde kalmadık onunla.3.günümde döndüm eve.hiç anlaşılmadı.buyuk bır protezde kullanılmadığı için göze batmadı.
yok canım ya benim aklıma giren eşimdi bu konudasadece endişewlenio bişi olursa die... şimdi bi güzel banyomu yaptım sabah çok erken kalkıcam.orucum başladı... hayırlısı...
Yani 3. günden sonra yatıp kalkarken yardıma ihtiyaç olmuyor mu?
benım olmadı ama kas zarı altıyla oldugum ıcın agrısı daha azdı dıger yontemlere gore o yuzden bu yanıltmasın senı.gercı her yontem kısıye gore de degısıyor aynı yontemle amelıyat olan kısılerın bıle farklılık gosterebılıyor kımısı yardıma ıhtıyac duymazken otekı duyabılıyor mesela.ama babana caktırmak ıstemezsen becerırsın bence :)
mayacım, ben kas zarı üstü ameliyat olmak istiyorum. ama çağhan bey ile cemil bey arasında kaldım. papatyanın fotolarını beğendim. o da kas zarı üstü olmuş.eger senin de fotoların varsa fikir olması açısından beni eklersen sevinirim.
ne yazıkkı canım yok resmım.henuz eklemedım resim.bence sen ıkısıyle de gorus hangısı ıcıne sınerse ona ol amelıyatını :)
benım yarın kontrolum var beklerım senı de :)
merhabalar yeni üyeyim,cumartesi silikonum takılacak, kas altı:S cok heycanlıyım ve korkuorum.. kaç gun birinin benimle ilgilenmesi gerekiyor?3 gun sadece yatacak mıyım? bilgilerinize ihtiyacım var..
pazartesiye randevu aldım.yarın da çağhan beyle görüşeceğim.